× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

7 synder på første date – Tænk før du taler!

AF LENE JENSEN
30. JAN. 2015, KL. 11:00

Det er lidt en kunst at få sagt det rigtige, og ikke mindst undlade at sige det forkerte på første date. Ikke alle er lige hårdføre omkring hvad der spørges ind til, og meget direkte kommentarer. Selv om du selv er meget åben og man kan spørge dig om hvad som helst, er alle ikke sådan skruet sammen. Derfor er det bedst at holde sig på den sikre palet med sine spørgsmål. Sig for eksempel aldrig ..

Shutterstock_224937508

 

 1. Du ser slet ikke ud, som jeg havde forventet - Tankemylderet indfinder sig lynhurtigt hos din date, og du vil få svært ved at komme i kontakt med vedkommende før du har præciseret hvad du havde forventet.
   

 2. Nå du er også lidt rund i det – At hentyde til at andre hører til en kategori udenfor det helt normale er lidt af en brøler. Det gælder også selv om du selv er rund eller firkantet. Det formodes at vedkommende har et spejl og for længst ved selvsyn har konstateret hvordan det står til med højde og drøjde.
   

 3. Hvem er far/mor til dine børn – det hører til i snagekategorien. Lad din date fortælle personlige ting om sig selv, hvis det er noget du skal vide – første date er ikke et forhør.
   

 4. Du skulle tage og barbere dig helt skaldet i siderne også – Mænds hår eller mangel på samme kan være et meget ømt punkt, og på første date ved du ikke, hvordan det modtages, og hvad ville du mon sige til at han svarede: ”Du skulle tage og gøre det samme”.
   

 5. Hvad tjener du – Penge er aldrig et godt samtaleemne, og slet ikke privatøkonomien. Det finder du sikkert ud af hen ad vejen, om det er skrot eller slot.
   

 6. Du ligner min ex – din date tænker nu to ting. Betyder det at dette møde er slut inden det er begyndt, eller er vi på date, fordi jeg ligner din ex.
   

 7. Nå, vi skal hjem og slette vores datingprofiler – tag ikke for givet at din date er lige så opsat på videre kontakt som dig selv. 

   

 

 

Bidrag gerne med nogle eksempler til listen over hvad man ikke skal sige til sin date ved første møde. 

 


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

KÆRLIG HILSEN skrev 28. maj 2015, kl. 09:05
Du skal næsten se disse fotos fra vores ( min x families ) ture i skoven.


Publisher skrev 17. feb. 2015, kl. 00:37
Den selvfede og "stilsikre" mand kiggede op og ned af mig,mig sagde: "Har du altid ønsket at være så.... kort.. -håret...." (og skuffelsen over SELV at have inviteret til møde på caféen med en korthåret pige var bare ikke til at overse)


Havedrømme skrev 7. feb. 2015, kl. 11:17
Hehe - det er et sjovt emne det her ... både sjovt og tragikomisk! Jeg mødte op på en date engang - med én som jeg havde kendt i mine unge dage - og hans åbningsreplik var: "Du er godt nok højere end jeg husker" ... bom! Der stod jeg med mine 182 cm og følte mig som "det tårnhøje helvede" ... og havde faktisk lyst til at sige: "og du godt nok tykkere end jeg husker dig!" (men det gjorde jeg selvfølgelig ikke, selvom han nok havde taget 40 kg på siden dengang). Det skal lige siges, at han ikke mente det negativt - med sådan blev det modtaget lige i øjeblikket. 😉


malwinia skrev 3. feb. 2015, kl. 16:38
Kan du slå min "eks-" vægt på 75kg?


medspil skrev 2. feb. 2015, kl. 18:30
har du været på mange dates ?


villy40 skrev 1. feb. 2015, kl. 11:53
Ingen problemer med en date, hvis man skriver til en, er man sorteret fra, og får ikke noget svar, formoder det er alderen, når man skriver at man er 84år, mange profiler lyder således, jeg er en dame 74 år, søger en ven /kæreste, alder 60 - 70 år, så har man ikke en chance, som 84 årig.


Aimé skrev 31. jan. 2015, kl. 13:43
Må jeg tilføje "seksuelt" ..., Chipper?


chipper skrev 31. jan. 2015, kl. 13:17
Absolut NO GO på første date: Hvad tænder dig


Kæreste du skrev 30. jan. 2015, kl. 18:04
Ups!!! Jeg sagde en gang til en date at han så helt anderledes ud end forventet!! Det var egentlig positivt ment, men alt gik galt efter det. Han blev ved med at spørge ind til hvad jeg mente med det,og den stod ikke til at redde. Sagen var jo også at han var væsentlig kortere, mindre ,end jeg troede- shiiit! Regel nr. 8: Mød alldrig op på en date om du er fuld.!!! Mødte en gang en, der var stang beruset--det blev ikke til så meget, kan man vel sige...


The Visitor skrev 30. jan. 2015, kl. 10:58
Hvad er dit borgerlige navn ?? 😉


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!