× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

E-kontakt - find det her på 40plus

E kontakt er et moderne udtryk for det at benyttet nettet (E) til at søge en kæreste (kontakt). Det er blevet til en helt normal og fundamental del af danskernes måde at søge en potentiel partner på. Her på siden finder du kun e-kontakt for modne singler over 40 år - det højner niveauet af seriøsitet, og giver dig mulighed for at maksimere dine chancer for at finde kærligheden.

Ved at oprette en profil kommer du nemt igang!


E-kontakt – kontakt gennem nettet

Flere og flere af os bruger nettet til at finde en kæreste og nye venner. Kontakt på nettet gennem såkaldte datingsider er blevet et meget populært fænomen.

Kontakt mellem mennesker er i stigende grad rykket over på internettet. Jeg vil her i artiklen komme med nogle bud på, hvorfor e kontakt er blevet så populært, hvordan det benyttes med success, og hvor man bedst og nemmest kan opnå kontakt til andre mennesker på nettet.

Hvorfor søge e-kontakt ?


Det er jo spørgsmålet - og svar er der nok af, afhængigt af hvem du spørger. Nogle vil mene at e-kontakt er smart, fordi der er så mange muligheder. Man kan jo søge blandt tusindvis af profiler, ud fra sine egne specifikke kriterier. Andre igen vil sige, at det er fordi det er nemt og tidsbesparende, og i en travl hverdag, er det måske den eneste mulighed man har. Tilsidst vil nogle nok også sige, at det er en måde at sikre sig seriøsitet - der er sikkerhed omkring, at alle på en datingside søger sig en kæreste (og i nogle tilfælde nye venner), og det gør altså bare det hele lidt nemmere.

Hvordan får jeg success med e kontakt ?


Et avanceret spørgsmål, med et simpelt svar: Vær ærlig! Mange af os oppe i alderen er flove over vores rynker, lidt for store bodegamuskel, eller måske det at vi har været single længe. Det "gode" er, at sådan har vi alle sammen et eller andet. Der er altid noget, vi er utilfredse med, men lad være med at lægge et billede op af dig selv for 20 år siden, eller lyve dig til at lyde som en sportsstjerne i profilteksten. Skriv om dig selv på godt og på ondt, dog mest førstnævnte – man skal jo heller ikke undersælge sig selv. Skriv til nogle af de personer, du finder interessante, og så skal du bare se. På en dating side har alle jo interesse i at opnå kontakt med andre singler, så derfor kan man ikke "træde forkert", så længe man læser den interessantes profiltekst og ønsker.

På 40plus kan du få kontakt med andre modne singler over 40 år


Her på 40plus.dk finder du på et hvert givent tidspunkt tusindvis af voksne singler, der ligesom du søger en kæreste. 40Plus'erne er fordelt over hele landet, og der er ca. 50% mænd og 50% kvinder. Det er utroligt nemt at komme i gang med 40plus: Opret blot en profil, og så har du allerede adgang til at blade mellem profilerne. Skulle du få lyst, kan du efter du har oprettet en profil, også melde dig til et af de mange single-events, der afholdes her på 40plus. Det er med andre ord utroligt nemt at opnå kontakt med alle mulige forskellige slags mennesker her på siden, så mon ikke også der er en til netop dig ?
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!