Dating 40plus
Søger du singlefester - og er du over 40 år ?
Så er du kommet til det rette sted - få dejlige oplevelser med 40plus!
Log ind på 40plus:
Glemt kode?
Husk mig  

Opret gratis profil her
Det tager kun 1 minut - derefter har du
adgang til 40plus.dk!
Mit køn er:
Jeg søger:
Mit postnr:
Opret 40plus ProfilPresseomtale for 40plus
Divider

Singlefester og events

På 40plus afholdes der tit mere end 10 forskellige events for singler om måneden - flere af dem er singlefester, men der er også naturoplevelser, singlerejser og andet. Næsten alle events afholdes af brugere på 40plus - og det skaber hygge og personlighed. Vi kan varmt anbefale at deltage i singlefester - opret en profil her på 40plus, og klik ind på Events for at komme igang.
God fornøjelse!
Opret Gratis Profil

Singlefest - perfekt måde at møde en kæreste og nye venner

Singlefester arrangeres i stor stil af dedikerede firmaer, som slår dem stort op i aviser og på Internettet. De udgør en stor del af tilbudene for singler i Danmark, og sikkert også i andre lande. Festerne afholdes ofte også af restauranter og cafeer som et kærkomment indslag, og en ekstraindtægt i deres almndelige tilbud af afholdelse af familiefester af den ene og den anden art.

Singlefester sat i perspektiv


Singlefester i perspektiv Efterhånden som kvinderne i 1960'erne og 1970'erne følte et spirende ønske om at klare sig selv, steg andelen af skilsmisser tilsvarende. Kvinderne var mindre og mindre afhængige af manden som eneste indtægtskilde. De fandt en værdi i deres eget arbejde, og frigjorde sig fra den gamle tro på, at det var manden der var det evige og altafgørende ”skaffedyr”. Som en naturlig del af frigørelsen fra de gamle dogmer, så man flere og flere kvinder leve alene, med eller uden børn. Man kunne godt som enlig mor føle sig temmelig alene med hele ansvaret for børn, lejlighed og de udgifter der i det hele taget fulgte med at være enlig forsørger. I den forbindelse opstod der forskellige former for kvindekollektiver og kvindelejre á lá Femølejren. Rødstrømpernes tid var en realitet.

Det er ikke kun kvindernes ”skyld” alt sammen


Som det måske ellers godt kan se ud til, at jeg lægger op til. Tiden var nok i det hele taget klar til, at der blev vendt op og ned på mange ting i de hjemlige korridorer, og det var ikke kun i Danmark at omvæltningerne tog plads. Der var rigtigt mange begivenheder som var medvirkende til at der blev vendt op og ned på tingene, og det er en helt anden historie.

Efterhånden som det blev mere og mere almindeligt at man levede alene, både kvinder og mænd, med eller uden børn, dukkede der andre aktører op på scenen. Disse aktører bestod af kreative sjæle, der arrangerede fester, rejser og andre begivenheder for de enlige folk.

Mennesket er vel i sin grundvold et socialt væsen, og selv om man ønskede at være uafhængig var det godt at møde andre folk i samme situation som en selv. Dette er vel nok en af grundene til, at singlefester er blevet så stor en success.

Divider

De nye muligheder for voksne enlige i dagens Danmark


Efterhånden som der kom balance i samfundsstrukturen og kønnene imellem, var vi i mellemtiden nået frem til tiden for Internettets opståen. I kølvandet på det, opstod ideen hos nogle hittepåsomme folk at denne nye teknologiske mulighed måtte kunne udnyttes til noget andet og mere. Det var i det moment at de gamle former for kontaktbureauer, både i aviser og ugeblade, mere eller mindre blev løbet overende af onlinedating og sociale netværk.

De første spæde skridt


De første spæde skridt til de forskellige former for kærestesøgning på Internettet blev i begyndelsen modtaget med blandede følelser. Mange mennesker reagerede næsten på dette nye stunt med den samme skepsis, som dengang de første kontaktbureauer dukkede op i gadebilledet rundt omkring i de større byer. Man syntes det var lettere pinligt og skamfuldt at oprette en profil på en af disse kærestesider, i stedet for at gå en tur hen til det nærmeste forsamlingshus eller gå til ”enkebal” på den lokale kro (som egentlig også var lidt ugleset). Der var mange antipatier imod denne nye form for social omgang med fremmede mennesker.

Andre boller på suppen


Heldigvis blev denne skepsis hurtigt gjort til skamme. Datingsiderne og de sociale netværk viste sig at blive en dundrende succes, som ikke kunne diskuteres. Med tiden blev det endda almindeligt at kunne søge sig ligesindede på sider som var mere beregnet på de enkelte menneskers ønsker. Der dukkede sider op med navne som farmerdating- for landmænd, xxl-dating for de kraftigt byggede o.s.v.

Bedstefar DJ - Singlefest for seniors :)Singlefester for folk i alderen 40-99 år

Her på 40plus møder du udelukkende folk fra 40 år og op efter. Det er ligesom vores ”niche” og vores force. Du ved, at folk her har nogle år på bagen, med de fordele det giver. Her har du mulighed for at tage til alle de singlefester du vil og deltage i alle mulige andre former for socialt samvær. 40plus er en side for folk der søger venner, kæreste og social omgang med folk i deres egen alder.

Hjerteligt velkommen!
Opret Gratis Profil
40plus Belgien | 40plus Sverige | Artikler om dating | Dating historier | 40plus Posten


40plus er ejet af:
40plus.dk v/Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg

Regler og betingelser

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 50 41 75 10
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818

Telefonsupporten er åben:
Mandag - Torsdag kl. 11-14
Fredag kl. 9 - 11

Weekend og helligdage har vi lukket for telefonen.