× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seriøs Dating
På 40plus kan du søge en kæreste,
der passer til dig.
Pris: ned til 3 kr./dag
Socialt Medie
Benyt 40plus til online hygge,
sammen med de andre.
Pris: helt gratis
Få Nye Venner
Find venner med samme interesser,
og udvid dit netværk.
Pris: gratis/3 kr. pr. dag

51% kvinder
Ligelig
fordeling

49% mænd

Singleplus - hvad handler det så om ?

Single plus er et koncept hvori single forældre kan søge andre singleforældre - enten fordi de søger kærligheden, eller blot nye venskaber og erfaringer med singlelivet med børn. Her på siden, som er Danmarks største for folk over 40 år, kan du finde masser af singles over 40, som søger den eneste ene.

Singleplus

Singleplus er et koncept, som oprindeligt opstod med ønsket om at dække en målgruppe af mennesker, der er singleforældre.

Som singleforælder kan det være rigtigt svært at få enderne til at nå sammen – både økonomisk og med det sociale liv. Som singleforælder er man nødt til at få pasning af sit barn, hvis man f.eks. skal på date, eller ud med vennerne, og det gør det også meget sværere at møde nye mennesker. Det er her, datingsider på nettet gør det meget nemmere. Man kan nu sidde i ro og mag foran computeren (og med ungerne fisende rundt om anklerne), og snakke med alle mulige andre i samme situation.

Singleforældre har det ikke nemt


Som bekendt er det ikke så nemt at være singleforælder i Danmark. Det forventes, at man er i stand til at passe sine børn, et job, familie, venner og (hvis der er tid) fritidsinteresser. Mange singleforældre står tidligt op, gør børnene og sig selv klar, afleverer børnene i dagpleje eller skole, og kører selv på arbejde. Efter arbejde skal ungerne hentes, der skal handles lidt, og så skal der laves aftensmad. Når ungerne så er puttet ved 20 tiden, er der måske et par timers "voksentid" før man træt kollapser i sengen. I weekenden skal der ordnes en masse, som der ikke er tid til i hverdagen – der skal være kvalitetstid med ungerne, gøres rent, passes have, og der skal også en sjælden gang imellem være tid til familie og venner.

Så hvor, i sådan en stram tidsplan, er der plads til at møde en kæreste og nye venner ?

Det er her, datingsider kommer ind i billedet


På en datingside kan du, på ganske kort tid, møde en masse andre dejlige singler i samme situation som dig selv. Det er her, du kan søge efter samt skrive til en potentiel kæreste i nærheden. Det er her, du kan slappe af medens du snakker med andre på chatten. Og det er her, du kan finde en masse events, hvor du kan møde andre singler, der også søger kæreste og venskaber.

Kort sagt må det jo siges at være en befriende mulighed for de af os, som søger en kæreste, men som ikke har oceaner af tid til at gå til fritidsaktiviteter eller i byen.

Et plus for alle modne singler: 40plus.dk


Her på 40plus finder du hovedsageligt singler over 37 år. Rigtig mange af medlemmerne her på siden har hjemmeboende børn, og mange har udeboende. 40plus danner altså rammen for kontakt imellem singleforældre på kryds og tværs af landet, og giver muligheder som ellers er svære (eller umulige) at opnå i en hektisk og travl hverdag.

Hvis du har lyst til at prøve 40plus, så kan du på 2 minutter oprette en profil. Derefter kan du bladre mellem interessante profiler for at se, om der mon findes kæreste-potentiale herinde. Du kan også tilmelde dig et af de mange single-events her på siden.

40plus er et plus for os modne singler – og du er meget velkommen!
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!