Dating 40plus
Singlerejser og andre events for alle over 40
Trænger dit liv til et pift - så prøv et af vore single-events!
Log ind på 40plus:
Glemt kode?
Husk mig  

Opret gratis profil her
Det tager kun 1 minut - derefter har du
adgang til 40plus.dk!
Mit køn er:
Jeg søger:
Mit postnr:
Opret 40plus ProfilPresseomtale for 40plus
Divider

Singlerejser for modne danskere

Her på siden finder du masser af events / begivenheder for alle over 40 år - herunder også singlerejser. Du finder dog også alt muligt andet - f.eks. singlefester, naturoplevelser, biografture og meget mere! 40plus kan stærkt anbefales, hvis du trænger til mere indhold i livet. Opret en profil og klik ind på Events for at se alle de spændende muligheder :)
Opret Gratis Profil

Singlerejser - mød andre singles

På en singlerejse kan du møde andre modne singles - så hvad enten du søger kæreste, venner eller blot skønne oplevelser, er singlerejser en fantastisk idé. Det kan dog være svært at finde andre singles der er interesserede i at tage med ud og rejse - specielt hvis man er blevet over 40-50 år gammel, og dermed ikke ligefrem kan tage med på f.eks. ung-rejs ture. Her på 40plus finder du singlerejser og events, som andre brugere af 40plus afholder - berig dit liv, prøv noget nyt, og oplev hvor skønt livet kan være.

Singlerejser Divider

Glad single på singlerejse

Hvilke muligheder findes der


Der findes mange muligheder for at komme på singlerejser - de færreste af dem er dog for os, der har rundet de 40 år. Der er dog enkelte rejseselskaber, der arrangerer rejser for 40plus'ere, og derudover findes der rejsebureauer med speciale i forskellige destinationer. Det er altså heller ikke nødvendigvis sådan, at man behøver tage med på en arrangeret single-tur.

Hvis blot du sørger for at lave lidt research først, kan du sagtens tage afsted alene og møde andre søde singles:
  • Undersøg, at hotellet ikke er et børnehotel (med mindre, du selv har børn med, selvf.)
  • Sørg for at tage til et hotel, hvor der er mange danskere. Brug evt. hotels.com og læs danske anmeldelser, eller kontakt rejsebureauet.
  • Sørg for at tage til et sted, hvor der arrangeres fælles-udflugter, aften underholdning eller andet, så der er en nem måde at møde andre på.
  • Tag evt. afsted med en ven eller veninde - så tør man sommetider lidt mere!
Herunder kan du finde en side med flere gode tips til singlerejser:
Artikel på Rejseliv om Singlerejser

Singlerejser Divider

Singlerejser med 40plus


Her på siden har du rig mulighed for at finde andre singles, der er interesserede i at rejse sammen. 40plus har bl.a. været med til at arrangere single-krydstogter igennem årene, men sommetider opretter brugerne på 40plus også events, hvor de efterspørger andre interesserede. Det kan være alt fra en kvinde, der søger en rejsepartner, til en decideret singlerejser, hvor mange singles rejser afsted sammen. 40plus er ikke i den forstand et rejsebureau, men vi prøver at åbne for muligheden for, at brugere på siden kan finde sammen mhp. at få nogle dejlige oplevelser.

Før du kan benytte dig af mulighederne på 40plus, kræver det at du opretter en profil. Det kan du gøre ved at klikke her. Herefter kan du bl.a. søge i events afdelingen for at se, om der er nogle events der passer dig - eller måske starte dit eget event, hvor du kan undersøge om nogle af de mange andre tusinde brugere her på siden har interesse for at komme ud og rejse, netop som du har.
Opret Gratis Profil
40plus Belgien | 40plus Sverige | Artikler om dating | Dating historier | 40plus Posten


40plus er ejet af:
40plus.dk v/Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg

Regler og betingelser

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 50 41 75 10
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818

Telefonsupporten er åben:
Mandag - Torsdag kl. 11-14
Fredag kl. 9 - 11

Weekend og helligdage har vi lukket for telefonen.