× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Netdate på 40plus

Hvis du søger en netdate og samtidig er over 40 år, så er du kommet til det rigtige sted. 40plus er den største og mest seriøse netdating side for alle os modne singler - og her finder du mange tusinde profiler at vælge imellem i din søgning. Opret en profil - og så er du igang!

Netdate – en guide til det modne publikum

For de af os over 40 år, som er single, men som egentlig savner en at dele hverdagen med, kan det være en rigtig god idé at forsøge sig med at netdate.

Livet som moden single er ikke så tosset endda, specielt hvis alt det med børn i hjemmet er ved at være et overstået kapitel. Der er frihed til at forfølge interesser, venner, selvudvikling, og måske gå mere ind i sin karriere, hvis det er det, man brænder for. En ny verden bliver åbnet op, som man ikke har kendt mage til siden man var ungersvend (eller ungmø), uden at vi med benævnelser af den slags nu skal føle os alt for gamle. Føler du alligevel, at der mangler noget i dit liv – savner du tosomheden – ja, så er det måske en idé at prøve at net-date.

Er du over 40 og savner en kæreste ?


Er det at netdate noget for mig ?Du er ikke den eneste. Medierne er for tiden hurtige til at fortælle os, at der aldrig har været flere (lykkelige) singler, end der er netop nu. Mange individer går endda så langt som til at udnævne singlelivet som det ultimative mål, man som menneske kan opnå, i jagten på at forfølge sine (til tider egoistiske) drømme under total frihed.

Men de af os, som har oplevet sand kærlighed, ved, hvor lykkebringende og livgivende det er, at dele både gode og dårlige stunder med et andet menneske, som man har helt inde på livet. Selvfølgelig er der klare fordele ved at være single, men denne forfatter mener, at hvis man benævner single-livet som vinder over parforholdet, er det fordi man endnu ikke har mødt den rigtige. Og det synes jeg er synd!

Divider

Tilbage til dating på nettet – eller hvad ?


Er du en af dem, der stædigt holder på, at livet som moden / voksen single er vejen frem for dig, så vil jeg sige tak for besøget. Du har truffet et valg, og får kun respekt her fra for at vide, hvad du vil i livet. Samtidig er der ingen grund til at læse videre hvis du er på forever-single holdet, for herfra handler det nemlig om, hvordan man netdater.

Nu vil ca. 40-50% af de modne singler ifølge statistikken have forladt os, men tak fordi du, kære læser, har valgt at blive. Nu begynder det nemlig at blive interessant – vi skal først og fremmest have klarlagt, hvad det er du ønsker dig af et parforhold, og om dating på nettet overhovedet er vejen frem for dig. Slutteligt skal vi have fundet frem til den rigtige strategi, så du kan finde den helt rigtige netdate, som (forhåbentlig) viser sig at være katalysatoren for dit nye liv med en skøn partner.

Hvad er det overordnet, du søger ?


Hvis du er nået hertil i teksten, er beslutningen jo truffet; du ønsker en at være sammen med. Et parforhold kan dog gradbøjes, helt fra "vi ses uforpligtende et par gange i måneden" og til "gift med villa, volvo og vovse".

Hvad søger du egentlig ? Inden du fortsætter med netdating, skal du altså have fastlagt, hvad det egentlig er du savner i dit liv. Det skal nemlig give sig til udtryk i den profil og profiltekst, du opretter dig på en datingside med – og det er også det der bestemmer, hvilken type datingside du i det hele taget skal oprette dig på.

Søger du noget uforpligtende (læs: sex), så er det ikke her på 40plus, du finder det, men snarere på en side som eks. Victoria Milan eller Scor – begge sider kan findes på Google.

Søger du i stedet en kæreste/partner, nye venner, eller blot hyggelige oplevelser sammen med andre over 40 år, er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi nemlig valgt at koncentrere os om de lidt mere varige forhold her i livet.

Kan vi komme det nærmere ?


Alligevel skal du helst have præciseret din søgning lidt, da det er utroligt vigtigt for at opnå et godt resultat på en datingside. Både, så du kan skrive den helt rigtige profiltekst, men også af rent personlige årsager, så du ikke kommer til at forpligte dig til noget større, end meningen egentlig var.
  • Søger du "den eneste ene", som du efter noget tid kan flytte sammen med ?
  • Eller har du det måske fint med et forhold, hvor I bor hver for sig, og måske ovenikøbet hvor der er nogle kilometer imellem jer – for at kombinere frihed og parforhold ?
  • Eller er det måske i første omgang kun venner, du søger – for venskaber kan jo sommetider også udvikle sig til noget mere ?
Hvis brikkerne er faldet på plads, og du ved hvad det er du søger med dit "netdateri", er næste skridt at oprette en profil på en datingside.

Divider

At oprette en profil er et stort spring


Det at oprette en profil på eks. 40plus.dk kan for mange godt virke som en grænseoverskridende handling; pludselig går man fra det trygge singleliv, til det knapt så trygge "alt-kan-ske" liv, hvor man kan risikere pludselig at falde helt og aldeles på halen for den perfekte mand (eller kvinde).

Men det er jo den slags, man husker, når man sidder som tilfreds 87-årig og nyder en kop te i køkkenet. De gange i livet, hvor man er gået ud over sine grænser, og har fået nye, fantastiske oplevelser ud af det. Det daglige trummerum med frem-og-tilbage til arbejde, indkøb, aftensmad, sov og gentag proceduren, bliver ligepludselig temmelig ligegyldigt, når man bliver sat i livets gigantiske karrusel og får en svingom, så man helt mister pusten. Det er dén slags oplevelser, der gør det værd at leve, og som kan få en til at føle sig ung, ligegyldigt hvad tallet på ens dåbsattest siger.

Jeg kan godt se det – det hele bliver lidt for filosofisk, og vi skal forsøge at finde tilbage til "kernen" i denne artikel, nemlig det at netdate.

Tag skridtet


Lykkeligt par, der fandt hinanden med netdatingDet at oprette en profil er så nemt som at klikke her. Husk, at det er en rigtig god idé at skrive en god profiltekst fra starten når du har oprettet profilen. Husk også at hoppe ind under "Profilinfo" og udfyld nogle af de lidt mere kedelige felter så som højde, om du er ryger osv. Der er nemlig mange der søger med ret specifikke kriterier, så hvis du ikke har udfyldt din profil ordentligt, kan du blive sorteret fra uden overhovedet at have fået chancen; og det er jo synd!

Jeg vil takke dig for at have læst denne artikel til bunds, og jeg håber, at du må finde præcis det du ønsker.

Rigtig meget held og lykke!

40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!