× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Events - et Plus for os voksne

AF LENE JENSEN
11. APR. 2014, KL. 08:56

Det er sin sag at troppe op helt alene til en bytur eller et arrangement, når man aldersmæssigt er 40 +. Der er ikke længere garanti for, at der på den anden side af indgangen befinder sig 10-15 stykker man kender, og kan more sig sammen med. Hvad gør man så? Jo man tilmelder sig da et event for folk i samme situation som en selv – singleevents på 40plus.dk har gennem årene været starten på flere dejlige venskaber og parforhold.

Events for voksne

En god løsning, når du vil møde andre.

Mød andre singler uden at være på en egentlig date. Der er mulighed for at lære hinanden at kende uden at skulle vurdere kærestepotentialet på samme måde, som når man mødes på tomandshånd. En rigtig god idè, hvis man samtidig søger venner.

På rundtur i event- kalenderen.

Der har været utallige events opslået her på siden i årenes løb. Fantasifulde og kreative titler har præget eventsiden, og mange har fået lyst til at deltage for at møde andre singler.

Som eksempel nævnes her nogle af de både sjove og kreative titler på allerede afholdte events: Klipklapperfest, hvor det overordnede tema var at hygge sig med god mad og drikke, samt overnatning og morgenmad sammen dagen efter. En afslappet form for fest, hvor man ikke behøvede komme i det helt store skrud.

I en helt anden boldgade, har der været turen Ud i det blå. En endags-event, hvor der både blev budt på en gåtur og medbragt mad. Man havde lidt med hver især, og der blev dækket et fint fællesbord. Eventopretteren havde lavet en aftale om at maden kunne indtages under tag i tilfælde af dårligt vejr.

Bowling-tour 40+ en turnering der strakte sig over flere events og i forskellige dele af landet. Der er sikkert stadig medlemmer på 40plus der kan huske denne turnering, og hvor meget planlægning der lå i at få samlet hold flere forskellige steder.

Fiske/hygge event. Der blev afholdt 40plus mesterskab i Put- and -take, hvor der var en fin pokal til vinderen. Der var gjort noget ud af det, og deltagerne havde en rigtig sjov dag.
 

Dette er blot nogle meget få eksempler. Der kan nævnes mange andre kategorier, byvandringer, sommerfester, julefrokoster, gå i byen event i København og Århus, foredrag, koncerter, festivaler, håndlæsning, tøjbytte- event og meget meget mere. Tag selv på rundtur i kalenderen og se, hvilket events der allerede er afholdt.

Har du lyst til at deltage i nogle af de opslåede events, skal du ikke holde dig tilbage. 40plus'erne er kendte for at tage godt imod nye folk. Mange finder også ud af kørelejlighed, så omkostningerne minimeres. Du finder blot det event du kunne tænke dig at deltage i, og trykker på knappen Tilmeld.
Nu er du allerede godt i gang med at få nye venner, og måske en kæreste hvis det er det, du søger.

Opret selv events.
Har du en god idè til et arrangement, kan du også selv oprette en event. Måske har du pladsen og ikke mindst lysten til at arrangere en fest eller bare en hyggedag for andre medlemmer på siden.


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

Maybee Q skrev 17. apr. 2014, kl. 11:28
Events er en herlig måde at møde de andre på ...Folk møder glade op , og alle med samme udgangspunkt , at ha en dejlig dag/aften ...


Hyggetrold skrev 13. apr. 2014, kl. 08:57
Hyggetrold
Jeg er også stor fortaler for events
Jeg opretter ikke selv. Men har stor respekt for dem der gør
Deltager meget gerne, hvis det er noget der vækker lysten til at komme ud af busken
Jeg er aldrig blevet bidt. Har heller ikke hørt om nogen som er blevet det
Men ingen kender jo dagen før værtshuset lukker. C",))


fynbostump skrev 12. apr. 2014, kl. 17:13
Jeg er også STOR (selv om jeg er bette) fortaler for events, og har da selv stået helt eller delvist for ca 10 events gennem årene. Det har været lige fra fest til ZOO og Egeskov. Har lidt forskellige ting jeg lige overvejer. Bl.a. ølsmagning, tur til Langelandsfortet og de vilde heste, tur på Odense Å. M.m. Så kom ud af busken alle mand.. ☺️


chipper skrev 12. apr. 2014, kl. 11:13
Kan helt klart anbefale events.. Ved godt jeg er en gammel "ROTTE" her på 40+´og jeg har deltaget i rigtig mange events både på sjælland, fyn, lolland, falster, sågar helt ovre i det mørke jylland ☺️ og de har alle været rigtigt positive oplevelser som har givet mig en herlig skare af glade bekendskaber, og ikke mindst en go håndfuld rigtigt nære venner som jeg ser en del også uden det nødvendigvis er til et opslået event på 40+. Kom glad ud af busken og deltag, der er alle muligheder for veskab, kæresteri og ikke mindst HYGGE. Det er vi enormt gode til på 40+, og alle er velkomne uanset alder og status. Er der nogen der som jeg godt ka li øl med smag og farve kunne vi måske ta en snak om et evt event i den retning... Igen KOM GLAD ☺️ og fortsat go weekend.


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!