× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Hvem tror du egentlig det er, du snyder?

AF LENE JENSEN
24. OKT. 2013, KL. 11:22

Det er fristende let og ligetil at tilrette og sminke sin profil, så den vinder genklang hos modparten. At det så er en særdeles dårlig ide, er en anden snak. Er du seriøs i din søgen, nytter det ikke noget, at du ikke også er ærlig omkring de mest basale oplysninger om dig selv – alder, højde, vægt, partnerstatus m.m.

Et sjovt forklædt par

Alderen:
Det er ganske sjældent at en person ser hele 10 år yngre ud, end der står på dåbsattesten.” Mine venner siger, jeg ser 10 år yngre ud”... Ja netop, dine venner. Dine venner holder af dig og kender dig på en helt anden måde end fremmede, som ser dit billede for første gang, - og som aldrig har mødt dig. Du skal ikke tage det for troende, når det kommer fra kærlige venner. De synes helt sikkert du er frisk og holder dig godt, og det er det de vil fortælle dig ved at sætte din alder et godt stykke tilbage fra virkeligheden.
 

En anden brugt finesse i den modne datingverden er at sætte sin alder nogle få år lavere end den i virkeligheden er. Det tiltrækker yngre kvinder eller mænd, for 'jeg er bestemt ikke hverken gammel eller brugt'. Det kan undre at ungdommen sådan trækker, i det man i de fleste leveår er ude over den første ungdom og har både erfaring og livsklogskab at være stolt af, men sådan er det. Det ungdommelige er en kendt og tiltrækkende faktor, der åbenbart ikke sådan lader sig kyse af vejen.
 

Alt er relativt, og bare du er ærlig når du skal møde din nye mulige kæreste, så går det alt sammen. Har du først løjet med din alder kan det næsten ikke trækkes i land, uden at du får et minus i ærlighedsbogen.


Vægt og kropsbygning:
Disse betegnelser af kropsvolumen har vi forskellig tilgang til. Nogen synes de er buttede, selv om de ikke har et gram fedt de forkerte steder. Andre mener de er muskuløse- selv om de to arme, der stikker ud fra t-shirtens ærmer ikke ligner noget der indeholder de helt store svulmende muskler. Endnu andre mener de er buttede, selv om de i virkeligheden er lidt mere end det, og sådan kunne man blive ved.
 

Det, med antagelsen og forestillingen omkring ens egen vægt og kropsbygning, kan opvejes af et vellignende og nutidigt foto på profilen. Så har din kontakt noget at forholde sig til, og kan selv vurdere hvor du ligger på skalaen. Har du derimod ikke været ærlig, men har sat et billede på hvor du er 20 kg lettere, skaber det ikke grobund for noget videre godt forløb, når I skal mødes. Det kan godt være, du ikke selv synes de par kilo har den store betydning, men det kan være lige præcis det, der gør at dit nye bekendtskab ikke synes I skal mødes igen. Ikke fordi, du nok vejer for meget, for du ser måske alligevel rigtig godt ud, men fordi fokus bliver rettet mod selve det usande i dine oplysninger.
 

Man kan godt se forskel på en person, der enten har taget meget på, eller den anden vej – har tabt sig meget. Det kommer sådan set ud på et. Der er ikke blevet spillet med åbne kort og din date vil helt sikkert tænke på om der mon er andre ting, du heller ikke er ærlig omkring.

 

Højden:

At lyve om sin højde – i tankerne måske, men gør det ikke i virkeligheden! Det er med garanti noget, der bliver set med det samme. Du kan måske tilsnige dig 1 eller 2 cm mere end du er, men er du oppe i 10-15 cm forskel fra hvad du har oplyst, er der næsten ingen undskyldning for din uærlighed med mindre, du ufrivilligt er blevet hypnotiseret til at tro, du er højere end du er, eller at du uvidende har svævet det antal cm. over gulvet, da målingen fandt sted. Det bliver så din opgave at løfte bevisbyrden.
 

Begge dele er lige usandsynlige, så hvis den skal reddes, skal du nok enten i en fart blive en god standup komiker, eller komme kørende i hestevogn trukket at et firspand og med champagne og chokolade ved siden af kusken. Du kan så håbe på, at hun er  til fals for lidt godt, når det nu ikke kan være anderledes.
 

Er du kvinde, er det nok ikke mest højden, du er fokuseret på at hænge lidt i bremsen over, selv om det i givne situationer kunne være meget rart at vokse 10 cm, eller krympe 5 cm, så højde og vægt passer bedre sammen.

 

Igen spilles der måske lidt på overdrevet selv om erfaringen siger, at det faktisk nogle gange er sådan det foregår. Et er i hvert fald sikkert. Det er ikke noget du vinder noget ved, og du ønsker sikkert også selv at den person du møder, har været ærlig overfor dig.

 

Partnerstatus:

Du skal ikke engang overveje at snyde med din partnerstatus. Er du gift eller i forhold, skal du melde ud med det samme. Det er respektløst overfor et andet menneske at lægge op til den store kærlighed, hvis du i virkeligheden er bundet i et solidt ægteskab eller forhold, du ikke engang har overvejet at gøre dig fri af.
 

