Regler og betingelser


Her på 40plus tilstræber vi at følge de almindelige regler for god opførsel og pli.

Vær rar at kontakte os hvis du ser eller oplever at nedennævnte bliver overtrådt.

Husk at kigge her i regelsættet med jævne mellemrum. Vi forbeholder os retten til at tilføje samt at rette i reglerne efter behov.

   Ved din tilmelding på 40plus.dk accepterer du herved nedennævnte punkter:

                                           Vi frabeder os følgende: 40plus.dk er en side for singler. Opret venligst ikke en profil, med mindre du er en reelt single som søger kæreste/venner eller I er et par, der søger venskaber.
Vi formidler ikke kontakt mellem udenlandske kvinder og danske mænd, og omvendt.

 


Blokér ikke en administrator. Det kan være nødvendigt for os at komme i kontakt med dig

Svar altid en administrator hvis du får en henvendelse

 

Efter din indmeldelse hos 40plus modtager du en velkomstmail. Vær sød at opgive din rigtige emailadresse til os, den kan ikke ses af de andre brugere på siden.

Opgiver du forkert emailadresse har vi ikke mulighed for at hjælpe dig, hvis du glemmer login og password til siden.
 

Vi hos 40plus forbeholder os retten til at tage affære, hvis reglerne ikke overholdes.
Vi kan og vil altid bortvise brugere, der overtræder reglerne. Ved bortvisning returneres betalt Plusmedlemskab IKKE, så vi dækker altså ikke evt. tab i forbindelse med, at man ikke har adgang til sit abonnement i den resterende abonnementsperiode. Ser vi at der er tale om chikane, kriminelle aktiviteter eller misbrug af 40plus, forbeholder vi os retten til at kontakte advokat og politi.
Vi kan ikke drages til ansvar for andres misbrug af jeres billeder, profiltekster,  og forumindlæg, hverken indenfor eller udenfor hos 40plus.
Ved bortvisning fra 40plus.dk har den bortviste bruger mulighed for indsigelser indenfor 14 dage. 
Den gyldne regel hvis det hele går i hårdknude, og af hensyn til os allesammen: 
40plus-administrationen har det sidste ord:-)              

Husk at dit login/din kode er personlig. Mener du at andre bruger dit login, så skriv til os med det samme. Vi spærrer dit login og tildeler dig et nyt. Hvis skaden imidlertid er sket, kan vi desværre ikke hæfte for konsekvenserne.

E-mail
Den tilknyttede e-mail adresse skal tilhøre dig og må eks. ikke være lånt af venner/bekendte. Indtastning af e-mailadresse giver 40plus.dk lov til at sende et nyhedsbrev i ny og næ - samt at sende dig en email når du modtager et brev eller gæstebogsindlæg her på 40plus - dette kan dog nemt afmeldes via 'Indstillinger' eller ved at slette din konto igen. De andre brugere kan ikke se din emailadresse.

Oprettelse
Oprettelsen må kun udføres af profilens ejer og ikke af familie/venner/bekendte, da der derved kan forekomme oplysninger i din profil, som du muligvis vil fortryde.

Billeder
Dit profilbillede :
- Billedet skal være af dig selv og nutidigt
- Billedet må ikke være anstødeligt
- Billedet må ikke indeholde logoer eller reklamer for andre sites
- Dit ansigt skal være tydeligt
- Andre personer må ikke optræde
Vi forbeholder os retten til at slette profilbilleder, som ikke er af dig personligt. Hos os er det gratis at få sit billede på forsiden, men hvis det generer dig at det ligger der, kan du blot flytte profilbilledet ind som billede nr. 2- dermed vil det ikke blive vist.
De øvrige billeder kan være hvad som helst du har lyst at vise din omverden, dog stadigvæk med det forbehold at de er ikke-anstødelige og at billederne IKKE er ophavsretsligt beskyttet. Hvis du har taget billederne fra en anden hjemmeside, skal der udtrykkeligt stå på denne hjemmeside at billederne er til fri afbenyttelse.
Billederne må højst fylde 3 mb. og skal være i .jpg- eller .png-format.

