× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Netdating - den sikre vej ud fra en datingside.

AF LENE JENSEN
9. MAJ 2014, KL. 09:24

Du ved inderst inde, hvordan din drømmedate skal se ud og være. Du har præciseret det så tydeligt, at ingen er i tvivl, og du vil kun få henvendelse fra seriøse potentielle kæresteemner. Overlad intet til tilfældighederne og gå ikke på kompromis, selv om det kan være fristende. Herunder nogle rettesnore, så du er helt sikkert på at du kun behøver være medlem en kort tid. Alt eller intet !

Netdating billede kriterier

Du må ikke have deller – Du har nu sorteret over halvdelen af sidens medlemmer fra. Rigtig mange har en lille delle et eller andet sted på kroppen, og hvis løst hud på overarmene tæller med, er det en lille smule flere. Folk over 40 år der bruger netdating, er som alle andre mennesker.

Du skal være ikke ryger – men du må gerne køre bil. Nu er denne lille gruppe også sorteret fra. Der er ikke mange af dem tilbage, men de er der og de skal ikke have en chance hos dig.

Du skal være veluddannet – Der vil nok ryge nogle stykker på den konto, selv om de selv synes de er veluddannede med deres forhåndenværende uddannelse og karrieremæssige forløb de seneste 30 år. Husk, du går ikke på kompromis, og har de ikke de fornødne papirer i orden, så dur det bare ikke og de vil aldrig blive din kæreste.

Du må ikke have dyr – ups, der fik du lige sorteret godt og grundigt i bestanden. Landmændene med besætninger var de første, der røg ud. Prøv at google kæledyr i Danmark, og du vil blive overrasket over hvor mange der har disse hårrige og, for dig, uacceptable væsner i deres hjem.  Det går fremad med at finde den perfekte date

Du skal motionere dagligt – Med mindre der er nogen som ikke ved hvad motion er, har du nu fjernet en lille del mere i din jagt på en kæreste. Lidt har også ret, og på netdating dyrker de fleste motion. En god betingelse at have, selv om den ikke gav det store afsæt. 

Du skal kunne give mig modspil – Du er nu nede på et minimum. Resten tror måske de kan, men deres tvivl skal komme dig til gode, så de bliver udelukket. De skal være helt sikre, ellers kan de ikke komme i betragtning til en date. Netdating har desværre ikke udviklet noget modspilsbarometer, men det kommer nok når teknikken tillader det.

Du skal have begge ben på jorden – Der skete ikke så meget i frasorteringen. Der er ikke ret mange over 40 år, der går på et ben. De kan nok overtales til at hinke, men det var vist ikke det du mente.

Du må ikke have børn – Du har nu nået målet. Nu er der ikke flere potentielle kærester til dig, og du kan nu slette din profil. Du har fulgt de gode råd, og er nu på vej ud fra netdating. Hvor heldig har man lov at være.

Er der andre der har nogle gode indspark til, hvordan man hurtigst muligt kommer ud fra en datingside, er forslag velkomne. Ironi kan forekomme og er tilladt, selvom det ikke er så velset når der skal gives gode råd.

Med venlig hilsen
Kriterieudvalget


           

Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

ingen foto skrev 20. maj 2014, kl. 17:21
kan ikke være mere rigtig det der er skrevet med kraftig sort der er bare glemt du skal være 110% rask og helst mere til samt ingen synlige fejl


Marlboro63 skrev 12. maj 2014, kl. 06:09
Marlboro63
Dejlig opmuntrende liste og læsning ☺️ Som de perfekte mennesker vi selv er, har vi da lov til at stille ultimative krav overfor et evt. bekendtskab. Vi skulle jo nødig spilde en halv time af vores perfekte liv på forsøge at lære et andet menneske at kende. Sagen er jo den, at når man nu selv er et perfekt menneske og har et perfekt liv, hvad skal der så til for at berige dette? Kompromisser er for de viljesvage og vil kun føre til middelmådighed og kan derfor kun frarådes. Glem ikke hvor enestående et menneske du selv er, så lad dig ikke friste til at svare på henvendelser fra andre mennesker. Andre mennesker vil kun give dig skuffelser. Bliv blot oppe på din pedestal og bevar det kølige overblik. Herfra ser man bedst den middelmådighed der hersker blandt almindelige mennesker. Du vil gang på gang kunne frydes over hvor heldig du er, kun at have dig selv. 😉


nyk.f skrev 11. maj 2014, kl. 22:31
Bliver i "du må ikke"! Den ultimative må vel være: Du må ikke være på netdating !


JensBS skrev 11. maj 2014, kl. 20:11
Ts-ts-ts, H. ☺️ Gode fotos, for resten !


scoville skrev 11. maj 2014, kl. 12:37
Det er supervigtigt at lave en lang negativliste, så de værste er sorteret fra fra start af.
Super god strategi at lave mange og høje sorteringskrav. Det er jo ikke uden grund nåleøjet er opfundet.
Da man heldigvis selv er perfekt, behøver man
naturligvis ikke selv kunne leve op til de samme krav.
Det' ganske enkelt genialt.


JensBS skrev 10. maj 2014, kl. 21:34
Okay. Jeg var lidt tung .. Sorry ...


carl5151 skrev 10. maj 2014, kl. 19:19
Super sjovt indlæg der rammer helt i plet ☺️ Desværre er der alt for mange, der koncentrerer sig om at lave en begrænsende indkøbsliste i stedet for at se åbent på mulighederne og lade sig overraske af det nye og spændende, som man ikke kunne tænke sig frem til. Som jeg vist har skrevet et sted, er det vigtigste, at den, man skal møde, er åben og kan lide sig selv og livet ☺️


Kris10ne skrev 10. maj 2014, kl. 18:43
Ironi er en svær størrelse på skrift. Det var faktisk netop det jeg mente, JensBS 😉


JensBS skrev 10. maj 2014, kl. 16:46
Helt uenig i Chris1One's kommentar! Det er omvendt: Træd frem og fortæl hvem du er! Du har jo lagt din profil ud på 'markedspladsen'. Der skal naturligvis følge information med ...


knudah skrev 10. maj 2014, kl. 13:59
knudah
Den (eneste) ene der er tilbage, bor nok for langt væk. ☺️


asnanok skrev 10. maj 2014, kl. 10:37
Du skal bo i mit område. Gider altså ikke cykle over 200 km ... igen. He He


Kris10ne skrev 10. maj 2014, kl. 08:56
Koncentrér dig om kravspecifikationen og spar roligt på oplysningerne om dig selv. Faktisk behøver du dem overhovedet ikke. Hvis ikke din date selv kan regne ud hvad du er for en starut når hun/han har læst kravspecifikationen er han/hun ikke den rigtige alligevel.


JensBS skrev 9. maj 2014, kl. 21:01
God og sjov! Får også spiddet et par clichéer: Den med 'modspil', og den med 'begge ben på jorden' ... Godt ramt.


heltmigselv69 skrev 9. maj 2014, kl. 18:27
hehe god humor ☺️


incognito skrev 9. maj 2014, kl. 18:05
Tak for et godt grin at indlede weekenden med ☺️


Challenges skrev 9. maj 2014, kl. 10:18
Et godt råd ville være, at undersøge Sitet for evt. kæreste potentialer - hurtigst muligt. Findes hun / han ikke her - findes potentialet sikkert på et andet Site. For Hun / Han findes - det er sikkert og vist ! 😉


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!