× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Dating og børn – Vælger du en date fra på grund af børn?

AF LENE JENSEN
20. MAR. 2015, KL. 13:10

Mange datere i den modne alder søger en ny partner der ikke har mindre børn. Er børn udslagsgivende for om du vil sige nej tak til en date.? Flere og flere får jo børn, når de er i 30'erne, så det er ikke ualmindeligt at en kvinde eller mand sidst i 40'erne stadig har skolesøgende børn. Herunder tanker og forklaringer fra modne singler om emnet.

Dating og børn

Ingen lyst til at være bonusfar/mor

Det står ret lige mellem kvinder og mænd, at de ikke ønsker et nyt forhold hvor deres partner er meget optaget af børn og hvad deraf følger.

Der er heller ikke noget brændende ønske om at lægge tid og energi i at opbygge et forhold som bonusfar eller mor for eventuelle børn. Det er med en enkelt sætning valgt fra før start.

 

Tid er vigtigt.

Det siger sig selv at en person med mindreårige børn ikke har den samme tid at lægge i jeres forhold, som hvis der ingen børn var. Måske har du selv voksne børn, og ønsker masser af tid sammen med din nye kærlighed. Det kan også være du tænker at forelskelsen ikke får frit spil, når der er andre der kræver din partners opmærksomhed. Uafhængigheden og det uforpligtende liv spiller tilsyneladende en stor rolle for datere der har været igennem tiden med børn og masser af faste aftaler.

 

Overvejelser om økonomi.

Det er en ret reel indvending at have, at der ønskes plads i økonomien til fælles ferie og oplevelser. Vil der være råd til det hele, hvis der også skal betales til børns aktiviteter, pasning og forplejning?

Det er jo slet ikke sikkert det er noget problem, og det er nok også lidt for fremsynet at tænke sådan, inden du overhovedet har mødt personen i virkeligheden.

 

Måske orker du det bare ikke?

Hvis du selv har 3-4 børn - har fået dem godt i vej som man siger, så er det måske sin sag at få mindre børn tæt ind på livet igen. Børnebørn er noget andet. De får ikke samme indflydelse på dit kærlighedsliv som din partners børn vil få. Har du næsten voksne børn, og møder en person der ønsker flere børn, er det helt galt og hælene sættes i, hårdt og kontant.

 

Ekskoner og eksmænd.

Den absolut største indvending mod en partner med børn, er tanken om at der måske er en irriterende eks, der finder anledning til at blande sig i forholdet, eller ligefrem ønsker at ødelægge det. Det er så meget et turn-off at det næsten overskygger alle andre indvendinger.

 

Er du én af dem, der uden videre vælger fra, hvis modparten har mindre børn?


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

alonenever skrev 27. maj 2015, kl. 16:41
Jeg ville ikke vælge kærligheden fra pga børn i den andens liv. Er der problemer, så må det løses. Kærligheden skal nok bestå, hvis den er ægte ☺️ Har selv to drenge, den ene "næsten" voksen.


Jydemand 1504 skrev 12. maj 2015, kl. 14:57
Jydemand 1504
Jeg har ingen børn selv og får det sikkert heller aldrig, men for mig vil det være skønt og møde en med små store eller,?, Børn. jeg går efter kærligheden og ikke det der Luksus med eller uden,, for mig er Piskeris, Børn , Græsplænen og Brættet slået ned en del af den jeg Elsker,?, øhh Hvis hun Findes,, og Nej er ikke lalleglad, eller Jubeltosse,. for mig gælder det Kærligheden, og Resten Klarer man sku sammen.. Good Luck, og Gutti Sommer til jer alle fra mig.


Besværlig mand skrev 12. apr. 2015, kl. 07:17
Ja, ingen børn, eller i det mindste skal de være så store, de er selvhjulpen.
Det er nu, vi skal have voksetid og nyder livet.


Esbjerg2015 skrev 4. apr. 2015, kl. 18:22
Hvis man selv har børn vil man nok søge en partner med børn da forståelsen for ting i hverdagen nok er nemmere.


mayflower skrev 3. apr. 2015, kl. 23:58
Jeg vil faktisk helst have en mand med børn, da jeg selv har et hjemmeboende barn.


nette2 skrev 3. apr. 2015, kl. 19:08
elsker børn og ser det ik som noget problem. man er vel stadig ung.


t-lykke skrev 3. apr. 2015, kl. 01:25
Nu dater jeg ikke men hvis så synes jeg at mange moderne børn er små kejsere ,det er ikke børnenes skyld men tiden vi lever i .så nej hellere hunde eller katte


lotte3/Sidsel skrev 28. mar. 2015, kl. 19:17
Kort og godt ...jeg vælger fra når der hjemmeboende børn....har taget min tørn.....


chipper skrev 23. mar. 2015, kl. 20:58
Magnificent: Tror nu næppe det er børnene der får skylden/er årsag til at forhold med mindreårige børn fravælges, nok nærmere nogle kejtede forældre der ikke formår at samarbejde omkring disse. Det er helt bestemt en grund til at jeg personligt vælger sådan et forhold/date fra. Det ER prøvet og stakkels barn som gerne ville være hos sin far og jeg når det var fars weekender osv, men desværre havde en mor der meldte fra på barnets vegne da det ikke passede moderen at barnet egentligt stortrivedes når hun var hos os. Ikke at alle med mindreårige har de problemer,men ikke noget jeg vil involveres i en gang til..


Magnificent skrev 22. mar. 2015, kl. 16:46
Pudsigt som børn altid får skylden - når noget ikke går, som det skulle....;-)


Maybee Q skrev 22. mar. 2015, kl. 10:28
Mindreårige Børn er et overstået kapithel for mig , med mindre vi taler om Børnebørn ☺️


Ankerbøjen skrev 21. mar. 2015, kl. 07:57
Det er mange år siden mine egne børn flyttede hjemmefra så for mig er det der med hjemmeboende børn en periode af mit liv som jeg er færdig med. Der har jeg været og det har været nogle rigtig dejlige år, men nu er det noget andet der skal have lov at fylde i min hverdag.


kvinde0987 skrev 21. mar. 2015, kl. 05:54
Nu har jeg selv fravalgt at få børn, da jeg ikke har haft lyst til livet som forældre. Der har været og er stadig meget andet jeg har lyst til at fylde mit liv med. Derfor er det essentielt for mig at min partner ikke har en kæmpe børneflok, og slet ikke mindre børn. Jeg er ikke voldsomt familieorienteret og har ikke lyst til at bruge samtlige weekender på hele den samlede families pligt - fødselsdags sammenkomster. Jeg har valgt et andet liv og vil gerne være i stand til i stor udstrækning at kunne efterleve de værdier jeg har i mit liv, uden at føle jeg hele tiden skal gå på kompromis.


Aimé skrev 20. mar. 2015, kl. 16:21
Ja, jeg vælger mænd med mindre børn fra.


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!