Billeder, taget ved events: Når du har accepteret regler og betingelser ved din indmeldelse, har du samtidig givet dit samtykke til at evt. billeder af dig, optaget under et 40plus-event, bliver lagt ind på 40plus.dk i billedgallerier under emnet 'Events'.
Billederne kan blive brugt i anden sammenhæng, men kun her på 40plus.dk. 
Billederne må ikke være påtegnet hjemmesideadresse, eller andre former for henvisninger til din private person. Det vil til dels blive opfattet som reklame, samt overtræde reglerne for anonymitet på siden.
Læg ikke billederne i jeres dagbøger, uden at I har indhentet tilladelse fra de andre deltagere.

Billeder til fotogalleriet/fotokonkurrencen:

Billeder må IKKE være ophavsretsligt beskyttet - og har du taget billederne fra en anden hjemmeside, skal der udtrykkeligt stå at billederne er til fri afbenyttelse.
Her er f.eks. en side hvor man frit og lovligt kan downloade deres billeder: www.sxc.hu
40plus.dk kan ikke gøres ansvarlig for brugernes evt. ulovlige billeder i deres profil, fotogalleri samt i fotokonkurrencen. Altså: Sørg for ikke at bruge billeder der er copyright på!

Noveller og forumindlæg
Tekster skrevet i forumafdelingen på 40plus kan i visse tilfælde blive benyttet andre steder - men altid kun på domænet 40plus.dk.

Sikkerhed
Hvis du logger på 40plus på andre pc'er end din egen, evt. på biblioteket, så anvend ikke Gem-funktionen. Når du bruger 'Gem' kan andre se dit navn og login.
Dine personlige oplysninger som du har givet 40plus ved oprettelse af din profil er beskyttet og i sikkerhed hos os. Ingen får oplyst din e-mail og dit login!

Handelsbetingelser for 40plus
Den daglige drift varetages af webmaster og administrator 'Webmoster', administrator 'Medina' samt 'admin'.
CVR-nr. 32269818
E-mail: kontakt@40plus.dk
40plus.dk hostes af ActiveWebs. dk, Egå.

Betalingsmuligheder
Du kan betale dit plusmedlemskab med Dankort og visa/dankort og mange andre slags kort.

Betalingsløsningen er fuldstændig sikker. DIBS/nets, der står bag teknologien og betalingssoftwaren er godkendt af PBS-international. Du har endvidere den sikkerhed at du kan afvise en betaling når du modtager oversigten med posten, hvis du mener at du ikke har bestilt noget hos 40plus. Du har heller ingen selvrisiko hvis dit kort bliver misbrugt i en internet-butik der bruger SSL (Secure Socket Layer) i betalingsløsningen, som er aktuelt på 40plus.dk. De oplysninger du sender, når du betaler med betalingskort kan udelukkende ses af PBS-international.
Alle priser er inklusiv moms.

Der er ingen fortrydelsesret ved køb af plusmedlemskab, se dog 'Handelsbetingelser' under betalingsdelen på 40plus.

Forpligtelser og rettigheder for 40plus
Vi gør alt hvad vi kan med hensyn til driftsikkerheden her på 40plus.
Vi checker hele tiden at indholdet er korrekt efter reglerne.
Driftsforstyrrelser, såsom hvis siden går ned af forskellige årsager eller på grund af vejrlig kan vi ikke hæfte for. Datatab af ovennævnte årsag kan vi heller ikke hæfte for.
40plus tager ikke ansvar for uoverensstemmelser brugerne imellem.
40plus.dk forbeholder sig retten til til enhver tid at ændre, udvide og indskrænke de gratis tjenester. 
Vær rar at kontakte os via Kundeservice 'Kontakt os' hvis du har nogle vigtige tilføjelser til reglerne.
Jeg/vi er på 40plus meget af tiden og vi skal gøre alt hvad vi kan så I får nogle gode, sjove oplevelser herinde. 

Personlige data
Alle personlige data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet. Vi er, som alle andre der har oplysninger om brugere, underlagt Persondataloven.

Journalister
Ønsker du som journalist kontakt med brugerne på sitet, at slå noget op, at undersøge noget eller andet, vil vi bede dig kontakte os på supporten først. Du kan finde vores telefon nummer samt e-mail på vores kontakt side. 

God fornøjelse på 40plus.dk