Det kan godt være, du kan få en aftale og komme på en date, men du skal ikke regne med at du, i det lange løb kan skjule, at du ikke er fri af andet forhold. Om ikke andet vil klokkerne ringe, når du glider af på spørgsmål om at møde familien eller blot vennerne. Er det sex du søger, er du naturligvis på en side, hvor det handler om at søge en sexpartner, og ikke på en datingside for singler, der gerne vil finde kærligheden.

 


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

Livets Salt skrev 5. nov. 2013, kl. 00:23
"Det er ganske sjældent at en person ser hele 10 år yngre ud, end der står på dåbsattesten.” Mine venner siger, jeg ser 10 år yngre ud”... Ja netop, dine venner. Dine venner holder af dig og kender dig på en helt anden måde end fremmede, som ser dit billede for første gang, - og som aldrig har mødt dig. Du skal ikke tage det for troende, når det kommer fra kærlige venner. De synes helt sikkert du er frisk og holder dig godt, og det er det de vil fortælle dig ved at sætte din alder et godt stykke tilbage fra virkeligheden" (...)

Jeg er ganske enig med forfatteren af ovenstående hovedindlæg.

"Hvem tror du egentlig det er du snyder"


Livets Salt skrev 5. nov. 2013, kl. 00:15
Ja, man kan da godt have et udseende der virker yngre end man er. Men hvorfor al den selvforherligelse her, det er ikke sikkert at alle synes det samme. Lad dog beskueren bedømme. Mit eget søgekriterie ligger på mellem 65 og 80 år, jeg kender personligt et par kvinder på 80 år der er yderst yndige/smukke/velholdte men gifte, med en dejlig personlighed.


Agerhønen skrev 4. nov. 2013, kl. 18:14
Jeg kunne forestille mig at det er derfor flere i deres profiler søger i alderen feks 45 - 65 år.


Agerhønen skrev 4. nov. 2013, kl. 17:25
Livets salt: Skriver bla : Man ligner den alder man har Basta. Det vil jeg så på ingen måde give dig ret i. Man kan ude mærket se yngre ud end sin alder uden at være dybt til grin .


chipper skrev 4. nov. 2013, kl. 11:18
Som livets salt skriver: ser det hos kvindeprofiler at de ser 10 år yngre ud... Så ser jeg til gengæld på mandeprofiler og de beskriver ofte sig selv som ungdommelige og muskuløse. De glemmer så bare at skrive at musklerne sidder godt og solidt midt på maven 😉


Smiler13 skrev 4. nov. 2013, kl. 10:22
Fantastisk GOD og meget rigtig fortælling, som alle burde læse som en god vejledning, så tror jeg, at flere ville se med andre øjne på hinanden herinde og tilsvarende dating steder.

Jeg fik fx fra en 2 år ældre mand, hvis tekst matchede min ideal opfattelse, og begge veje, det svar,bat han ikke fik hjertebanken da han så mit billede (jeg smilede åbenlyst på det FOTO, taget i en meget glad stund).
Respekt, men igen... Vi er jo ikke i tyverne, så hvad hvad det dog lige ét FOTO skulle kunne åbne af vinduer og døre... ? Jeg grinede over det ærlige svar, men blev ret rystet, for hvor blev det virkelige liv af og de værdier som ér de væsentligste, når man blot kassere ud fra et FOTO ?
PS! Har set at den afvisende findes på flere Dating steder, hvor han har søgt i flere år... Øhhhh, tror han kan lede længe...😎🍀. Dejlig dag,til os alle 😄 Jeg glæder mig til at mødes med en rigtig god indtil nu, snakke-mand, og lige om snart, og ved at vi har en kanon indfaldsvinkel, så velkommen til + kvalitetstid 👏🍀🌹


Livets Salt skrev 28. okt. 2013, kl. 13:21
Enig, helt ærligt, at skrive, at man ser 10 år yngre ud er totalt tåbeligt, ser det hos nogle kvindeprofiler, (læser jo ikke mænds profiler) man ligner den alder man har. Basta.
Lige så tåbeligt er det at forsøge at opnå kontak via gæstebogen, hvorfor i alverden gør nogen det. Hvorfor dele ens korrespondance med "hele verden" i øvrigt et fint og en velskrevet tekst med indhold som alle bør læse.


Hr Christensen skrev 27. okt. 2013, kl. 14:01
Sandheden er ikke altid rar , dog er den altid sandhed !


Kvinde52 skrev 27. okt. 2013, kl. 07:26
Helt enig. Sandheden vil alligevel overhale dig på et tidspunkt


Mari67 skrev 26. okt. 2013, kl. 13:12
Ja mener da også man skal skrive ærligt om en selv men det kan godt være svært at se hvordan andre ser en da det som regel er anderledes end en selv jo....men med ærlighed kommer man lægst


Bo66 skrev 25. okt. 2013, kl. 19:28
Hvis man fra start skriver ærligt, så kommer man langt, man skal ikke lyve om alder og andet for det kommer der aldrig noget godt ud af.' Jeg prøver at værer ærlig, når der skal skrives en profil eller rettes lidt der, og når man skriver til en.


Stainbuch skrev 24. okt. 2013, kl. 17:38
Stainbuch
Hvor det dejligt ,,at se ,,,læse ,det du skriver ,,,,,jeg mangler seriøsitet ,,,kan mærke det skinder igennem her på daten ,,,,,ellers ,godt gået ,,,,Glenny


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!