× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Tag på Date - og Vind!

AF 40PLUS
29. JUNI 2014, KL. 09:54

Sommeren er over os - snart er det sommerferie for de fleste, og det synes vi er alle tiders anledning til at finde en sød date her på 40plus.

Derfor afholder vi nu denne sommerkonkurrence, hvor I har mulighed for at vinde en lækker miniferie for to!

40post

Vi vil gerne invitere alle brugere her på 40plus til en spændende udfordring: Tag på en date med en her fra 40plus, snup et billede og skriv lidt tekst om daten til konkurrence@40plus.dk - og deltag i konkurrencen om en miniferie for to med alt betalt.

Vi ved det godt - for nogle kan det være grænseoverskridende at tage på date, men med denne konkurrence håber vi at motivere en masse af jer til at 'tage springet'. Tag chancen - bare gør det :-).
Her på 40plus får vi dagligt dejlige, livsbekræftende beskeder om at det er lykkedes for to at finde hinanden. Nogle af jer ønsker at oprette en fællesprofil og blive her- ene og alene fordi I også har fundet gode venner herinde; andre igen ønsker at blive slettet med det samme og gå ud i livet med den udkårne. Under alle omstændigheder begyndte det hele med en aftale om at mødes, at man har turdet tage springet for kærlighedens skyld...

Skriv til en interessant profil, og spørg om han/hun er frisk på et besøg på restaurant / museum / café, eller hvad I nu finder på. Et tage på en date er spændende - og det er også en sjov og belønnende oplevelse. Hvis I er heldige, kan det jo være I falder pladask for hinanden.
I den forbindelse vil vi lige indskyde en sætning: Kig i vores oversigt over events/begivenheder. Rigtigt mange har fundet gode venner og kærestepotentiale på de forskellige ture - og alle bliver godt modtaget af de andre.

Tilbage til udfordringen:
Vi vil gerne gøre vores for at "skubbe" lidt til jer. Når I kommer hjem fra jeres date, skal I blot sende os et billede fra daten, en lille tekst om hvordan det gik samt jeres profilnavne - så deltager I i konkurrencen om en miniferie for jer begge. Hvor ferien går hen er en overraskelse indtil videre, men I vil selv få mulighed for at bestemme hvornår det skal være.

Send venligst tilmelding til: konkurrence@40plus.dk

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra jer - held og lykke!

MVH
40plus holdet
 


K O M M E N T A R E R

Kærlig og rolig mand skrev 29. juni 2014, kl. 22:41
Ja, god ide. Så er det bare op til os forsigtige med at tage springet


chipper skrev 29. juni 2014, kl. 16:48
Super go ide ☺️


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!