× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Chat for voksne

Chat med alle de andre modne singler her på siden - og få en masse sjove og gode oplevelser med. Skulle du falde over en interessant med-chatter, kan du skrive privat og på den vis måske ligefrem finde en kæreste. Opret en profil for at komme igang. Rigtig god fornøjelse!

Chat

Chat med voksne På 40plus kan du snakke med tusindvis af andre brugere 'live' - ligesom det kendes fra andre chatrum på Internet. Chatten på 40plus byder på mange forskellige funktioner. Man kan snakke, eller 'chatte', privat med en enkelt profil, eller man kan kommunikere frit med alle de andre medlemmer i et givent chatrum.

Der findes flere forskellige rum på 40plus, alt efter om man vil hyggesnakke eller date. Der findes desuden også private rum for 2-4 brugere - hvis man f.eks. har aftalt med en potentiel partner, at man gerne vil snakke lidt over computeren, inden man tager springet og ringer, eller mødes i person.

Hvad enten du leder efter en kæreste, venner, eller blot lidt hygge i hverdagen, er chatten på 40plus et rigtig godt sted at søge.

Divider

Sikkerheden på offentlige chat-rooms


Her på 40plus er der højere sikkerhed og tryghed end på et anonymt forum, for vi har både chatmoderatorer og admins, der søger for tingene foregår på en hyggelig måde. Og selvom langt de fleste i en chat bare gerne vil hygge sig, så er det altid vigtigt at bruge sin sunde fornuft. Lad være med at skrive kontaktoplysninger offentligt på chatten, og sørg for kun at videregive dem til andre du føler dig tryg ved.

Opførsel og adfærd i chatten


Der er ikke nogle foruddefinerede regler for, hvordan man opfører sig i en chat. Der er dog nogle gode retningslinjer, som kan hjælpe både dig samt dine chatpartnere til at få en god oplevelse.
  • Gå efter bolden, og ikke personen. Der er ingen grund til at hakke på andre, selvom de er uenige. Det skaber dårlig stemning, og ender i sidste ende med at der ikke er nogle der gider skrive med dig.
  • Hvis nogen skriver til dig, så svar, også selvom du ikke lige har interesse i at skrive med den person. Et høfligt 'nej tak' er helt i orden, hvis det er sådan du har det.
  • Lad være med at prøve at påberåbe dig opmærksomhed på chatten ved f.eks. at skrive det samme gentagne gange (spam). Det er ærgerligt, og ender blot med at alle de andre blokerer dig på chatten.
  • Undgå at skrive tekst med store bogstaver, da det giver opfattelsen af at RÅBE - selvf. er det OK engang imellem, men hvis din Caps Lock knap er gået i stykker, så reparer den ;)
  • Sig 'davs' når du kommer ind i chatten, og 'farvel' når du går igen. Det er jo bare almindelig høflighed, og desuden også en god mulighed at komme med i chatten hvis du er lidt ny.

Bare kast dig ud i det


En chat er et hyggeligt og uforpligtende sted at møde andre. Fordi det foregår elektronisk er det måske lidt nemmere at lufte emner, som man normalt ville holde til sig selv, og det er muligt at få nogle rigtig gode diskussioner, fordi folk ikke er så 'tyngede' af gængse normer, som man er når man mødes face-to-face.

Husk altid, at når du chatter, så er 99% af alle der for at hygge sig og have det sjovt. Der er god humor, og selvom det måske kan være lidt svært at komme ind som ny, så handler det bare om at kaste sig ud i det. Her på 40plus er de 'gamle' chattere altid venlige til at byde nykommende brugere velkommen.


Hvordan kommer jeg i gang ?


Før du kan chatte på 40plus kræver det, at du opretter en profil - dette giver i øvrigt også adgang til rigtig mange andre funktioner. God fornøjelse - og velkommen :)
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!