× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Dating sider for alle over 40 år

På denne datingside finder du masser af modne singler over 40 år, som alle søger en kæreste. Tusindvis har allerede fundet en partner her på siden - og der er helt sikkert også en til dig. Kom nemt igang - opret en profil for at åbne op for alle mulighederne på denne dating side!

Dating sider – for voksne over 40 år

Dating sider: Hvad er formålet med dem, hvordan benyttes de, hvor stor success har folk med datingsider, og hvilken skal du vælge ? Det er blot nogle af emnerne, jeg vil afdække i denne artikel.

Hvis du er single, og egentlig savner en at dele livet med, så er du nødt til at "putte dig selv ud på markedet". Det er der jo mange måder, man kan gøre på. Èn af dem er dating på nettet, og har man lyst til at forsøge sig med den vej, så er man nødt til at vælge en af de mange datingsider der findes her i Danmark. Som jeg har beskrevet i andre artikler, så findes der dating sider i alle målgrupper, og også nogle generelle. I denne tekst vil jeg dog gå mere ind i, hvordan du benytter en datingside, og hvad du kan forvente at få ud af det.

Formålet med datingsider er at finde en partner


Online dating er nu blevet så udbredt, at det indenfor nogle befolkningsgrupper faktisk er den mest normale måde at finde en partner på. Datingsider danner rammerne, og muliggør bl.a. at man kan søge blandt andre singles i sit område, og kontakte dem man finder interessante. Det ypperste formål med en datingside er altså, at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at udvælge og kontakte potentielle partnere, så der er størst mulig chance for, at du kan opnå det resultat du ønsker.

Hvordan benytter man en datingside ?


Det er lidt forskelligt alt efter hvilket koncept, den pågældende datingside har valgt. Der findes hovedsageligt to udgaver: matchmaking, som er automatiseret af et computer system, og manuel søgning, som du selv kan styre.

Matchmaking
Nogle datingsider forsøger at oprette "matches" for dig – såkaldt matchmaking. Det indebærer som regel, at du bruger lang tid i starten på at udfylde alt mellem 100 og 500 felter om din egen personlighed, hvorefter et computer system så forsøger at finde andre, der matcher din personlighed ud fra kriterier som interesser, personlighed og sommetider lidt mere "flyvske" begreber som stjernetegn og lign. Du vil så få tilsendt mulige "matches", som du kan vælge at kontakte.

Manuel søgning
Her kan du meget hurtigt oprette en profil. Som regel er det blot 10-15 felter der skal udfyldes, så man kan være i gang på få minutter. Derefter kan man frit bladre mellem profiler, som man selv finder interessante. Det kan være du søger på kvinder mellem 40 og 45 år i Aalborg, som godt kan lide friluftsliv. Du kan herefter kontakte dem, som du synes ser interessante ud.

Hvad er bedst ?
Det kommer helt an på, hvilket type menneske du er. Her på 40plus.dk har vi valgt sidstnævnte metode, og det har vi, fordi vi mener du selv er meget bedre i stand til at udvælge en mulig partner, end et automatiseret computersystem.

Success på en datingside afhænger af din egen indsats


Vi får dagligt henvendelser her på 40plus fra glade danskere, der har fundet sig en dejlig kæreste, så vi ved at success-raten er stor. Iflg. nogle undersøgelser finder op til hver fjerde par hinanden via Internet dating, så der er ingen tvivl om, at det kan lade sig gøre. Derfor er det helt op til dig selv, hvor store dine chancer for success er.

For at hjælpe dig selv på vej, skal du for det første sørge for at vælge den rigtige datingside, og for det andet sørge for at lægge et godt billede samt en god profiltekst op. Slutteligt skal du "komme ud af busken", og ikke være bange for at skrive til dem, du synes virker interessante. Sørg dog altid for at læse den interessante persons profil først, og "målret" dit brev, i stedet for at skyde med spredehagl. Følger du disse simple tips, er din vej til success på en datingside lagt.

Hvilken datingside skal jeg så vælge ?


Jeg har nærmere beskrevet målrettede datingsites i denne artikel, så det vil jeg ikke komme så meget i dybden med her. Summa summarum er, at det bedste valg blandt datingsiderne er en side, som:
  • Ikke favner alt for bredt – så bliver det useriøst
  • Alligevel favner bredt nok til at at have mange medlemmer – ellers er udvalget begrænset
  • Er seriøs og har god support der kan hjælpe dig – ellers risikerer du at spilde din tid
  • Er nem at benytte – så du kan koncentrere dig om det vigtige
I sidste ende handler det om at gøre lidt forarbejde. Læs om, hvad andre mener om de forskellige dating sider, og tag et valg ud fra det.

Du kan finde en god liste over alle de forskellige datingsider på Eniro – linket er: http://www.ni.dk/fritid/chatogkontakt/datingogmatchmaking/

Divider

Og dating sider for Seniorer - med Senior.dk

Divider

Find kærligheden på 40plus

40plus er et godt valg – synes vi


Hvis du tænker, at 40plus.dk måske kunne være noget for dig, så vil vi her lige beskrive vores kernekompetencer, så der er noget at tage med i overvejelserne.

Seriøsitet er utroligt vigtigt for os

Vi sørger for, at der kun er seriøse profiler over 40 år her på 40plus. Dvs. du undgår fjollede kontakter fra ungersvende på 18, profiler der bare søger sex, og scammer/snyde profiler. Desuden bliver profiler også først vist, når der er profiltekst og info på, så man ikke skal sidde og bladre igennem en masse tomme profiler, som er tilfældet mange andre steder.

40plus er brugervenlig, så du kan koncentrere dig om det vigtige

Her på 40plus har vi vægtet brugervenligheden højt. Det skal være nemt at benytte siden, så derfor bliver du "guidet" igennem det meste. Teksten er lidt større, end på mange andre sider, og vi har i det hele taget vægtet, at du nemt og hurtigt kan sætte sig ind i hvordan siden fungerer, så du kan koncentrere dig om det vigtige: at finde en kæreste, og/eller nye venner.

Et årvågent support team – alle ugens dage

Det skal være muligt at få hjælp, hvis du f.eks. har problemer med at ændre noget i din profil, eller mangler nogle tips til hvordan du kommer videre med søgningen. Derfor er vi et team, der står klar til at hjælpe dig alle ugens dage (også i weekenden). I hverdagene har vi endda telefon support, for det er sommetider lidt nemmere at forklare en problemstilling over telefonen.

Mange muligheder for at møde andre "voksne" danskere

Udover de gængse funktioner som søgning blandt profiler og brevskrivning, kan vi bl.a. også tilbyde:
  • En chat, hvor du kan skrive "live" med andre medlemmer
  • Et forum, hvor alt mellem himmel og jord kan debatteres
  • En "event" afdeling, hvor der afholdes masser af events som single fester, biografture og meget mere

Der er altså rigtig mange muligheder her. Hvis du vælger 40plus.dk blandt de mange datingsider, vil vi gerne sige mange tak for din tillid. Det er nemt at komme i gang: klik her for at oprette en profil - det tager faktisk kun 2 minutter.

40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!