× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Veninder finder du på 40plus

Det at søge en veninde kan både være at søge nogle at tage på rejser, cafe, til koncert eller i bio med. Det kan også være at søge en kæreste. Ligemeget om du søger venner, veninder eller en kæreste, så finder du her på 40plus tusindvis af danskere, der søger det samme som dig.

Klik op opret profil - og i løbet af få minutter kan din søgning begynde. Held og lykke!


Veninder til alle tider

At have gode veninder er en af livets mest vidunderlige tilskikkelser. Jeg ved, at jeg ville være lost uden mine nærmeste veninder, og jeg ved at jeg er meget heldig fordi de er i mit liv.

Veninder over 40 årBare det at vide, at der altid er nogen at ringe til, at betro sig til, at grine og græde med, er vældigt livsbekræftende. Men selvfølgelig er ikke alle venskaber perfekte, og der er ingen garanti for at at selv de bedste venskaber vil vare evigt. Når du er ung, single, i skole eller lige er startet op i nyt job er du omgivet af masser af mennesker, der alle er i samme båd som du. Da kan det synes, at der er venner over alt. Livet er lige begyndt at udfolde sig og forandringer sker hele tiden – og det er ensbetydende med en lind strøm af nye eventyr, nye muligheder og nye mennesker.

Veninder i alle aldre


Som vi bliver ældre kan vi nogle gange være tilbøjelige til at isolere os lidt, være lidt mere reserverede og oven i købet ikke være så åbne for forandringer. Vi har det bedst i familierelationerne, vores arbejdsrelationer og vores daglige rutiner. Vi oplever endvidere at venskaber kan glide ud af en række forskellige årsager, og dette er igen med til at vi kan komme til at føle os lidt mere indesluttede og isolerede.

Venskaber med alderen


Efterhånden som vi får nogle flere år på bagen kan det være svært at møde nye mennesker og opstarte nye relationer. Vi oplever måske en skilsmisse der er hård, børnene er fløjet fra reden, og vi kan som alle andre opleve at blive fyret fra vores job. Vores bedre halvdel dør måske og alt kan en overgang se temmelig håbløst ud.

Fortvivl dog ikke, der er masser af muligheder for nye veninder og venskaber, når først du er klar igen.

Divider

Opdag dine nye muligheder, og gør så noget


Mange voksne har det fejlagtige indtryk at alle andre mennesker hænger sammen to og to, ligesom i Noahs ark, og at ingen i denne verden er i samme situation som du er. Det passer bare ikke, - du skal bare lige have øjnene op for de muligheder du har, og så bruge dem.

Ring mindst en gang om dagen til en af dine venner, og få dig en sludder. Sørg for at pleje dine venskaber, så de ikke bare fiser ud i sandet.

Hvis du har et job, så sørg for at spise frokost med bare en af dine kolleger mindst en gang om ugen, og arbejder du hjemme fra så sørg for at gå ud og få kaffe eller frokost med en god veninde, gerne et par gange om ugen.

Skal man være "flov"?


Nej, selvfølgelig er der ingen grund til at være flov over, at man i en overgang ikke rigtigt har nogle venner. Det er du ikke den eneste om. Lad ikke denne forlegenhed spænde ben for dig i dine tiltag med hensyn til at finde nogle nye venskaber. Det vil simpelt hen være for ærgerligt, og hvis du ikke når ud over den, kan du ende op i en ond cirkel af selvmedlidenhed.

Du har brug for at overvinde den idé om at du er den eneste der søger venskaber – og er der en enkelt afvisning engang imellem er det ikke ensbetydende med at du skal tage det så forfærdeligt personligt. Nogle gange er en andens liv allerede fyldt op med familie, en travl arbejdsdag og andre venskaber.

Tag dig tid til din veninde


Desværre er der mange kvinder, der ser deres venskaber som sekundære foreteelser i forhold til deres ansvar over for deres famile og deres karriere. De føler ikke at de kan afsætte behørig tid af til at pleje deres venskaber, men det er altså ikke egoistisk eller selvabsorberende at tage sig tid til gode venskaber. At have tætte veninder gør en kvinde gladere, og denne glæde smitter helt automatisk af på resten af livet.

At knytte nye venskaber er mere afhængigt af af omstændighederne snarere end alder, per se. Ingen er mere attraktiv for andre, end en person der er engageret i livet. Uanset om du deltager i holdgymnastik, tager et kunstkursus, tilmelder dig til dansekursus o.a., så kommer du i regelmæssigt kontakt med en masse andre mennesker uge efter uge. Her er der gode muligheder for at knytte venskaber. Et hvert venskab starter med et smil, et spørgsmål eller en kommentar. Rigtigt gode veninder hænger ikke på træerne, og kræver pleje og pasning fra begge sider – så bare hæng i.

At kombinere hele herligheden på ét sted


Du kan også vælge at gøre, som rigtigt mange andre mennesker gør: Meld dig ind på en god dating/venneside! På 40plus har du alle de før omtalte muligheder for at knytte nye venskaber, og dermed få dig nogle gode veninder. Hos os er alle medlemmer i samme båd- de søger alle kærester, veninder og venner.

Bryd den onde cirkel- kom ind og hyg dig med os :-)
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!