× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Kærlighed på nettet

På 40plus kan du søge efter kærligheden - den helt store kærlighed, som vi alle ønsker os så inderligt. Her finder du kun singler over 40 år - hvilket højner seriøsiteten betragteligt. Vi håber du har lyst til at prøve 40plus, og at du må finde kærligheden her på siden.
Opret blot en profil - og så er du igang!


Kærlighed – et fortærsket ord eller en floskel?

Vi modne mennesker har for størstedelen af os været der. Vi har oplevet den helt store kærlighed med englesang og overvældende følelser der lå åbne for os selv, den elskede og for omverdnen.

Åhh, hvor vi ved det: Først er der den kæmpestore forelskelse, hvor man ikke kan se en eneste fejl hos den elskede. Følelserne er overvældende, fantastiske, utrolige - og faktisk stressende. Nogle kynikere kalder den første forelskelse for momentan sindssyge – i det tilfælde kender jeg mennesker, der gerne vil være sindssyge det meste af deres liv! Er der noget mere livsbekræftende end at føle sig selv svæve på en lyserød sky? Hele verdnen er ens legeplads, og alting flasker sig.

Kærlighed gør dig fri

Kærligheden kan kalde det bedste frem i mennesker


Til alle tider har forelskelsen og kærligheden inspireret menneskets allerede iboende fortræffeligheder. Pludselig er det muligt at realisere sine drømme, de skjulte talenter og alt det sjove. Din elskede accepterer dig som du er, og dine muligheder for at vise dig selv, som den du virkelig er, er med et blevet så meget større. I kærligheden kan man lege, ekspandere og udfolde sig.

Man kan da ikke blive forelsket ved at være på en datingside


Vil der nok være nogen der siger, med kun et skuldertræk til overs for de ”håbløse romantikere”. JO, man kan så!- siger vi, der ser det ske hver dag. Fra tidernes morgen har det da også været almindeligt først at kommunikere med den attråede gennem skriftlige henvendelser- lige fra røgsignaler til runer og pergament. Jojo, mennesket har altid været meget kreativt, når det handlede om kontakt med andre mennesker. Her på siden foregår det næsten på samme måde, dog er der rigtigt mange flere muligheder for at kommunikere inden det endelige møde. Læs endelig videre!

Din vej til kærligheden på denne side


Find kærligheden på 40plus Som skrevet har du mange muligheder for kontakt på en moderne datingside som 40plus. Vores mange chatrum er det perfekte sted at starte. Efter at I har skrevet sammen, kan du aftale et tidspunkt med din udkårne, og I kan få jer en god snak direkte og privat i et af vores chatrum, beregnet for to deltagere. Du kan også starte dit chateventyr i et af de større rum, hvor snakken går om mange forskellige ting. Det er en sjov måde at få kontakt med de andre brugere på, og ofte er det igennem chatten at den gode kemi mellem mennesker viser sig. ”Events”/begivenheder er en yndet form for kontaktmøder her på siden. I brugere opretter selv en begivenhed efter eget ønske, og de andre brugere skriver sig på. Her vil du kunne gå i biografen, tage på rejser, til koncerter og fester – og meget andet sammen med ligesindede. Det er altid en stor succes at mødes på denne måde, og folk er meget glade for det.

Vejen til kærlighed er interaktiv


På en side som denne har du rigtig mange måder at finde din kærlighed på. Som før nævnt findes her chatrum til forskellig brug samt muligheden for at deltage med de andre til events. Her kan du opnå kontakt på mange flere måder, bland andet: Ved brevskrivning: Skriv gerne en besked til en interessant profil- det må siges at være det første skridt til kontakt. Skriv lidt om dig selv, dine interesser og hvorfor du netop skriver til hende/ham. I Forum: Her har du stor mulighed for at give udtryk for din personlige indstilling til mange forskellige emner. En ganske god metode til at få andre til at fatte interesse for din person. I din egen og i de andres dagbøger: Her kan du skrive om dit liv og alt muligt andet, som her og nu er interessant for dig. De andre brugere kan kommentere på dit indlæg, og du kan kommentere på andres. Dagbogsskrivningen på 40plus er en yndet beskæftigelse, og du har mulighed for at få en indsigt i andre menneskers liv (og omvendt). I din egen og i de andres gæstebøger: Skriv en lille hilsen i de andres gæstebøger. Alene det kan være indgangen til et spirende kærlighedsforhold. Ved oprettelse af ”shouts”: Et såkaldt shout er en enestående mulighed for at gøre opmærksom på sin profil. Et shout er en kort, interessant besked som alle kan se. ”Interesseret i”- tilkendegivelse: På 40plus kan du indikere at du er interesseret i en anden bruger. Du kan hermed, på en lidt forsigtig måde, vise at du godt kunne tænke dig at lære personen lidt bedre at kende.

Spring bare ud i det


Jeg ved, du er modig og åben- for du er nemlig her. Heldigvis bliver det da mere og mere almindeligt at gøre det- så hvorfor skulle du ikke?

40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!