Dating 40plus
Events og begivenheder for 40plus singler
Et 40plus event er en skøn mulighed for at møde nye mennesker
Log ind på 40plus:
Glemt kode?
Husk mig  

Opret gratis profil her
Det tager kun 1 minut - derefter har du
adgang til 40plus.dk!
Mit køn er:
Jeg søger:
Mit postnr:
Opret 40plus ProfilPresseomtale for 40plus
Divider

Events, en uforpligtende måde at møde folk på

Et møde kan ske under mange forskellige rammer. En date behøver for eksempel ikke nødvendigvis at foregå på tomandshånd. Ønsker man et mere uforpligtende møde, kan deltagelse i en event, som singlefester eller singlerejser, skabe rammerne for dette.
Opret Gratis Profil

Events

Hvis man søger kærlighed er der mange følelser og tanker der kan fylde en. Det kan være en smule nervepirrende at skulle mødes med en fremmed alene for første gang. Hvordan får man skabt nogen rammer hvor at nervøsitet og formalitet tilsidesættes, og hygge og neutralitet tager deres plads? En måde kan være at mødes iblandt andre mennesker, så presset ikke er så stort på en selv, eller ens date.

Skal en date være på tomandshånd?


Normerne siger at en date er et møde imellem to mennesker, der ønsker at lære hinanden bedre at kende. Men skal en date nødvendigvis være pakket ind i sådanne rammer? Kan en date ikke være, hvis to mennesker aftaler at deltage i et arrangement med andre mennesker, for på den måde at lære hinanden bedre at kende og se om kemien imellem dem er god? Hvis man på nogen måde føler sig utilpas ved, at skulle mødes på tomandshånd, er det i hvert fald et glimrende alternativ. For når man søger efter kærligheden, er det vigtigt man er tryg ved det man begiver sig ud i.

Events på 40plus


På 40plus har du mulighed for at tilmelde dig allerede planlagte events, eller oprette en event som du selv finder interessant. Så kan andre interesserede brugere tilmelde sig din event hvis det er noget de finder tiltalende. Der er en bred vifte af forskellige arrangementer at vælge imellem, og mulighed for at se hvem der ellers har tilmeldt sig. Så hvis man ønsker en aften i godt selskab, med andre singler over 40, er det bare at finde en event man finder interessant og få sig tilmeldt. Måske du møder lige netop den person du har ventet på.

Hvad er der af muligheder?


Kigger man igennem listen af tidligere afholdte events igennem på 40plus, opdager man en meget varieret liste med noget for enhver smag. Der er alt fra en tur på loppemarked, koncert med Fleetwood Mac, udstillinger, fisketure og endda rejser til udlandet. Cafeture bliver også oprettet, og hvis man ønsker at mødes med en potentiel date uden at gøre det alt for formelt, kan det være en mulighed at nyde hinandens selskab iblandt andre brugere af 40plus. Der afholdes også deciderede singlefester for 40plus'erne, hvor man kan møde hinanden på en uformel måde.
Opret Gratis Profil
40plus Belgien | 40plus Sverige | Artikler om dating | Dating historier | 40plus Posten


40plus er ejet af:
40plus.dk v/Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg

Regler og betingelser

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 50 41 75 10
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818

Telefonsupporten er åben:
Mandag - Torsdag kl. 11-14
Fredag kl. 9 - 11

Weekend og helligdage har vi lukket for telefonen.