× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Dating over 50 år

Selvom siden hedder 40plus, er størstedelen af vores medlemmer faktisk over 50 år! Her finder du tusindvis af modne danskere over 50 år som søger en partner, venner, eller lidt hygge i hverdagen.

Kig indenfor ved at oprette en profil - du vil ikke fortryde det!


Dating over 50

Andelen af mennesker over 50 år, som søger en partner stiger i takt med det fænomen som vi kalder "the baby boomers". The baby boomers er betegnelsen for folk født efter anden verdenskrig omkring 1946 til 1964. Vi bliver med rette kaldt en af "de store årgange".

Vi kan og vi vil


Dating efter de 50 år bliver mere og mere fremtrædende efterhånden som folk når midtvejs i livet, spareret, skilt, enke eller som en af dem der aldrig blev gift. Vi har haft nogle gode år, og mange af os har en god økonomi.

Vi er på udkig efter kærlighed, og mulighederne for det bliver bare bedre og bedre. Med tiden er der som bekendt dukkede rigtigt mange singleklubber og datingsider op, så hvis du er 50 år, eller 55 år eller mere, har du masser af selskab af ligesindede. Det er livsbekræftende, og betyder at vi kan og vi vil gå vores fremtid i møde med et andet menneske, og at dating på Internettet ofte er frugtbart. Det kræver gå-på-mod, og det har de fleste over 50 år heldigvis.

Hovedet forrest og så derud af


Den højteknologiske tilgang synes at arbejde for dem, der har tålmodighed til at tage fordel af det, og folk fortæller vidt og bredt om hvordan det har været, og hvordan det er, at date på nettet. Vi har mange på 40plus, for hvem det har været en stor succes at oprette sig på sitet. En af dem fortæller: "Første gang, der var et menneske der kontaktede mig på siden var jeg lige ved at få et panikanfald. Selvom jeg et eller andet sted selvfølgelig var forberedt på lidt af hvert, kom det alligevel næsten som et chok, da jeg blev kontaktet. Hjertet røg op i halsen på mig, og det var en helt fantastisk følelse af blive bekræftet på den måde. I løbet af nogle måneder fik jeg dog mere og mere styr på nervøsiteten, og datede 5-6 mænd. Det var sjovt og livsbekræftende, og til sidst faldt hammeren! Jeg mødte Frank (opdigtet navn) gennem siden. Jeg havde overhovedet ikke overvejet ægteskab, men jeg vidste ret hurtigt at jeg her havde mødt min soulmate. Nu er vi blevet gift- og jeg er lykkelig".

Tro mod os selv


Singler i 50+ alderen har en tendens til at være anderledes sat sammen end deres yngre medborgere. De er ofte mere fokuserede på, hvad det er de ønsker sig af et parforhold, og selv hvis en date ikke fører til en varig romance, høster man alligevel nogle gode erfaringer og har det sjovt imens. Det virker som om, at udfordingen og spændingen ved de nye sociale forbindelser der følger med ved at have en profil på et socialt site, forbedrer sundhed og trivsel for alle- men måske specielt for folk over halvtreds år.

Det kan også virke som om at kvinder og mænd i den modne alder desuden har nogle kvaliteter, der synes at gøre dem bedre til at skabe og vedligeholde relationer i modsætning til yngre mennesker.

Positiv selvopfattelse


Den positive selvopfattelse, som for mang e er en naturlig følge af at få nogle flere år på bagen kan ofte være medvirkende til at i hvert fald for kvindernes vedkommende, at de har en tendens til at føle sig mere komfortable på datingscenen. Så komfortable faktisk, at nogle af dem søger mænd som er yngre end dem selv. Man føler sig ikke "gammel" eller færdig blot fordi kalenderen viser et tal, der er højere end 50. Ligesom i de yngre dage er det også nu almindeligt, at date folk der er 2-8 år yngre end en selv- og det gælder for øvrigt også for mændenes vedkommende.

Mænd over 50 (de fleste af dem, i hvert fald) fokuserer ikke mere så voldsomt på udseendet. Der er andre ting, der virker mere tiltrækkende: Fælles interesser og en god intelligens blandt andet. Heldigt nok, for det samme synes at være gældende for kvinderne.

Alt i alt er datere i 50 årsalderen og op efter mere kloge på deres aldersfortrin, fokuserede og de har været der før- altså de har oplevet den store kærlighed før. De forstår mere klart realiteterne bag dating i følelsesmæssig forstand- og de ved, at kærligheden er magisk.

Dating over 50 er på 40plus en succes, og du er velkommen sammen med alle de andre.
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!