× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Dating for voksne - skal din kæreste bo lige om hjørnet?

AF LENE JENSEN
21. MAR. 2014, KL. 09:27

De er mange ting, der skal passe sammen, når man sådan skal ”vælge” sig en ny kæreste, eller vælge at kontakte en person på en datingside. Der skal være kemi, glimt i øjet, eventuelt job, ikke være for høj eller for lav, med eller uden noget på sidebenene, ryger eller ikke ryger og mange andre ting. Afstanden er et af de punkter, der også skrives en del om.

Dating for voksne

Du møder et helt land:

Når du bevæger dig ind i datingverdenen, er det jo ikke kun folk fra dit eget område du støder på. Du kan naturligvis vælge kun at se dem, der bor i nærheden af dig selv, men deltager du i sammenkomster vil du helt sikkert møde nogen fra andre dele af landet.

 Andre har måske et andet syn på tingene og besøger din profil, selv om du ikke er fra vedkommendes område. På den måde kan man godt sige, man møder et helt land på en datingside.
Måske er det lige præcis ham eller hende, der bor langt væk du synes er allermest charmerende, smuk, klog og lige dig.

Der er meget at tage hensyn til:

Dating for voksne, eller sagt på en anden måde – det modne publikum, har en anden tilgang til afstand, end de helt unge. Der er måske børn at tage hensyn til, det mangeårige job og ikke mindst boformen. Det kan være om end meget svært at rykke det hele op, og flytte til et andet område.

Er du til langdistance forhold:

En sætning, man ofte støder på i en profiltekst – Jeg er ikke til langdistanceforhold. Det er afprøvet og det duede ikke. Spørgsmålet er så, om det var den rette person, eller om det virkelig var afstanden der var det afgørende?

Det er set før, at en jyde og en københavner forelsker sig i hinanden og tager turen frem og tilbage uden at skele til afstanden. Vel kan det være surt at skulle pendle hver eller hver anden weekend, men det opvejes i den sidste ende af det at være sammen. Nogen synes til og med, at det er den optimale form, hvor de hver især har deres i hverdagen. De glæder sig til weekenderne og ferierne, hvor de kan være sammen.

Alt er muligt:

At være for principfast omkring afstand begrænser naturligvis nogle muligheder, og måske bor han eller hun ikke lige om hjørnet. Måske er du ikke flytbar, men derfor kan din nye kærlighed jo godt være det. Der er flere ting at tage højde for, når man skal finde kærligheden på en datingside. Alt er i princippet muligt, hvis man ellers har lidt åbne kriterier.

Tænk om du ser præcis ham eller hende, du har ledt efter og så bor vedkommende 40 km længere væk end du havde forestillet dig.

Er afstanden det afgørende?

Nogle vil påstå, at det aldrig kommer til at fungere, hvis de bor for langt fra hinanden. De vil have nærkontakten i hverdagen. Samtidig vil de ikke sidde lårene af hinanden, og de vil også have tid til at dyrke diverse interesser og andre venner. Er afstanden så det store problem, der gør at du vælger fra, hvis alle de andre ting passer på det, du søger? Det kan være svært at svare entydigt på, idet tingene har det med at udvikle sig undervejs. Faktum er dog, at nogen vælger fra på grund af afstanden

Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

Sweetier skrev 6. apr. 2014, kl. 22:58
Interessant spørgsmål -- jeg har prøvet både Frankrig og Langeland --- og hvis man ikke er hidsig med at flytte sammen - men godt kan lide den moderne form -- så er det Opslidende. Også selv for de der ikke vil indrømme det. Men lige om hjørnet--- smiler--- hvilket hjørne? -- Hyg jer


zafira50 skrev 4. apr. 2014, kl. 23:17
Afstanden er da altafgørende ... det duer da ik at man bor ja bare 50 km fra hinanden ... hvad nu hvis man lige har brug for et kram .... skal man så først til at planlægge/ undersøge trafikpropper ... busruter ... togtider .. nej det skal være nemt ellers går der ik langt tid før man siger fra .... meget hurtigt


henrik49 skrev 28. mar. 2014, kl. 08:59
Jeg tager meget gerne til Australien for KÆRLIGHEDEN. Afstand betyder intet,-for mig. Rigtig mange bruger afstand som undskyldning, det er meget bedre bare og blive siddende og gemme sig bag computeren, for dybest set har man det jo godt, som man nu har det. At bruge mange ord om det og det er jo meget nemmere end at lade det komme til handling. Så væk med alle de ord, og vis at I mener det..


