× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Senior singles

Tusindvis af senior singles søger en kæreste her på 40plus - danmarks største mødested for danskere mellem 40 og 90 år. Hvis du også søger en kæreste er det nemt at komme igang - opret blot en profil og følg instrukserne. Vi ønsker dig held og lykke i din søgen!

Senior singles: en voksende gruppe

En undersøgelse fra Statens byggeforskningsinstitut viser, at antallet af enlige er steget med 57 procent siden 1981. Stigningen ses især i aldersgruppen 30 til 60 år.

Senior single kvindeMåden vi eksisterer på har ændret sig. Siden 1981 er antallet af enlige eksploderet. Men hvad skete der? Og hvorfor kom der denne ændring? Levede vi på en måde som på magisk vis opblomstrede kærlighed, eller var normen om parforhold bare så kraftig at udbruddet tog tid?
Det at holdningen til ægteskabets ”evigheds” løfte har ændret sig, spiller uden tvivl en stor rolle i stigningen. Det er ikke længere socialt uacceptabelt at blive skilt og den mulighed benytter 42.7 procent sig af i 2012, ifølge Danmarks statistiks beregning af skilsmisseprocenten fra 2012. Det er en kraftig stigning fra året før hvor procenten var 40.2. Procenten er også støt stigende fra 1981 og til i dag.

Magi mener jeg ikke kan have spillet den store rolle, men måden vi levede på har nok noget med det at gøre. I dagens Danmark skal alt foregå lynhurtigt. Vi har travlt hele tiden. Fokus er ofte ikke på nuet men nærmere på andre ting. Især i et forhold er det vigtigt at man har fokus på nuet. Man skal forsøge at nyde hvert et øjeblik når det kommer til kærlighed. Og sørge for selv at vise hvor meget man sætter pris på den man elsker.

Heldigvis er det ikke for sent, hvis man står som single over 40. Som undersøgelsen viser, er der masser af andre som står i nøjagtig den samme situation. Kærligheden kender ingen grænser. Og hvis man aktivt søger den, kan en helt ny verden åbne sig op for dig.

Som et sideindstik - der er også mange seniorer, der søger nye venner. Her kan du læse artiklen: Find nye venner med 40plus.

Hvordan finder man så kærligheden?


Hvis man på ingen måde tager initiativ til at møde nye mennesker, kan man vente længe på kærligheden. Er man over 40 er der dog et hav af muligheder, for at møde andre singler i ens aldersgruppe. Spørgsmålet er bare hvor man finder dem. Man kan ikke se på folk, om de er single når man møder dem på gaden. Det kan man derimod, hvis man støder ind i personen på nettet. På 40plus.dk er der over 50.000 aktive dating profiler, oprettet af seniorer der søger kærligheden.

Det kan være svært at tage springet og oprette en profil. Hvad hvis man bliver afvist? På 40plus gør man meget ud af at tage godt imod nyankommne. Der er en særlig stemning i chat rummene, som gør at man føler sig velkommen. Og finder man en man klikker med, er det bare at tage springet. Enten kan man aftale en privat date, eller gøre brug af muligheden for at oprette en event hvor at flere singler kan tilmelde sig. På den måde får man mødt en masse mennesker der søger det samme som en selv. Det er ikke sikkert, man finder kærligheden lige med det samme, men det kan være den venter på dig et enkelt klik væk.
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!