× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Datingsites

Der er mange datingsites i Danmark - men du er nu landet på en hel unik af slagsen. Her finder du udelukkende modne danske singles over 40 år. Alderskravet højner seriøsiteten enormt, og der er en meget stor succesrate på dette datingsite. Opret en profil for at se, om 40plus er noget for dig!

Datingsites for tyk og tynd, ung og gammel, og alt det imellem

Er du ligesom så mange andre på jagt efter kærligheden, så findes der et væld af datingsites du kan benytte. Men hvilket et skal du vælge ? Og er det overhovedet dating på nettet, der er vejen frem for dig ?

Der findes (næsten) lige så mange datingsider, som der findes områder, man kan gruppere folk indenfor. Hvis en side bliver for specifik, er der sjældent særligt mange brugere, og bliver den for bred i sin favnen, kan det være svært at finde det man søger.

Hvad med dating for landmænd ? Eller læger ? Eller måske for folk med herpes ? Du vil nok blive overrasket, men de datingsites findes faktisk allerede! Om der virkelig er behov for at dele søgningen efter en kæreste op i, om du sommetider har forkølelsessår eller ej, er dog tvivlsomt.

Datingsites - mange målgrupper

Et væld af sider


Som før nævnt findes der utroligt mange datingsider. For oplysningens (og også lidt morskabens) skyld har vi her lavet en lille liste over emnespecifikke datingsites, hvor man kan søge efter mr./mrs. Perfect:

  • Dating for smukke mennesker - Beautifulpeople
  • Dating for erhvervsfolk med success – Elitedaters
  • Dating for bøsser og lesbiske – Boyfriend
  • Dating for store mennesker – XL dating
  • Dating for dyrevenner – Petdating
  • Dating for alle over 40 år – 40plus.dk (det er her, du er landet)
Jeg kunne fortsætte side op og ned – men det vil jeg skåne dig for. Det jeg dog helt klart vil anbefale dig er at vælge et datingsite med en tilstrækkelig stor målgruppe til at du kan finde det du søger, men dog ikke med så stor en målgruppe, at du drukner i irrelevante profiler. Det kan være en balancegang, men er du en af de heldige over 40 år, er valget måske nemt!

40plus er et datingsite for modne singler over 40


Her på 40plus er målgruppen, som det jo også ligger i navnet, fra 40-116 år (som er alderen på ældste nulevende menneske i skrivende stund). Målgruppen er også begrænset, så det handler om enten det at finde en partner, venner eller hygge – og ikke eks. et uforpligtende forhold. Altså er målgruppen tilstrækkeligt begrænset, så du undgår at blive kontaktet af fjollede teenagere og folk der blot søger sex. Det højner i vores øjne seriøsiteten betragteligt, så du kan koncentrere dig om essensen af dit besøg på et datingsite: at finde en kæreste.

Her på 40plus er der i skrivende stund ca. 50.000 profiler, hvoraf ca. 10.000 bliver anvendt aktivt på ethvert givent tidspunkt. Det vil altså sige, at du sagtens kan finde singler i dit område, som du deler interesser med, og som kunne være potentielle partnere.

Men er et datingsite overhovedet vejen frem for dig ?


Er et datingsite noget for mig ? Eftersom du læser denne tekst, vil jeg tillade mig at gå ud fra, at du har passeret din fyrretyvende fødselsdag, og altså er trådt ind i de voksnes rækker. Og vi har jo mange erfaringer fra vores liv – vi ved, at kærligheden kan opstå på det mindst ventede tidspunkt, og på det mindst ventede sted.

Så hvorfor overhovedet "forcere" kærligheden ved at oprette en profil på et datingsite ? Tjah, for det første bliver vi jo ikke yngre, og for det andet gør det heller ikke noget at skubbe lady-luck lidt i den rigtige retning i ny og næ. Du indskrænker jo heldigvis ikke dine muligheder for at finde en kæreste i "det virkelige liv" ved at have en datingprofil. Du giver blot dig selv flere lodder i livets store lotteri, hvor hovedpræmien jo er et lykkeligt liv.

Hvis du stadig sidder og finder tanken alt for grænseoverskridende, så tænk over, at der faktisk har været over 175.000 voksne danskere forbi 40plus – og mange af dem er kommet ud på den anden side med en masse dejlige oplevelser, og måske også en kæreste. Hvis de kan, så kan du vel også ?

Læs artikel om dating sider (uddybende)

Alright – jeg prøver det!


Lad mig starte med at gratulere dig for dit valg – jeg er sikker på, du vil se det som det rigtige i retrospekt. Det er ikke sikkert du finder den eneste ene her (det kan vi i hvert fald ikke garantere) – men du vil helt sikkert få nogle gode erfaringer, og forhåbentlig møde en masse andre skønne mennesker som er samme sted som dig.

Hvis du nu sidder og får lyst til at oprette en profil og springe ud i det allerede i dag, kan du gøre det ved simpelthen at klikke på dette link. Men lad mig give dig et godt råd her til slut – vær ærlig, når du opretter en profil. Hvis ikke du er det, så snyder du kun dig selv.

Rigtig god fornøjelse her på 40plus – jeg håber, du vil synes om at være her!

40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!