× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Få så lige lavet den date!

AF DAVID FøNSBO
15. AUG. 2015, KL. 08:00

Hvis du vil på en date med et andet menneske og forsøge at finde ud af om der er en derude der vil følges med dig, må du hellere begynde at tage nogle chancer! Alt for mange mennesker er meget tilbageholdende med at henvende sig for at få en date i stand, og alt for mange siger nej tak på baggrund af et profilbillede og noget tekst.

Shutterstock_224702860

Jeg har selv mødt kvinder som jeg i første omgang ikke troede var noget, men som viste sig at vinde stort ved et nærmere bekendtskab!

Jeg har f.eks. en gang haft en kæreste, hvor jeg de første tre måneder ikke var særligt interesseret i hende. Jeg var ikke forelsket i hende og forsøgte endog at undgå at være sammen med hende. 

Men jeg gav hende ikke en chance, så jeg kendte hende jo ikke. Og da det på et tidspunkt gik op for mig, at sådan kunne jeg altså ikke behandle et andet menneske, gik det også op for mig, at det var jeg nødt til at gøre noget ved. Enten skulle det stoppes eller også skulle jeg give hende en ærlig chance.

Jeg valgte det sidste. Det kom jeg aldrig til at fortryde, for da jeg gav mig tid til at lære hende at kende, var hun faktisk noget af det mest fantastiske jeg havde været ude for. Hun var både sød og sjov og vi havde et godt forhold i meget lang tid, med masser af gode oplevelser som jeg ikke ville have fået, hvis jeg ikke havde givet hende en chance.

Min pointe er, at jeg var sammen med hende i tre måneder uden at opdage hvor sød hun var og det lærte mig at hvis man aldrig mødes i det virkelige liv, dømmer man hinanden efter sine egne forestillinger. Man giver hverken den anden eller sig selv en chance. Gentag efter mig: Jeg har et indre billede af et andet menneske, og det er det jeg forholder mig til. Ikke til virkeligheden. For vi har aldrig mødt hinanden.

Så se at få arrangeret nogle dates så I kan mødes. Også selv om du er i tvivl. Du skal nemlig ud og øve dig i at date og gøre det til en vane. Det er ligesom fodboldlandsholdets strategi der i første omgang bare går ud på at få bolden op foran modstanderens mål, så skal det nok lykkes at score på et tidspunkt. Det samme med dating. Tag så på den date og hyg jer, uanset hvad det måtte ende ud i. Måske I kun bliver venner eller måske I aldrig ses igen. Hold forventningerne til, at det i første omgang ikke skal være andet end et hyggemøde, som bare skal være en positiv oplevelse. Det svarer til at få bolden op i nærheden af målet, og så kommer den store chance en dag.

Der er ingen der lover at det skal svinge første gang. Men du bliver klogere, og du giver dig selv en rigtig god lejlighed til at mærke et andet menneske i virkelighedens verden, frem for gennem din computer. Brug datingen til at møde nye mennesker, få nye venner og en dag dukker den rigtige op.

Jo mere social du er, jo større er dine chancer.

Jeg kender godt det at sidde foran skærmen og vurdere om andre profiler er interessante, men det er ude i virkeligheden at slaget skal stå, så derfor er det altid bedre at arrangere for mange dates frem for for lidt.

Skrevet af: David Fønsbo


David har psyko-terapeutisk baggrund,
og har arbejdet som dating-coach i mange år.
K O M M E N T A R E R

æ bondemand skrev 10. okt. 2015, kl. 16:14
Hej Dyrheden. Måske er det fordi mange er " usikre " og så er det jo også sådan, at et foto jo ikke fortæller ret meget om personen. Det finder man først ud af ved at møde hinanden, så kan man jo enten mødes igen eller gå hvert til sit. ☺️


simpleliving skrev 1. sep. 2015, kl. 09:09
Du må betragte det, som du vil, dyrheden.


dyrheden skrev 1. sep. 2015, kl. 07:26
Måske var det en ide at ha billede på sin profil fra starten af, kan ikke forstå hvorfor så mange ikke har billede på deres profil,,jeg betragter det som useriøst,,,


chipper skrev 18. aug. 2015, kl. 18:55
KHKristensen Lige så mændene 😄


KHKristensen skrev 16. aug. 2015, kl. 21:58
Personligt har jeg erfaret at "hunnerne" i vores samfund i dag desværre ser ud til at mene skønhed er overfladisk og kun det. i det øjeblik man sender et billede er de pist borte der er åben bart kun plads til George Clooney kloner eller noget i den stil og det er altså en anelse demoraliserende ... jeg består af så meget mere end den store tud i midten af mit ansigt eller hvad det nu er der skræmmer de der piger væk i hværtfalde her jeg endret holdning til hvor på skalaen jeg ligger sådan rent udsene mæssig ... de sande værdier ligger ikke oven på jorden ofte skal man grave dybt for at blive rig ... hvorfor kan de samme principper ikke være gældene når det kommer til at søge mage ...


Bisen skrev 15. aug. 2015, kl. 15:56
Bisen
Problemet er , at jeg har skrevet til mange og ikke en har gidet at svarer, å går jeg lidt i stå


løve1 skrev 15. aug. 2015, kl. 11:12
løve1
Så sandt som det er skrevet, spring ud i det og mød nye mennesker, det kan ofte ende ud i rigtig gode venskaber


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!