× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Find en kæreste

Her på siden har du mange indgange til at finde dig en kæreste. 40plus byder på utallige muligheder for kontakt, og vi har ry for at være et seriøst mødested for det voksne publikum. Du er velkommen til at komme ind og kigge dig omkring på siden.

Opret en profil, og luk op for hele 40plus - danmarks største mødested for folk over 40 år.


At finde en kæreste over 40 år

At finde sig en kæreste, specielt når man er blevet over 40 år, har førhen været noget der krævede en enorm indsats for mange.

Som 40plus'er er man for manges vedkommende lidt fastlåst, og det kan godt gøre det svært at finde en ny kæreste. De fleste i vores alder har en fast vennekreds, et fast arbejde, og faste fritidsinteresser. Rigtig mange har også en partner, hvilket jo unægtelig gør det sværere for de af os, som er kæreste-søgende. Heldigvis er der råd – for mange andre er i samme båd, og har blot brug for en "bro": En mulighed for at møde andre, på ny grund. Det er her, mødesteder på nettet træder ind i billedet.

Her i artiklen vil jeg først kigge lidt på, hvor mange enlige der er i Danmark over 40 år, på singlelivet som et livsstilsvalg, og på muligheder for at finde en kæreste for de, der ønsker det.

Der er et stigende antal enlige over 40 i Danmark


Der bliver flere og flere enlige i Danmark. I aldersgruppen 40-59 år, er antallet af enlige steget fra ca. 21% til ca. 28% af befolkningen fra 1990 til 2010. Det er også blevet mere normalt at leve i et papirsløst forhold. Antallet af ægtepar i gruppen 40-49 årige, er i perioden faldet fra 71% til 57%. Læs mere om enlige i Danmark på Danmarks Statistik

Det må jo siges at være gode tal for de af os over 40 år, som søger en kæreste. Der er jo kort sagt et større udvalg. Med mindre årsagen til, at der bliver flere og flere singler skal findes i, at folk simpelthen vælger parforholdet fra ?

Hvorfor er vi så mange enlige – er det et livsstilsvalg ?


Det er i Danmark utvivlsomt blevet et aktivt valg for mange at være single. Hvor det før hen var nærmest ildeset at være single, anses det nu af mange som "modigt", og det giver da en masse muligheder for fri udfoldelse, som parforholdet ikke giver.

Alligevel er det iflg. en TNS Gallup undersøgelse over 70% af de danske singler, som ønsker sig et parforhold – og skulle den helt rigtige vise sig, ville det tal unægtelig vise sig endnu større.

Divider

Måder at finde en kæreste

Hvilke muligheder er der for at møde kærligheden efter de 40 ?


Du er i fuld gang med anden del af livet. Du har forliste forhold under bæltet, du har måske børn, og du har nok at få dagen til at gå med. I en travl hverdag kan det være svært at finde sig en kæreste, og har du været single længe, kan det måske virke næsten umuligt.

Men hvad kan du selv gøre for at øge chancerne for, at en af amors pile rammer dig lige i bagdelen ? Her vil jeg komme med 5 bud, som har virket for mange.

Udnyt vennekredsen
Med venner er det nemmere at møde nye mennesker – så hvis du har nogle gode venner, så arranger f.eks. gruppeaktiviteter, eller fester hvor andres venner inviteres med. Muligheder er der nok af, hvis du tænker lidt kreativt.

Bliv et "Yes menneske"
Måske har du set filmen "Yes man". Det er en film med nogle rigtig gode budskaber. Bliv en af dem, der siger ja tak til alt livet har at byde på – være det sig invitationer, eller dagligdags situationer du normalt havde sprunget over.

Gå til fritidsaktiviteter
Hvad med en hobby ? Gå til madlavning, dans, musik eller måske jonglering, så vil du med garanti møde en masse nye mennesker. Med en fælles interesse vil du også opleve, at det bliver meget nemmere at snakke med det modsatte køn.

Prøv noget helt nyt i hverdagen
Kast dig ud i noget, du aldrig har prøvet før. Saml en blaffer op, tilbyd frivillig hjælp til hjemløse i et suppekøkken, deltag i en indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Sæt dig i situationer, du ikke normalt ville komme i – det giver både livskvalitet samt en masse nye muligheder for at møde mennesker i alle livets lag, og hvem ved, måske en kæreste.

Forsøg dit med Internet dating for folk over 40 år
Dating på nettet er efterhånden en af de mest populære måder at møde en kæreste på. Der er et kæmpe udvalg af singler på dating sider, og hvis du har travlt i hverdagen, er det en tidssparende måde at søge en kæreste på.

Divider

At finde en kæreste med dating på nettet


Eftersom du nu er landet på 40plus, som jo er et mødested for danskere over 40 år, vil vi her dedikere et ekstra afsnit til det at finde en kæreste på nettet.

Det er blevet helt normalt
Flere og flere gør det – dater på nettet, altså. Visse undersøgelser viser ligefrem, at hvert fjerde nye par dannes på en datingside. Der er ikke længere nogen, der "rynker på næsen" over par, der har fundet hinanden på den vis, og de fleste af os kender også nogle, der har opnået success med netdating.

Målrettet dating
Der findes et utal af datingsider, og mange af dem er såkaldte nichesider, hvor der f.eks. kun er adgang for tynde, tykke, smukke mennesker, karrieremennesker, landmænd og meget andet. Her på 40plus har vi valgt målgruppen "folk over 40 år" - simpelthen for at skabe en seriøs side med plads til forskellighed.

Spring ud i det
Er du en af de singler, som i virkeligheden savner tosomheden og det, at have en at dele livet med – så prøv netdating. Du har intet at tabe, men en hel masse at vinde.

Læs en uddybende 40plus artikel om Dating sider

På 40plus kan du finde en kæreste over 40 år


Hvis du vælger at forsøge dig med Internet dating, og er du over 40 år, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du mange tusinde datingprofiler for modne danskere, der aktivt søger en kæreste. Du kan i ro og mag sortere i profilerne ud fra kriterier som alder, køn, bopæl og interesser, og på den vis koncentrere din søgning. Når du så har fundet en interessant person, kan du skrive et brev til ham / hende, og måske arrangere en date. Nemmere bliver det vist ikke!

Før du kan søge efter en kæreste her på 40plus, skal du oprette en profil – det er blot at indtaste nogle oplysninger om dig selv – og så er du i gang.
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!