Dating 40plus
40plus - netdating for alle danskere over 40 år
Her finder du 83.344 modne singler over 40 - er en af dem din nye kæreste ?
Log ind på 40plus:
Glemt kode?
Husk mig  

Opret gratis profil her
Det tager kun 1 minut - derefter har du
adgang til 40plus.dk!
Mit køn er:
Jeg søger:
Mit postnr:
Opret 40plus ProfilPresseomtale for 40plus
Divider

Netdating i overskudsalderen?

Flere og flere folk over 40 har taget netdating til sig. Med en solid livserfaring i bagagen og en selvbevidsthed om egne ønsker, kan man spørge sig selv, om det danner rammen for mere ærlige og ligeværdige forhold.

Når man fylder 40, er man voksen. Herfra står livet på pligter, ansvar, karriere og familieliv. Eller gør det? De gængse samfundsnormer bliver kraftigt udfordret af en ny generation af 40plusere, der ønsker at berige deres liv og ikke nødvendigvis vil puttes i kasser.

Samfundet har gennemgået en kraftig teknologisk ændring, og 40pluserne rider også med på denne bølge. Hvor det er acceptabelt at møde en eventuel partner står især for skud i kraft af at flere og flere folk over 40 tilslutter sig netdating. Med over 50.000 profiler, danner 40plus netdating rammen om et aktivt mødested for folk, som ønsker at finde venskab eller kærlighed.

Over 40 – netdating for voksne!


Seniorer med gang i Når man fylder 40, nærmer man sig overgangsalderen. Hvordan skal man som menneske forholde sig til denne periode af sit liv? Er man gammel og grå? Er man ensom, fordi eventuelle børn er blevet større og ikke kræver eller giver den samme opmærksomhed? Eller fordi det tidligere forhold gik i stykker? Mange folk i 40erne vil være rygende uenige i disse udtalelser. Tværtimod føler mange, at de overgår fra en periode med en masse ansvar, enten på grund af børn eller karriere, til en periode hvor at de kan sætte sig selv i centrum. De har lært sig selv at kende og står pludselig på randen af et nyt liv, hvor de har overskud til at gøre, hvad de har lyst til.

Så man er ikke gammel og grå. Derimod er man et voksent menneske, som kender sig selv og aktivt kan opsøge de ting, der interesserer en. Man er heller ikke ensom, fordi ens tidligere forhold ikke holdt, eller fordi eventuelle børn er flyttet eller bare blevet større. Tværtimod giver det en overskud til at fokusere på en selv. Overgangsalderen kan derfor nærmere betegnes som en overskudsalder, hvor ens drømme og interesser skal udleves.

Det med at udleve drømme og interesser kan dog være svært, hvis man ikke har nogen at gøre det sammen med. Hvis man f.eks. savner en kæreste eller nye venner, kan det godt betale sig at prøve netdating, kun for folk over 40 år. Det gør det muligt at finde nye venner, og måske også en partner, som man kan leve sit "nye" liv med.

At møde folk i overskudsalderen


Det kan være svært at tage springet ud i dating verdenen, hvis man har været i et længerevarende forhold, som gik i stykker. Især hvis man er meget selvbevidst og gerne vil finde nogle med samme interesser eller holdninger. 40plus netdating er en seriøs platform, hvor man igennem profiler kan danne sig et billede af, om man passer sammen. Der gøres meget ud af at informere folk om at lave seriøse profiler, så ens profil afspejler, hvem man er som person.

Med over 50.000 profiler er der helt sikkert nogle for enhver smag. 40plus datingsitets succes viser, at der findes en masse voksne mennesker, der tør forfølge deres drømme, lidenskaber og som ikke vil låses fast af normerne i samfundet. Og det kan man da kun karakterisere som en positiv ting.
Opret Gratis Profil
40plus Belgien | 40plus Sverige | Artikler om dating | Dating historier | 40plus Posten


40plus er ejet af:
40plus.dk v/Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg

Regler og betingelser

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger:
Tlf.: 50 41 75 10
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818

Telefonsupporten er åben:
Mandag - Torsdag kl. 11-14
Fredag kl. 9 - 11

Weekend og helligdage har vi lukket for telefonen.