× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Datingguide, der virker - kun for folk med humor!

AF LENE JENSEN
28. MAR. 2014, KL. 08:40

Når man starter ud med en dating profil, og er helt blank med hensyn til hvordan man gebærder sig, og hvad der fænger hos det modsatte køn, er det rart at få banket rusten af sine datingsko, og komme i gang ved hjælp af nogle gode råd fra andre, der har mere erfaring i den svære kunst. Følg de 10 gode råd, som helt sikkert vil føre til, at du ikke er single ret længe.

Den omvendte datingguide


1. Skriv et kort Hej som første indgangsreplik. Alle ved, hvad de skal svare. Det kræver ingen
forudgående skolekundskaber, og du kan være sikker på, du ikke skal vente flere timer på et svar.
 

2. Fortæl som noget af det første om din seksuelle orientering og dine lyster. Der er ikke noget som en god beskrivelse i detaljer. Det får de fleste op af stolen, og de får en brændende lyst til at lære dig at kende lige med det samme. Det er vigtigt at få alle kortene lagt på bordet i første hug, så ved din mulige date, hvad du formår på det område.
 

3. Hvis du er mand, og har fået en aftale i hus, skal du gå ud og købe mange hvide tennissokker (helst dem med farvede striber) Du er nu helt sikker på, du har et par til dine sandaler eller træsko, når dagen oprinder. Køb lige et par ekstra shorts for at være helgarderet.
 

4. Er du kvinde, skal du tage de gummistøvler på, som du har skrevet om i din profiltekst. Det dur ikke at komme anstigende i andet, end det du har skrevet om. Stiletterne kan du gemme til en anden gang, når I kender hinanden lidt bedre.
 

5. Fortæl, hvordan din date kan genkende dig. Dit billede er fra din pure ungdom og det kan være lidt svært at genkende dine træk efter 25 år. Køb eventuelt en solsikke i plastik, så du er let at få øje på.
 

6. Når I mødes, skal du tale som et vandfald. Det løfter stemningen, og din date vil helt sikkert føle at her er der tale om et overordentlig empatisk menneske, der næsten ved alt.
 

7. Afvent ikke svar på din enetale. Det forpligter den anden til at tænke, og det er noget af det værste, man kan byde sin date.
 

8. Giv udtryk for din nærighed. Det er rart at have den slags på plads, især når regningen for middagen skal betales. Rene linjer har altid været et must.
 

9. Sørg for at din date har det behageligt. Drik det meste af det vin I har købt, så han eller hun ikke har tømmermænd dagen efter. Det er det mindste du kan gøre. Det kaldes omsorg.
 

10. Kig nøje på din date. Er vedkommende i tæt kontakt med sit ur, og sin rejseplan, er du næsten sikker på at du har scoret.

  
  Er du, mod forventning, stadig single efter mødet, har du overset en detalje i guiden. Du forsøger blot igen. Guiden skal følges slavisk, hvis det skal lykkes.

  Supplement til guiden efterlyses, så den kan blive endnu bedre. Giv gerne dine egne gode råd fra dig, og hjælp en anden, der ikke har så meget erfaring med dating.
Det er ikke tilladt at lade sine fordomme skinne igennem, så guiden skal være neutral og præcis. Hjælp os med at gøre den bedre.

Med venlig hilsen
Den omvendte datingguide.


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

Wordnerd skrev 16. apr. 2014, kl. 08:02
Tak for et godt grin! Et sikkert vinder-samtaleemne til første date er din (igangværende)skilsmisse. Fortæl alt om din urimelige kones urimelige krav og glem ikke ofte at sige: "Men så sagde jeg også...". Slut af med: "Så NU går jeg hjem og siger at det er NU hun skal finde et andet sted at bo" OG allervigtigst behold din vielsesring på, sådan en er så klædelig!


scoville skrev 12. apr. 2014, kl. 17:16
Så husk også lige, når du skal anføre din højde, at benytte der dersens særlige datingcentimetermål, hvor 1cm i normallængde faktisk kan måles pr 7,5mm. Derved bliver man nemt 5-10 cm højere end det, der ellers - fuldstændig fejlagtigt, naturligvis - står i passet ☺️


Sweetier skrev 6. apr. 2014, kl. 23:05
husk at fortælle du er ikkeryger--- især når du ryger på profilfoto ---


hammerfe skrev 5. apr. 2014, kl. 12:08
ja jeg har noge der skriver til mig men tro ikke på at jeg kan finde min dejlig mand her som jeg kunne give ham min kærlig karen


aktivogglad skrev 5. apr. 2014, kl. 08:58
Husk at se lige så sammenbidt og tillukket ud, som på dit profilbillede, så hun kan genkende den glade og udadvendte type, som du beskrev i din profiltekst. Og tak for en dejlig humoristisk vinkel.....


Missnice skrev 31. mar. 2014, kl. 21:46
Tak for et godt grin. Og hvor har du ret i mange af dine beskrivelser. Er så glad for jeg har humor, for den har jeg faktisk haft brug for ved et par dates. Men spøg til side, har altså også mødt nogle, der ikke løj og faktisk så ud som beskrevet. Det var rigtigt hyggeligt, men desværre var kemien ikke til stede. Men jeg er dog glad for at jeg prøvede. Og jeps har da mødt en dejlig mand, desværre ikke her på sitet, men i det virkelige liv. Knus fra Missnice


lotte3/Sidsel skrev 30. mar. 2014, kl. 20:05
He..he........nå er det dig . Efter at være gået forbi flere gange når man har været på en date. Ja ..kameraer er ikke hvad de har været


incognito skrev 30. mar. 2014, kl. 18:43
Til mændene: Husk at tage bad i aftershave og andre dufte ... jo mere, jo bedre ... hun vil elske det.


bigdane skrev 30. mar. 2014, kl. 15:28
tilføj lidt til punkt 1. første betingelse er at du gider svare ellers er det svært at finde den du leder efter


scoville skrev 30. mar. 2014, kl. 14:21
Et givtigt supplement til punkt 2 er at huske at vedhæfte et snapshot fra hjemmefotoalbummet, bare så'n lige for at understrege pointen. Så sikrer man sig, at den anden part ikke er i tvivl.


scoville skrev 30. mar. 2014, kl. 14:19


Dinven skrev 29. mar. 2014, kl. 13:25
Fortæl hende at hun dufter bedre end hun ser ud! . Det ydre er jo totalt ligegyldigt


Joosty skrev 29. mar. 2014, kl. 10:47
Fortæl alt om dine lækre x-kærster, og huske endli at fremhæve hvor positive, humor og smukke de var, så ved din date, at du er et opmærksomt meneske


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!