× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Date eller jobsamtale? Tips til en god date.

AF DAVID FøNSBO
28. MAJ 2015, KL. 08:45

I næste uge er foråret officielt forbi og sommeren begynder. Men det er kun ude i den virkelige verden. På 40plus.dk er der altid godt vejr. Det regner aldrig og der er forår hele året! At sætte en god date op er ikke spor svært, og ofte vælger vi den traditionelle model med at mødes på en café over en kop kaffe.

Bedre date

Hvad er en god date?
Rigtig mange helt almindelige dates – specielt den første, får nemt karakter af en jobsamtale, hvor man i en time eller to 'interviewer' hinanden for at blive klar på hvilke 'kvalifikationer' vi har hver især. Det kan være stemningsdræbende kedeligt og det efterlader nogle gange den ene eller begge parter med en ret tom fornemmelse af 'Nå, hvad så' inden i.


En anderledes date.
En god date skal være en oplevelse der er anderledes. Den skal kunne huskes som noget sjovt, den skal være underholdende og engagerende, og der skal helst ikke være for mange pinlige pauser.

Så hvis en date skal føles indholdsrig, skal man altså bruge andre dele af sig selv end blot hjernen. Følelserne skal med og helst også kroppen.


Aktiv Dating.
Der hvor jeg kommer fra, har vi udviklet en tradition for Aktiv Dating. Dvs. dating hvor vi laver noget sammen. Spiller minigolf, kører SegWay, går i Tivoli, tager en rotur, kører i gocart, skyder hinanden med paintballs, klatrer på indendørs bjerge, falder på halen i en skøjtehal, tager en cykeltur, en skovtur eller måske bare en gåtur i skoven. Så kan I jo bagefter finde en café og snakke lidt. På den måde vil der være mange flere ting at snakke om og chancerne for at det udvikler sig til et kedeligt interview er nærmest væk.

Ved at vælge en aktiv date, øger du chancerne for at der opstår en sjov eller mindeværdig situation og humor er altid en sællert!

Et lille tip der kan gøre daten endnu bedre: Start altid med et kram!

Har du andre tips til hvad man kan foretage sig på en date, så skriv løs her neden for.

Skrevet af: David Fønsbo


David har psyko-terapeutisk baggrund,
og har arbejdet som dating-coach i mange år.
K O M M E N T A R E R

Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!