× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Dating og debat - Livets store spørgsmål.

AF LENE JENSEN
18. JULI 2014, KL. 10:06

Nogle vælger som det mest naturlige at deltage i debatten på en datingside. Andre synes det er meget grænseoverskridende at lægge et indlæg ind med selv den mest uskyldige kommentar. Vi er forskellige, og det må nok være et temperamentsspørgsmål om vi er til debat eller ej. Det betyder ikke, at vi ikke alle har en mening om tingene.

Dating og debat

Kan man finde en kæreste ved at debattere?

Det er der nogen der gør. De finder ud af, at de holdningsmæssigt passer fint sammen. Det samme gør sig gældende med venskaber. Snakken fortsætter måske uden om debatten, og mange ting bliver vendt og drejet - fra hyggesnak til livets store spørgsmål. En debat kan således skabe vejen til videre kontakt.
 

Er det et minus at deltage i debatter på en datingside?

Det kommer an på, hvordan man tolker det. Man kan også sige, at man allerede inden et møde finder ud af om det er en person man har lyst til at lære nærmere at kende. Tekst og profilbillede er én ting, holdninger noget helt andet.
 

Man kan også gøre opmærksom på sig selv ved at deltage i debatterne. Om det er af det gode eller det mindre gode, afhænger af om man forstår at holde debatten på et niveau, hvor man ikke blot provokerer for at få den opmærksomhed, der naturligt følger med.
 

Når du giver udtryk for dine holdninger kan du give potentielle dates muligheden for at se, hvilken type du er  - den temperamentsfulde, den mere stille type, samt et lille indblik i de facetter der gør dig til den du er. Det fornemmes hurtigt, når der debatteres, om du er en af dem der kalder en spade for en spade, eller om du er en mere diplomatisk deltager, eller blot skarp uden brug af sprogets kraftudtryk.
 

Skyd ikke dig selv i foden.

Vær oprigtig men sober i din fremtræden, når du debatterer på en datingside. Din potentielle nye partner kan se hvad du skriver, og ingen har lyst til at lære en negativ og brovtende person at kende. Selv om alt i livet ikke er positivt, er det en god ide som udgangspunkt at være positiv overfor sine meddebattører. Gå efter bolden i stedet for manden, så vil du også opleve en mere berigende debat.

Alle er i stand til at starte en mudderkastning, men det pynter ikke just på dit image.
 

Debat og flirt

Selv om debattørerne er der for at vise seriøsitet i forbindelse med emnerne, kan der også forekomme små flirts i og under debatter. Det kan være en kompliment der flettes ind i debatten, eller en lille tilkendegivelse overfor en bestemt debattør.
 

Der findes også emner hvor humoren bliver luftet og disse emner er slet ikke så dårlige, set i mere datingrelateret sammenhæng. En sammenfaldende humor betyder en del for den enkelte og måske er det lige det, der gør at du har lyst til at lære personen at kende.
 

Ellers kan man ikke sige, at debat forum på en datingside ligefrem lægger op til det helt store romantiske scenarie, men du får en fornemmelse af de personer der deltager, og måske har du hjulpet en anden med et eller andet, så der efterfølgende opstår en kontakt i mere privat regi.
 

Hvad mener du om debatmuligheden på en datingside?

Har du deltaget i debatterne, eller synes du slet ikke det er relevant for en datingside, at der kan debatteres forskellige emner?


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

incognito skrev 20. juli 2014, kl. 10:12
Forum og debatten er en udmærket måde til at få skilt fårene fra bukkene så at sige ☺️


Birgit69 skrev 19. juli 2014, kl. 14:31
Jeg er her kun for datingens skyld og har intet behov eller ønske om at lufte mit privatliv eller holdninger herinde,eller kommentere på andres meninger. Men når jeg er herinde alligevel,kigger jeg ned over nye dagbogsindlæg eller debatter og det er tit ret underholdende,dog irriterer det mig at mange af de aktive skriver at der er det tavse flertal og paslurere. Der bliver vel netop skrevet et oplæg eller dagbog for at nogen skal læse det og om vi vælger at kommentere på det er vel lige så frit. Jeg har hverken tid eller lyst til at kommentere på alt hvad jeg læser,men efterhånden føler jeg mig lidt halvkriminel ved ikke at smide en kommentar.. Jeg ville også være her uden forum,dagbog og debat,men læser da hvad der skrives.. Så det bliver jeg altså ved med..hilsen snigeren ☺️


Sweetier skrev 18. juli 2014, kl. 23:42
Når bare man husker, der er facetter der ikke kommer med i debatten. Det er ikke det samlede menneske, men kun en vinkel, der lige passer til situationen eller responsen. I virkeligheden er vi jo meget mere komplekse mennesker. Men jeg synes nu det er en hyggelig måde at få flere vinkler på. Hvis man kun er til hardcore kan man jo bare gå på ... nå det behøver jeg ikke skrive her --- griner Som regel er her rigtig hyggeligt


Maybee Q skrev 18. juli 2014, kl. 20:04
Jeg er her udelukkende for debatten og hyggens skyld , og er næppe den eneste ☺️


Challenges skrev 18. juli 2014, kl. 15:50
Formålet med en Datingside er vel - og, som udgangspunkt, at føre folk sammen i Dating regi, og ikke et tilbud til Debattører, der helt naturligt kun ønsker sig debat ? Personligt synes jeg ikke, at det skulle være relevant for en datingside, at have et Debatforum - når blot der er tilknyttet en Dagbog / Blog til profilen - hvor alting alligevel sker, hvis man ønsker sig dette.


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!