Dating 40plus
Find dit perfekte match - med 40plus dating
Søg dit match blandt tusindvis af modne singler over 40 år - seriøst men nemt!
Log ind på 40plus:
Glemt kode?
Husk mig  

Opret gratis profil her
Det tager kun 1 minut - derefter har du
adgang til 40plus.dk!
Mit køn er:
Jeg søger:
Mit postnr:
Opret 40plus ProfilPresseomtale for 40plus
Divider

Match

På 40plus har du mulighed for at søge dit perfekte match, ud fra en lang række kriterier som du selv opstiller. Tusindvis af danskere har allerede fundet deres match her på 40plus - danmarks største mødested for folk over 40 år. Det er nemt at komme igang - opret blot en profil og følg intrukserne. Held og lykke med din søgning!
Opret Gratis Profil

Match making for os 'voksne'

Konceptet "matchmaking" er oldgammelt, med rødder tilbage i både religion og fine familier – selvom det den dag i dag mest bruges til at beskrive det at matche en mand og en dame på nettet.

Det at finde en match er nutildags noget, man selv kan klare, f.eks. gennem dating på nettet; heldigvis da. For vi skal ikke langt tilbage før det at matche personer ud fra familier, velstand, religion og skønhed var den gængse metode. Friheden til at vælge sin egen partner var ikke-eksisterende. Nu kan du matche dig selv op mod tusindvis af potentielle partnere på en datingside.

Matchmaking i "gamle dage" - i religion og familier


Matchmaking i gammel tid Det at matche to unge mennesker sammen blev brugt i bl.a. jødedommen og hinduismen, hvor en speciel religions-kyndig matchede de unge sammen, med henblik på at tilfredsstille både familierne og Gud. Sommetider blev stjernerne også konsulteret, når datidens astrologer hjalp til med at finde det helt perfekte match.

Også indenfor især velhavende og magtfulde familier var det populært at matche sine børn sammen med andre, der blev vurderet til at være i nogenlunde samme boldgade. Det bruges i øvrigt stadig i stor stil i nogle dele af verden.

Det, at tvinge børn sammen med en partner, der ofte kan være to eller tre gange ældre, er noget, der skræmmer langt de fleste vesterlændinge. Vi er frie mennesker, der vil have lov at vælge selv. Derfor fungerer matchning nutildags (og i vestlige lande) på meget anderledes vis, f.eks. ud fra kriterier som bopæl, udseende, interesser og meget andet.

Klik for at læse en artikel om Matchmaking i ældre tid

Divider

Vi er blevet frie mennesker, med uendelige muligheder


I disse moderne tider med bits og bytes, er det blevet smartere, nemmere og en hel del mere frit at finde sig en kæreste. Vi skal ikke længere begrænses af, hvad vores forældre eller et religiøst overhovede mener, og vi er dermed helt fri til at finde vores egen vej til lykken.

Mulighederne for at finde sig en kæreste er mange. Man kan besøge den lokale beværtning, eller måske få sig en hobby og forsøge sig ad den vej. Man kan lede i sin vennekreds, eller blandt sine kolleger. Eller man kan forsøge sig med det nyeste skud på stammen, nemlig dating på nettet.

Moderne matchmaking i form af Internet dating


Sidder du og tænker, at internettet er en dille – ja, måske noget opreklameret pjank – så vil mit ydmyge bud være, at du tager fejl. Men er du (ligesom jeg) åben for nye tiltag, og har du modet og interessen til det, så tilbyder Internet dating uendeligt mange muligheder. Du kan frit surfe rundt blandt et utal af voksne singler i dit område, ud fra et væld af kriterier. Søger du f.eks. en kvinde mellem 40 og 45 år, som er ikke-ryger, og godt kan lide lange gåture, ja, så er det så nemt som at oprette en datingprofil og foretage en søgning.

Massevis af resultater dukker frem, og det står dig derefter frit for at finde netop den, du finder allermest interessant, og kontakte vedkommende. Hvis i svinger sammen, så kan du også skrive dig op på den efterhånden enormt lange liste over mennesker, der har fundet kærligheden på nettet.

Find dit match her på 40plus


Her på 40plus.dk finder du tusindvis af voksne singler over 40 år. Faktisk er vi det største datingsite målrettet 40plus-gruppen, så hvis du skal finde det perfekte match, kan du lige så godt give dig selv de bedste muligheder fra starten.

40plus Logo Divider

På 40plus tilbyder vi en avanceret (men alligevel nem) søgemetode, hvori du ud fra dine egne kriterier kan få præsenteret en liste over potentielle partnere. Der er ingen grund til at konsultere hverken stjerner eller den lokale shaman; det er så nemt at komme i gang, at vi vil vove at påstå at du om 5 minutter kan sidde og kigge på dejlige mænd eller kvinder i nærheden af dig, som matcher dine kriterier.

For at starte skal du blot klikke her for at oprette en profil på 40plus – derefter er det en god idé at opdatere dine egne oplysninger (så som postnummer, interesser osv.) - og så er du klar til at foretage en profilsøgning. Så nemt er det faktisk!

Jeg håber, at denne artikel har hjulet dig videre, og at du må finde dit perfekte match!
Opret Gratis Profil
40plus Belgien | 40plus Sverige | Artikler om dating | Dating historier | 40plus Posten


40plus er ejet af:
40plus.dk v/Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg

Regler og betingelser

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 50 41 75 10
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818

Telefonsupporten er åben:
Mandag - Torsdag kl. 11-14
Fredag kl. 9 - 11

Weekend og helligdage har vi lukket for telefonen.