× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Seniordate

Velkommen til danmarks største datingside for mennesker på 40 til 90 år. Tusindvis af voksne og seniorer har allerede fundet en partner her på siden - og her er helt sikkert også en for dig.

Opret blot en profil for at åbne op for alle de spændende muligheder, som 40plus tilbyder.


Senior date - er det noget for dig ?

Når du af denne ene eller den anden årsag står i den situation, at du gerne vil have kærlighed i dit liv og du så overvejer netdating, er der garanteret flere tanker der farer rundt i dit hoved: "Vil det ødelægge mit gode omdømme her i min lille by? Er Internetdating overhovedet en mulighed for mig, og er det noget jeg har mod på?" Ja, tankerne er mange, men du har heldigvis lige så mange muligheder som spørgsmål her i de moderne tider.

Mange af os over 50 år kommer fra måske lange ægteskaber hvor vi havde en kreds af venner, også par, som vores sociale liv kredsede om. Disse venner havde vi omkring os imens vi havde børn, og vores og vennernes børn legede med hinanden. Vi rejste sammen alle sammen, gik til fester, spillede kort med hinanden og hjalp hinanden med pasning af børnene.

Alle disse gode år er gået, og pludselig finder du dig selv alene. Din partner er væk, og du kan føle dig helt fortabt. Dit naturlige instinkt er at finde trøst i dine gamle venner, men langsomt indser du at din plads i gruppen altid var i parsammenhæng. Du er nu det tredje hjul, og det er ikke altid en rar fornemmelse. Invitationerne fra vennerne svinder langsomt ind, for det er svært for dem at forholde sig til dig, uden din anden halvdel. De føler måske at dit tab er deprimerende i forhold til dem selv, eller de ønsker måske ikke at se i øjnene at de selv kan komme til at stå i samme situation engang. Der kan også være nogen der føler at du ligefrem er en "trussel" imod deres eget forhold, nu hvor du er fri på markedet. Det er meget ubehageligt at opleve at ens venner kan opføre sig på den måde- men det kan de måske nok.

Hvad gør du så?


Nu står du så der, desillusioneret og med tæppet revet væk under dig. Nu starter den besværlige del af rejsen, som kræver at du tager nogle, måske ubehagelige, valg. Disse valg er baseret på forandringer (som mange af os undgår så vidt muligt), og kan indebære at du er nødt til at vælge de venner fra, som bare ikke rigtigt er der mere. Dog, hvis de akut får en dårlig samvittighed, så kan du blot lade dem komme tilbage :-)

Lad dit eget lys skinne


Nu står du på egne ben, og nye venskaber skal findes.

Når du finder dig selv i nye sociale situationer, så husk at minde dig selv om dine mange kvaliteter og talenter, og at du er en hel person og ikke "blot" en halvdel af et par. Du har en masse at tilbyde – lad ikke dine dårlige erfaringer fortælle dig andet.

Hvis du har brug for det, så deltag i en eller anden selvhjælpsgruppe. Her kan du drøfte dine problematikker med folk som er i samme situation, og det kan være en uvurdelig hjælp at få andre til at komme med inputs, fordi de ser på dig med nye øjne. Disse selvhjælpsgrupper er for mange mennesker en god støtte i svære perioder af deres liv, og er for dig en mulighed for at få nogle værktøjer til at klare de store forandringer i dit liv inden du overhovedet kan overveje et nyt forhold.

Dit nye liv efter opbrud i tilværelsen


Når du begynder at mærke at din optimisme vender tilbage, er der flere muligheder for at dyrke de sociale aspekter af livet igen. Der findes utallige fitnesscentre/gymnastikcentre, badmintonhaller, bogklubber, frokostklubber o.s.v. Nogle seniorer tager en uddannelse, der har været udskudt i årevis på grund af børnefødsler og andre familiesammenhænge, og det er yderst livsbekræftende og vækker den slumrende selvtillid til live igen. Andre igen tager chancen og tager på den krydstogtrejse de altid har ønsket sig. I alle disse sammenhæng har du stor chance for at møde nye venner. Jo, for nogen starter "livet" først efter de 50 år:-)

Du har endnu en mulighed som efterhånden er en succes for adskillige senior- datere. Internettet vrimler med tilbud på dating/vennesider, som kalder sig Senior-date, Senior dating og lignende.

Tag chancen, meld dig ind på 40plus.dk og mød andre mennesker som er i samme situation som du selv.
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!