× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Singles over 40 mødes her

På 40plus finder du masser af seriøse singles, som leder efter en kæreste. Hvis du savner tosomheden og har lyst til at opleve den brændende kærlighed igen, så prøv 40plus; Danmarks største mødested for singler over 40 år.

Det er nemt at komme igang - opret blot en profil. Held og lykke!


Single

Vores præferencer hvad angår forhold ændrer sig løbende igennem livet. I nogle perioder er det dejligt at være single og i andre vil man gerne have en at dele livet med.

At være single kan være dejligt i perioder. Men de fleste af os ønsker vel at finde den eneste ene, som vi kan dele alle livets glæder og sorger med. Jo ældre man bliver jo mere uoverskueligt kan det være, at skulle kaste sig selv ind i dating racet. Det vigtigste er at man føler sig godt tilpas ved den måde man vælger at opsøge kærligheden på. Hvis man er en smule genert anlagt er turbodating, hvor man møder 20 forskellige mennesker på en time, nok ikke den bedste mulighed. Hvis man ønsker en mere afslappet introduktion til datingmarkedet, så kan det være en god ide at starte ud med at chatte med folk online. På den måde får man mødt andre singler, på neutral grund.

Er det blevet en livsstil ?


I Danmark er det for mange blevet en livsstil at være single. Således er det nu sådan, at 40% af alle danske husstande bebos af en single. Vi er ialt 4.1 mio. danskere over 18 år, og deraf er ca. 1.5 mio. singles. Der skrives lange artikler i medierne om, hvordan singlelivet er det nye sort. Om hvordan man kan udleve sine mest fantastiske og egoistiske drømme, helt uden at tænke på andre - som regel artikler, skrevet af andre singler. For nogle danskere er det selvvalgt at bo alene, men mange ønsker sig en kæreste og en familie.

Divider

Single-liv på godt og ondt


I en nylig undersøgelse af Gallup, foretaget for Berlingske, viste det sig at 9 ud af 10 singles har det godt eller meget godt med at være single. Paradoksalt nok viste samme undersøgelse, at 7 ud af 10 singler faktisk gerne ville have en kæreste.

Single på godt og ondtDe danske singler er altså tilfredse med at være single, men vil samtidig gerne have en kæreste. Så hvordan skal det mon forstås ? Det kan næsten kun være ud fra de danske normer, der byder en at være glad og tilfreds med sin situation, selv om man inderst inde ikke er det - måske de normer der gør, at vi danskere år efter år bliver kåret som verdens lykkeligste folkefærd. Kan man så stole på vi er så lykkelige, eller er det igen danskermentaliteten, der spiller ind ? Narer vi os selv ?
Læs artiklen på BT her

Du skal være ærlig over for dig selv


Hvis du er en af dem, der udadtil siger, du er meget tilfreds med at være single, men som inderst inde savner kærligheden, tosomheden, og den dybe forbindelse der kun kan opstå med en partner, man elsker meget højt - så stop op. Kig dig omkring, kig på dit liv, og spørg dig selv, om det er her, du ønsker at være. Hvis svaret er nej, så drop maskeraden. Indrøm over for dig selv, at du faktisk hellere vil leve sammen med en kæreste. Tag en beslutning, og arbejd dig hen mod et mål.

Så kommer det store spørgsmål - hvordan finder man bedst som single en kæreste ? Man kan jo altid tage et af de steder hen i byen, hvor specielt mange singles kommer - men for mange er bar-livet ikke længere noget der lokker. Man kan selvf. også søge i vennekreds, arbejdsmiljø eller andet - men for mange er det heller ikke en mulighed.

Divider

Egne præmisser


På 40plus har du mulighed for at møde folk på en anonym måde, og i åbne chatrum. Hvis man ønsker privat chat / brevskrivning med en eller flere brugere er der også mulighed for det. På den måde er man med til selv at sætte rammerne, for hvordan chatten / kontakten skal fungere. At man føler sig tryg ved situationen er det allervigtigste.

At søge kærligheden


Men hvis man har taget det valg, at man ønsker at finde kærligheden så er det bare at komme i gang. På 40plus vrimler det med singler som søger kærlighed og venskab, så man er på ingen måde alene i sin søgen. At gå fra single til at søge kærlighed kan være en smule skræmmende. Især fordi der er en identitet i at være ”single”. Så har man det man vil have. Hvis man indrømmer at man vil noget andet, indrømmer man også at ens liv ikke er præcis som man vil have det på alle punkter. Men det er der ikke noget galt i. Hvis man tør tage skridtet, vil man erfare at der findes tusindvis af andre i samme situation som en selv. På 40plus har man mulighed for at indgå i et fællesskab bestående af over 50.000 personer, som søger både kærlighed og venskab.

Spring ud i det


Så hvis du er single, men ønsker noget andet, så er det bare at tage springet. En masse mennesker venter på at møde dig på 40plus. Så om du bare søger hyggechat en fredag aften, eller ønsker aktivt at møde folk på dates, har du rig mulighed for at få opfyldt dine ønsker på 40plus.

40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!