× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Events, en uforpligtende måde at møde folk på

Et møde kan ske under mange forskellige rammer. En date behøver for eksempel ikke nødvendigvis at foregå på tomandshånd. Ønsker man et mere uforpligtende møde, kan deltagelse i en event, som singlefester eller singlerejser, skabe rammerne for dette.

Events

Hvis man søger kærlighed er der mange følelser og tanker der kan fylde en. Det kan være en smule nervepirrende at skulle mødes med en fremmed alene for første gang. Hvordan får man skabt nogen rammer hvor at nervøsitet og formalitet tilsidesættes, og hygge og neutralitet tager deres plads? En måde kan være at mødes iblandt andre mennesker, så presset ikke er så stort på en selv, eller ens date.

Skal en date være på tomandshånd?


Normerne siger at en date er et møde imellem to mennesker, der ønsker at lære hinanden bedre at kende. Men skal en date nødvendigvis være pakket ind i sådanne rammer? Kan en date ikke være, hvis to mennesker aftaler at deltage i et arrangement med andre mennesker, for på den måde at lære hinanden bedre at kende og se om kemien imellem dem er god? Hvis man på nogen måde føler sig utilpas ved, at skulle mødes på tomandshånd, er det i hvert fald et glimrende alternativ. For når man søger efter kærligheden, er det vigtigt man er tryg ved det man begiver sig ud i.

Events på 40plus


På 40plus har du mulighed for at tilmelde dig allerede planlagte events, eller oprette en event som du selv finder interessant. Så kan andre interesserede brugere tilmelde sig din event hvis det er noget de finder tiltalende. Der er en bred vifte af forskellige arrangementer at vælge imellem, og mulighed for at se hvem der ellers har tilmeldt sig. Så hvis man ønsker en aften i godt selskab, med andre singler over 40, er det bare at finde en event man finder interessant og få sig tilmeldt. Måske du møder lige netop den person du har ventet på.

Hvad er der af muligheder?


Kigger man igennem listen af tidligere afholdte events igennem på 40plus, opdager man en meget varieret liste med noget for enhver smag. Der er alt fra en tur på loppemarked, koncert med Fleetwood Mac, udstillinger, fisketure og endda rejser til udlandet. Cafeture bliver også oprettet, og hvis man ønsker at mødes med en potentiel date uden at gøre det alt for formelt, kan det være en mulighed at nyde hinandens selskab iblandt andre brugere af 40plus. Der afholdes også deciderede singlefester for 40plus'erne, hvor man kan møde hinanden på en uformel måde.




40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!