× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Så svar dog! - Når du venter på svaret, der udebliver.

AF LENE JENSEN
31. OKT. 2013, KL. 11:22

Det kan synes underligt at man ikke får et svar, når man har kontaktet en anden person, og har lagt lidt af sin sjæl i et brev til et vildt fremmed menneske. Hvis det virkelig forholder sig sådan at man, trods et oplysende brev med interesse for den anden, ikke får et svar retur, skal man tjekke om profilen har været online siden brevet blev afsendt. Det behøver ikke betyde, at vedkommende ikke gider svare, eller ikke er seriøs.

Istock_000017173753small

 
Giv tid

Det kan også godt være, at modtageren har brug for at overveje et svar, og ikke er lige så hurtig på aftrækkeren, som du selv er. Det kan også være, at vedkommende ikke er interesseret, og derfor vil bruge tid på at formulere et svar som ikke er direkte sårende eller ligefrem uhøfligt.
Er du den utålmodige type, og finder du det nødvendigt at sende endnu et brev hvor du rykker for et svar, har du næsten skudt dig selv i foden.
 
Brevets indhold

Kig også lidt indad og læs det brev, du har afsendt. Er det let at besvare? Ville du selv kunne svare hurtigt, hvis du fik et lignende brev, og virker din henvendelse seriøs?
Hvis dit brev bærer præg af at være en såkaldt masseforsendelse, hvor du har skrevet til 20 andre med samme indhold, skal du ikke forvente at få svar fra ret mange, måske slet ingen.  Du vil nok mene, at det ved de andre jo ikke, at brevet er sendt til mange forskellige -  JO det ved de godt, for det kan de se på den måde, du har skrevet brevet på.
Tænkt eksempel: 

”Hej
Jeg hedder Dan, se min profil om det er noget for dig”

Her er der virkelig kræset for den person, der kontaktes. Vedkommende vil straks falde i svime over din store interesse og straks melde tilbage, at du lige netop er den, hun har ventet på hele livet. NEJ Dan – det vil hun ikke, for hun kan se med et halvt øje, at det er et ”sendt til mange”- brev  hvor du i virkeligheden blot har valgt nogle tilfældige ud, uden at læse deres profiltekster og hvad de søger.

Typisk for disse henvendelser er også, at personen søger noget helt andet end brevskriveren – det kan være at vedkommende søger venner og /eller personer i sit eget nærområde, hvorimod brevskriveren søger en kæreste og bor meget langt væk fra modtageren.  Det tænkte eksempel kunne naturligvis lige så godt være et brev fra en kvinde. I den henseende behøver der ikke være forskel på kønnene.
 
Er du realistisk?

Der kan også være andre ting, der indikerer at læsning af profiltekster har haft lav prioritet inden kontakt. Hvis du er storryger og kontakter en person, der udtrykkeligt giver udtryk for at han eller hun enten ikke tåler røg, eller ikke er interesseret i kontakt med en ryger, vil du helt sikkert heller ikke få et svar. Ikke engang et nej tak.

Der kan være rigtig mange grunde til at der ikke kommer svar retur, og det vil være umuligt at nævne alle, idet mennesket er unikt, og vi kender ikke alle bevæggrunde for ikke at svare.  
”Lige børn leger bedst” er der nogen som vil mene, og derfor ikke svarer, hvis de ikke synes du hører under bemeldte kategori. Hvordan det så hænger sammen med ”modsætninger mødes”, kan man godt fundere over, og er disse talemåder overhovedet sande påstande i et moderne samfund?
 
Dømmer du uden rettergang?

Verden er foranderlig, og måske har du skrevet et brev til en person, der lige netop har modtaget en trist besked, er kommet til skade, ligger med 40 i feber, eller hvor teenagedatteren lige har ødelagt det ellers gode humør med en eller anden vanvittig handling, der på sigt kan ødelægge hele fremtiden. Hvem ved !

Det kan også være sådan fat, at den du venter svar fra ikke er så velbevandret i det skrivende univers, som du selv er. Måske tager det tid at forfatte et brev, især hvis stavning ikke er en af spidskompetancerne.  
Derfor: Døm ikke så hastigt. Der kan være en rigtig god grund til, at du ikke har fået et svar.

Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

Brand112 skrev 11. feb. 2015, kl. 09:50
Hej . Et surt opstød til et gammelt problem , jeg syntes det med at gide at svare tilbage er blevet være end det har været , hvorfor gider man ikke bare at skrive at det ikke er noget , hvor svært kan det være ?? Kom nu ind i kampen vi er trods alt nogen der kun skriver til een afgangen , og kan vente til man visner på et svar som ikke kommer.
Forsat god jagt på lykken og svaret på jeres brev


borch skrev 10. nov. 2013, kl. 10:37
Godt med en artikel der samler essensen af mange debatter i forum, om netop dette emne. Jeg har post, jeg som gratis profil, ikke kan svare på. Nogle tikkede ind da jeg var på mine sidste timer og ikke kunne svare. Vil svare på dem, når jeg i denne uge tager en mrd. mere på 40+. Vil også gerne pippe med om, det er en særdels god ide om at sætter sig ind i den profiltekst profilindehaveren har skrevet. Der står ofte ting som hentyder til, hvad der ville kunne komme til at står i en afvisning.


Agerhønen skrev 9. nov. 2013, kl. 00:44
Syntes det er en kedelig opførsel bare at ignorere/undlade at svare - det kan man ikke være bekendt medmindre brugeren ikke er Plusmedlem. Det fremmer just ikke modet for dem som ikke har det helt store mod at skrive. Afslag kan ude mærket skrives på en ordentlig og sober måde.


Camping skrev 5. nov. 2013, kl. 17:28
Smiler13 Dit første afsnit kan jeg nikke bekræftende til, har kvinderne beder om mere info. om mig som person og sender det de har ønsket, men har åbenbart ikke overskud til at sige det alligevel ikke var det de ønskede svar for pokker Q. I stedet for at lukke for en. Til afsnit 3 Om ældre og kraftige mænd. Du burde nok komme om på den anden side og se hvad Q søger. Ja netop 10-20 år yngre jeg tror ikke vi har noget at lade hinanden høre. Og Q må gerne have lidt på sidebenene hvor den de søger skal være slank og veltrænet. Er der for pokker ikke nogen Q der er mere jordbunden. Håber det er med til at skabe noget debat, eller sure opstød. Hilsen Camping


Smiler13 skrev 4. nov. 2013, kl. 10:33
Almindelig høflighed koster intet, og bør være oplagt for alle.
Man siger A og pænt farvel ved Å hvis man går fejl af hinanden, og det er ikke i orden, blot at kvitte en samtale, hvis man ikke får det man forventede...

Det ér ikke i orden at lege med hinandens sårbare følelser, og jo ældre vi bliver, se det dog i øjnene, jo sværere bliver det at finde en ligesindet partner, for mange ser ikke sig selv med sandhedens virkelige øjne.

Jeg tænker BL.a., at mange ældre mænd, godt polstrede og tydelige tegn på sin alder, ikke går af vejen for at ønske kvinder som er både 10-20 år yngre end dem selv, skal være veltrænede, sexede og gerne slanke.... Hallo.... 😁😳😂

Blot et input omkring mine tanker og oplevelser, samt stort tak til de seriøse og pænt kommunikerende på den respektfulde måde 👏👍😄


lotte3/Sidsel skrev 3. nov. 2013, kl. 23:58
Ups........nu er det.........jeg svare gerne på breve. Men når det er sagt....er der mange som jeg ikke har lyst til at svare.......og mener dette er OK.


lotte3/Sidsel skrev 3. nov. 2013, kl. 23:54


Maybee Q skrev 3. nov. 2013, kl. 16:26
desværre er ganske almindelig høflighed en mangelvare for mange


chipper skrev 3. nov. 2013, kl. 16:08
Har man startet en dialog må man efter min mening også få den afsluttet, hvis interessen alligevel ikke er til stede.


Kæreste du skrev 3. nov. 2013, kl. 11:12
Men hvad gør man når man bare pludselig ikke får noget svar-selv efter hyggelig kommunikation. Jeg kan i hvert fald mærke jeg bliver irriteret over en sådan mangel på høflighed.Et er at vedkommende ikke har lyst til mere- men en eller anden form tilbagemelding/afslutning er da på sin plads-eller? Hvad mener andre?


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!