× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Find en date med 40plus

Søg efter en date blandt flere tusinde singler her på siden. Du kan bl.a. søge efter alder, bopæl, rygevaner og meget mere for at sikre, at du kommer på date med en det svinger med. Kom hurtigt og nemt igang - opret en profil og foretag en søgning på få minutter!

Fra netdate til rigtig date

Det at gå fra at skrive med en over nettet til at aftale et møde kan være et stort skridt. Men også nødvendigt hvis man søger kærligheden.
På 40plus er der rig mulighed for at komme i kontakt med andre som søger både venskab og kærlighed. Igennem chatforums og profiler er der mulighed for at få kendskab til de andre brugere som er derinde. Men hvor godt kan man lære et andet menneske at kende igennem en online profil og et chatrum? Mange vil nok sige at man kan lære hinanden ret godt at kende, og det tror jeg også er rigtigt. Men hvis man ønsker et mere indgående kendskab til personen, og se om kærligheden kan blomstre, er man nødt til at kaste sig ud i et møde.

Forventningens glæde


Når den indledende kontakt er skabt, og man føler der er en forbindelse er det bare at kaste sig ud i det. Det er vigtigt at man allerede fra starten er ærlig omkring ens ønsker, så begge parter ved hvad der eventuelt kunne komme ud af mødet. Der kan være mange følelser involveret, når man skal mødes med en man aldrig har mødt. Især nervøsitet og spænding er følelser som de fleste kan nikke genkendende til i den situation. Det er vigtigt at man ikke lader nervøsiteten holde en fra at tage springet. For et møde med en fremmed kan udvikle sig til kærlighed hvilket er sket for mange brugere af 40plus.

Dating på 40plus


At det kan betale sig at tage springet fra chat til møde har flere brugere beskrevet, og deres historier er delt på 40plus.dk. Folk deler ærligt, følelser og tanker omkring deres spring fra chat til dating, og hvad det kan føre med sig.
”jeg tog så mod til mig og sagde ja tak hvis der kunne inviteres en anden fra 40plus vi begge kendte.. og det var så bare ok, jeg drog så med toget til nordjylland. MEGET NERVØS...... Vi kom hjem til ham og jeg fik en øl og vi sad og snakkede..jeg faldt til ro, det var jo slet ikke så farligt som jeg troede....” ( Citat fra /historie-date-foerte-til-kaerlighed.php)
Da kvinden som her deler sine tanker faldt til ro, fik hun bugt med sin nervøsitet og havde et dejligt møde som siden udviklede sig til kærlighed. Nervøsitet er ikke noget man sådan kan styre, men det er vigtigt at man ikke lader den styre en. Man må ud over egne grænser i søgen på kærligheden, for det er ikke sikkert at den eneste ene venter lige om hjørnet. Men han eller hun er derude et sted så det gælder om aktivt at opsøge kærligheden. På 40plus har du mulighed for at møde andre som søger både kærlighed og venskab, så hvad enten du søger det ene eller andet har du mulighed for at finde det.
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!