× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Farmerdating - hvad er så det ?

Farmerdating er et sjovt koncept, som opstod fra en dating side med samme navn - og som blev gjort populært med Kanal 4's program, Bonde søger Brud. Det handlede om landmænd, der søgte sig en kæreste. Her på siden finder du dating for alle typer mennesker, men kun for det modne publikum over 40 år.

Farmer dating – kun for bønder, eller hvad ?

Farmerdating er blevet populært – det er en af de der "sjove" nicher på en datingside, som medierne gerne skriver om, og det er en af årsagerne til successen.

Begrebet farmerdating må formodes i sin grundform at dække "dating for landmænd" - men udfra størrelsen på successen må man gå ud fra, at også folk udenfor landbruget finder konceptet interessant. Der er nemlig (iflg. DenStoreDanske), kun 66.000 personer, eller knap 2,5% af landets arbejdsstyrke, der arbejder indenfor landbrug.

Hvorfor benytte farmerdating ?


Det er vel enten, fordi man selv er indenfor erhvervet, eller fordi man er draget af de åbne vidder og "højt til himlen", noget, man altså ikke finder i en lejlighed på 4. sal i København. Jeg bor selv på landet, og uden at være landmand, så har vi da også dyr, så jeg kan sagtens identificere mig med hele den livsstil. Så den slags datingside må umiskendeligt være for de, der godt kan lide at arbejde med dyr og natur og bo på landet, hvor der er mere ro.

Bonde søger brud, bypiger søger bonderøve osv.


Der er lavet forskellige udsendelser for Kanal 4 og Kanal 5, som følger glade ungersvende på landet, samt piger/kvinder, der søger en bonde til et fast parforhold. Hvis du har medlemskab af Kanal 4, kan du se nogle episoder af "Bonde søger brud" ved at klikke her.

Alt det med at være selvforsynende, leve på landet, og klare sig med det forhåndenværende søms princip drager mange. Det er vel også en af årsagerne til, at eks. serien "Bonderøven", hvor man følger Frank og hans familie, er blevet så populært.

At ønske et mere fredeligt liv


De fleste af os lever efterhånden et liv med stress, bilos og høje forventninger til vores egen præstation, så det er meget forståeligt at man sommetider kan få lyst til simpelthen at "melde sig ud" - finde sig en kæreste på landet, og komme mere i kontakt med naturen og sig selv. Det mange glemmer er, at landmænd er blandt de mest hårdtarbejdende danskere. Mange landmænd står op kl. 4, så de kan komme ud og malke køerne, og i perioder hvor der skal høstes kan vejret kræve, at der høstes natten lang.

40plus har plads til alle typer


På 40plus vil du finde alle typer modne singler. Både deciderede landmænd, folk der bare bor på landet uden at drive landbrug, og selvf. også mennesker, der bor i byerne. Her på siden er det eneste krav til medlemmerne, at de er over 40 år – et valg vi har truffet for at højne seriøsiteten.

Her på siden kan du dog søge på alle mulige kriterier, og derfor er der store muligheder for at finde den helt rigtige. Opret en profil, og så er du i gang!
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!