× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Seniordating

Seniordating er et bredt udtryk - og betegner det at søge en kæreste hvis du er mellem 40 og 90 år. Her på 40plus kan du søge blandt tusindvis af danske singler - og der findes helt sikkert også en for dig. 40plus er danmarks største mødested for folk over 40 år, og seriøsiteten er meget høj.

Opret blot en profil - og kom hurtigt og nemt igang.

Du kan også prøve Senior.dk - vores søsterside. - her finder du ren senior dating.

Senior dating – en god måde at møde jævnaldrende på

Senior dating åbner op for en lang række muligheder. Hvor det førhen kunne være svært for nogle mennesker over pensionsalderen at finde en partner eller nye venner, er det nu blevet så let som at klikke med en mus.

Denne side hedder 40plus, så her finder du singler i alderen 40-100 år. Her er altså plads til alle aldersgrupper indenfor det "voksne" publikum, hvad enten du vælger at betegne dig selv som senior eller ej. Men hvornår er man egentlig senior, og hvad er det der gør seniordating så populært ? Det er områder, jeg vil forsøge at berøre i denne artikel.

Hvornår er man senior ?

Hvornår er man "senior" ?


Det er et interessant spørgsmål. Alt efter om vi taler sport, arbejdsliv, eller generelt, kan man i forskellige sammenhænge betegnes som senior, når man er over 30 år, og i andre sammenhænge når man har passeret 65.

Der er ikke nogen fastdefineret grænse, og ordet senior kan for nogle være lidt negativt betonet, fordi det kan få en til at lyde ældre, end man egentlig føler sig.

I denne artikel vil vi definere begrebet senior som alderen 60-65 år og op, simpelthen fordi det for mange er "den tredje alder" - den alder, hvor arbejdslivet er passé, og der åbnes op for et nyt liv, der både indeholder nyfunden frihed og begræsninger. Frihed til at forfølge interesser, venskaber og familiære relationer fordi der er mere tid; og begrænsninger, fordi det at afslutte sit arbejdsliv bl.a. også er afslutningen på mange sociale relationer i hverdagen.

Seniordating: Hvorfor aldersbegrænse kærligheden – kan sød musik ikke opstå på tværs af aldersgrupper ?


Selvfølgelig er kærligheden ikke begrænset af alder. Mange af os har kendskab til par, hvor aldersforskellen er stor, men kærligheden alligevel blomstrer. Alligevel er der størst chance for at finde en dejlig partner, hvis man målretter sin søgning lidt, og der er nok også bedre muligheder for at dele liv og interesser, når man er nogenlunde samme sted i livet. Jeg er sikker på, det kan være interessant i en periode at have en partner der er halvt så gammel som en selv, men jeg tror man efter noget tid vil savne meningsfyldte samtaler og et fælles perspektiv samt mål.

Divider

Hvad er det, der gør dating for seniorer så populært ?


Det er naturligvis det faktum, at det er nemt, og åbner op for en hel masse muligheder, som man ikke kan finde andetsteds. Hvis man er lidt oppe i alderen og har passeret det aktive erhvervsliv, kan det for mange godt være svært at vedligeholde det sociale - og netop det sociale er jo så vigtigt for os mennesker. Ikke mindst kan det også være svært at finde en partner, hvis man ikke kommer så meget ud blandt andre mennesker.

Senior dating for danskereMed seniordating kan man bl.a. skabe nye sociale bånd, og møde nye venner med samme interesser som en selv. Muligheden åbnes også for at finde en partner / kæreste, ved at søge blandt andre i samme aldersgruppe og område. Du kan læse lidt mere om det at date som senior: Senior date

Det er nemt at oprette en profil på en datingside, og dermed åbne op for "en ny verden". Det bliver muligt at søge blandt andre singler udfra alder, bopæl og interesser, og derefter kontakte dem mhp. at mødes. Man kan også deltage i såkaldte "events", som kan være alt fra en tur i teatret med andre i samme aldersgruppe, til et decideret singlebal med musik og dans. Der er også rig mulighed for at hygge sig i chatten, i debatforaet og meget mere.

40plus danner et godt fundament for senior dating


Her på siden finder du flere tusinde aktive, modne singler over 60 år, fordelt på hele landet. Der er ligelig fordeling mellem kønnene, så der er rig mulighed for at finde en partner eller nye venner.

Der afholdes også flere ugentlige single events, så hvis du gerne vil ud og møde andre i "det virkelige liv", kan du også det.

Sidst men ikke mindst har vi gjort rigtig meget ud af, at det skal være nemt. Mange af os er ikke så gode på computeren, så det skal ikke være en større videnskab at benytte en datingside. Derfor vil du her på siden blive guidet igennem det meste, og står du med et spørgsmål, så er vi altid klar til at hjælpe. Vi yder nemlig support alle ugens dage, og i hverdagene er vi også at træffe på telefonen.

Det er nemt at komme i gang - klik blot her for at oprette en profil. Når profilen er oprettet, vil vi anbefale dig at indtaste lidt flere oplysninger om dig selv, så andre der kunne have interesse for dig har mere at gå efter.

Tilbage er kun at ønske dig held og lykke med senior dating – vi er sikre på, du vil få mange gode oplevelser her!
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!