× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Kontaktbureau på nettet

40plus er et af flere kontaktbureauer på nettet - også kaldet dating sider - hvor du hurtigt og nemt kan søge blandt tusindvis af danskere ud fra dine egne krav. Det er nemt at benytte 40plus som kontaktbureau: opret en profil, søg efter en partner, og tag kontakten.

Kontaktbureau i forklædning

Vi forbinder nok begrebet kontaktbureau med ældre dages udgave af nutidens online dating. Det er faktisk ideen bag de gamle kontaktbureauer vi kan takke for nutidens datingmuligheder.

Kontakt i gamle dage

De gode gamle dage


Når man ønskede at finde sig en kæreste, eller helst en ægtemage, var det et større menageri der skulle sættes i gang. Man henvendte sig til et af bureauerne i sit stiveste puds. Der var ansatte til at interviewe folk, og det gik for det meste ordentligt for sig. Man opgav sit navn, sin bopæl, sin økonomiske stand, samt sine ønsker for en fremtidig partner. Det kunne sagtens trække ud et par timer, og mere eller mindre sveddryppende og lidt duknakket forlod man etablissementet, med et håb for en fremtid med en partner. Man kunne desuden håbe på, at kontaktbureauet var af en lødig art, og ikke blot ville have ens penge. Dengang fandtes der snydere, ligesom i dag, og man kunne ikke altid føle sig sikker på at ens oplysninger blev hemmeligholdt.

Ophængt eller hvad?


Efter en dags tid eller to hang ens oplysninger nydeligt hængt op i bureauets vinduer, og forbipasserende kunne læse interesseret med. Selvfølgelig var der kun den skrevne udgave af "ansøgningen" uden de personlige oplysninger der hang der, men alligevel blev det latterliggjort af andre mennesker med kone/mand, allerede i hus. Vovede en af det modsatte køn sig ind i bureauet var det altid med største diskretion. Var man velbeslået, sendte man blot et tyende afsted for at kigge på sagerne, og det er nemt at forestille sig den sladder der helt automatisk opstod internt, tjenestefolkene imellem. Det kunne også nemt blive et værre rend frem og tilbage fra kontaktbureauet for det stakkels tyende, for fandt herskabet ikke lige det perfekte match med det samme, så var det afsted igen.

Divider

Før og nu


Jeg er sikker på, at de fik masser af tid til at gå med at finde den rette partner/ægtemage. Det må immervæk have været en ret opslidende procedure at gå igennem, og som tiden gik, fandt man da også på nogle flere måder at opnå kontakt på.

Senere blev det ugebladene, som virkede som en slags kontaktbureau, og det må have krævet en del arbejde fra ugebladets ansatte at skulle matche folk. Jeg tror, de gør det endnu- men jeg er ikke sikker. Et er sikkert: man har og havde slet ikke de fordele ved kærestesøgning dengang som man har nu, hvor Internettet er en realitet.

Nutidens kontaktbureauer


Nu er det blevet meget nemmere at få kontakt med det modsatte køn. Man melder sig ind på en datingside og kigger sig omkring (også kaldet e-kontakt - hvor e'et står for elektronisk).

Til fordel for de "gamle" måder at søge sig en potentiel kæreste på, er den nye form udvidet betydeligt med hensyn til kontakt-måder. På en side som 40plus kan du søge kæreste, venner og meget andet. Sidens muligheder for søgning spænder over mange indfaldsvinkler.

Når man søger en kæreste er det rart først at se personen an. Det kan man gøre via deres dagbogsskriverier, deres indlæg i vores diskussionsforum, ved deltagelse i events o.s.v.

Altså har man en mulighed for at danne sig et bedre indtryk af den udkårne fra mange vinkler. DET er fordelen ved de moderne former for kontaktbureauer i modsætning til den gamle form.

Dine opgaver


Når du melder dig ind i et "kontaktbureau" som 40plus.dk undgår du selvfølgelig ikke selv at være aktiv. Selvom du ikke skal rende fra herodes til pilatus og om igen, er der alligevel visse tiltag du kan gøre for at opnå den største succes på denne nye platform. Skriv en god tekst, sæt et nutidigt profilbillede på, og deltag så i den travle verden på siden. Når du er aktiv og positiv vil du temmelig hurtigt få kontakt med andre- enten du søger kæreste eller gode venskaber. Held og lykke- vi ses derinde.
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!