Dating 40plus
Gratis dating for alle over 40 - seriøsitet i højsædet
Her finder du 83.781 modne singler over 40 - er en af dem din nye kæreste ?
Log ind på 40plus:
Glemt kode?
Husk mig  

Opret gratis profil her
Det tager kun 1 minut - derefter har du
adgang til 40plus.dk!
Mit køn er:
Jeg søger:
Mit postnr:
Opret 40plus ProfilPresseomtale for 40plus
Divider

Gratis dating

På 40plus kan du gratis oprette en profil, og søge blandt tusindvis af modne singler over 40 år og meget mere. Du kan altså have et gratis medlemskab her på siden. Du kan dog også for et mindre beløb åbne op for endnu flere muligheder på siden - men naturligvis kun hvis du ønsker det. Opret en profil for at komme igang - held og lykke med din søgning!
Opret Gratis Profil

En guide til gratis dating for seniorer

Dating på nettet er blevet en trend som folk i alle aldersgrupper har taget til sig. Der findes utallige dating sider online hvor man har mulighed for at oprette gratis profiler. Spørgsmålet er hvordan man som nybegynder agerer på disse sider. Denne artikel giver nogle tips til hvordan man, som senior, bedst muligt passer på sig selv når det kommer til online dating.

Når man starter ud i online dating verdenen, kan det være en god ide, at man tager det stille og roligt. Det er vigtigt at man opbygger en tillid til den person man eventuelt skal mødes med, og ikke kaster sig ud i forhastede situationer, hvor man ikke føler sig tryg.

Billede


Et godt profilbillede er vigtigtEt billede siger mere end tusind ord som man siger. Det kan i hvert fald være med til danne et indtryk af den person man chatter med. Hvis der kun er et billede på profillen, kan det være en god ide at bede om nogle ekstra billeder, for at sikre at det rent faktisk er den person, man har kontakt med. Sørg også for at billederne på din profil er tidsvarende og at man kan se det er dig. På den måde skaber man grobund for et ærligt møde, fremfor en akavet stemning.

Profiltekst – Er det vigtigt?


Vær ærlig i din profiltekstPå nettet er din profil en repræsentation af dig. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at den giver et klart og ærligt billede, af hvem du er som person. Beskriv hvad du godt kan lide at lave, hvad du arbejder med og hvordan dit liv er skruet sammen med familie og venner. En ærlig og præcis profil vil give dig bedre mulighed for, at finde kærligheden. Det øger også chancen for, at dem som kontakter dig er nogle som finder dig interessant som du er.

Etikette


Hold etiketten i chattenDet er altid vigtigt at behandle ens medmennesker ordentligt, og dette gælder også når man kommunikerer på nettet. På 40plus.dk er der åbne chat forums hvor at mange brugere kan skrive sammen på samme tid. Sørg altid for at være høflig og empatisk i din kommunikation. Også selvom modparten måske ikke er det. Der er intet værre end at få et dårligt rygte på en datingside. Det kan ødelægge mulighederne for at finde kærligheden i fremtiden.

Vær aktiv


Vær aktivMed aktiv menes selvfølgelig ikke at du skal bruge alt din tid på at chatte på 40plus dating sitet. Men det er vigtigt at lære nogle at kende derinde. Så sørg for at få tjekket din profil, og brug noget tid i de forskellige chatrum. På den måde øger du chancen for at du møder den rigtige. Hvordan skal man møde folk? Har man fået opsat et møde er det en god ide at mødes på et offentligt sted. På den måde bliver der skabt et neutralt rum, man kan lære hinanden bedre i. Det er også rart at have andre mennesker omkring sig hvis man er en smule nervøs, ved at skulle mødes med en fremmed. Sørg for at have et åbent sind, også selvom personen ikke viser sig at være noget for dig. Man kan stadig sagtens have en dejlig dag eller aften sammen, og bagefter skilles som venner. På den måde får man også mulighed for at skabe nogle venskaber med folk som står i samme situation som en selv.
Opret Gratis Profil
40plus Belgien | 40plus Sverige | Artikler om dating | Dating historier | 40plus Posten


40plus er ejet af:
40plus.dk v/Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg

Regler og betingelser

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 50 41 75 10
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818

Telefonsupporten er åben:
Mandag - Torsdag kl. 11-14
Fredag kl. 9 - 11

Weekend og helligdage har vi lukket for telefonen.