lotte3/Sidsel skrev 27. mar. 2014, kl. 18:47
Jeg vil være realistik.....her takker jeg nej til langdistance forhold.


asnanok skrev 25. mar. 2014, kl. 17:53
185 km. på motorvej. Det kører endnu efter godt et halvt år. Men det er godt nok en lidt lang cykletur på en ikke alt for god cykel. 19 timer.Pyyha..Men det var det værd..sikke oplevelser. På turen i naturen, og ... He He


Silja1 skrev 25. mar. 2014, kl. 15:30
Danmark er et lille land .


engel1 skrev 25. mar. 2014, kl. 10:21
For den ægte kærlighed burde afstand ikke betyde noget. Det må kunne løses hvis vi vil hinanden.


gammelnok1961 skrev 24. mar. 2014, kl. 19:36
ville skrive fra århus til kbh 3 timer ups


gammelnok1961 skrev 24. mar. 2014, kl. 19:35
køre selv langt på job dagligt så om jeg skulle køre 50 km ekstra det betyder ikke en fis i vores lille land fra århus 3 timer og fra århusc i myldertiden til grenå 2 timer så nej lidt tid på vejen for kærlighedden er ingen hindring


frøen part 2 skrev 23. mar. 2014, kl. 13:15
Man kan opleve fravær når man sidder lige ved siden af hinanden.......Og et utroligt stort nærvær langt væk!! Afstand kan vel få en stor betydning alt efter hvordan man griber den opgave det er at få et forhold til at fungere?


incognito skrev 22. mar. 2014, kl. 15:57
Valget står vel ikke altid mellem savne og nøjes.


Havedullen skrev 22. mar. 2014, kl. 10:48
For mig er nærvær afgørende. Fysisk nærhed er ikke det samme som nærvær. Jeg kan godt opleve nærvær ved en telefonsamtale eller i en mail. Jeg vil hellere savne end nøjes, hvis jeg skal vælge.


Nærværende skrev 21. mar. 2014, kl. 21:52
Min familie er multietnisk - havde de ikke troet på kærligheden uanset afstand havde jeg ikke været til - så afstand er ikke noget problem for mig <3


incognito skrev 21. mar. 2014, kl. 19:32
Nu går der jo et stykke tid, før man ved, om det er kærlighed. Og hvis den ene bor på Falster og den anden i Skagen, så er det sgutte nemt at få lejlighed til at finde ud af ... den gode vilje uanset.


philosofus skrev 21. mar. 2014, kl. 19:28
Er kærligheden stærk nok, så overvinder den alt !!!


scoville skrev 21. mar. 2014, kl. 18:26
For mig er geografisk afstand ikke en showstopper.
Men hvordan man vælger at forholde sig til afstanden, kan jo godt gå hen og blive en showstopper.


MTO skrev 21. mar. 2014, kl. 18:15
Jeg tror, at hvis det er den rette man finder og man kan acceptere de forhindringer, som det kunne give, så er man nået langt. Ex. arbejder jeg selv hver 2. weekend og har børn den modsatte, men kan man finde en løsning hvor man siger hos mig i weekenderne og hos ham i ferier og helligdage, så fint med mig. Der er jo ingen der siger at man SKAL være lige meget ved begge parter. Men vil man hinanden nok, findes der efter min mening en løsning på alt ting.


incognito skrev 21. mar. 2014, kl. 17:08
Uha, spørgsmålet er faktisk slet ikke så ligetil at svare på, synes jeg. 2 sider i mig vil bestemme begge to. Den ene side er den romantiske side, og den insisterer på, at afstand ikke betyder noget særligt for to, der elsker hinanden. Den anden side er den realistiske side, og den fortæller mig, at sådan som mit liv ser ud som travl arbejdsramt i et erhverv, der mere er en livsstil end et job, ville vi aldrig nå så langt som til at elske hinanden, hvis vi boede mere end et par timers bilkørsel fra hinanden.


Maybee Q skrev 21. mar. 2014, kl. 15:45
Nu er afstandene i vort bette land , ikke noget at tale om , så for mig intet problem hvis han skulle bo langt fra mig ..hellere finde Kærligheden laaangt fra ,end at "nøjes" med ham fra liiige rundt hjørnet


Hallgrim skrev 21. mar. 2014, kl. 15:15
Teori og praksis har aldring hængt sammen, så derfor har langdistance forhold heller ikke, en jordisk chance for, at komme i betragtning - for mit vedkommende.


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!