× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Kæreste og dating - har årstiden betydning for dig?

AF LENE JENSEN
2. MAJ 2014, KL. 10:07

Der er forår i luften, hormonerne rører på sig, og der er amoriner i luften. Er dette blot en myte, eller er der mon noget om snakken? Er årstiden en vigtig faktor for, hvornår du har mest lyst til at date og finde en kæreste. Synes du det er om foråret, eller kunne det lige så godt være en kold vinterdag?

Kæreste dating forår

Forår og forelskelse.
Det er pointeret så mange gange at foråret er forelskelsens tid. Fra videnskabelig side erklæres foråret som den tid på året, hvor det er lettest at blive forelsket. Lyset påvirker vores hormonsystem og vores syn på andre mennesker. Måske er det rigtigt nok for nogen, at den lyse tid giver energi og lyst til at finde en kæreste. Nogle ønsker sig en kæreste at gå sommeren i møde med, men er det kun på grund af kroppens kemi, eller er det ønsket om at være fælles med nogen især i sommerperioden?
 
De andre årstider.
Andre har det på en anden måde. De ser efterår og vinter som den bedste tid at søge efter en kæreste. Udendørsaktiviteterne er begrænsede, og der er nu tid til at oprette den datingprofil, man længe har tænkt som en mulighed.  Det at f.eks. julen er den tid på året, hvor man er sammen og hygger sig får nogle til at længes efter tosomheden med en kæreste.

Hvis man vil vide, hvillen årstid det er bedst at indmelde sig på en datingside vil svaret være at der ikke er nogen bestemt årstid, der er ideel frem for andre. Det er når du er klar til det, og når du har tænkt dig at investere din tid i at finde en kæreste. Det tager tid at finde en ny partner. Det er ikke gjort hen over en weekend, og hvis det er, har du været ualmindelig heldig.

Fra datingportalernes statistikker siges det, at der er mest aktivitet fra december til februar. Måske er nytårsforsætter en del af svaret, idet mange har det nytårsforsæt at de vil begynde på det ene eller stoppe med noget andet. I mange tilfælde vil folk have en kæreste i det nye år.
 
Har det nogen betydning for dig?
Har du en bestemt årstid, hvor du har mest lyst til at finde en kæreste, eller er det ligegyldigt? Hormonerne gør det vel ikke alene. Der må være en masse faktorer der spiller ind, der gør at vi er parate til at forelske os.

Folk i den modne alder har måske endda flere faktorer der spiller ind. Du skal måske være i harmoni med sig selv for at ville involvere dig i en ny kæreste. Måske skal det sidste barn flyve fra reden først, og mange andre ting kan have indflydelse på om du er kæresteparat.

Hvis du har lyst, kan du skrive dit bidrag til spørgsmålet om, om årstiderne eller andet har indflydelse på din lyst til at date og finde en kærste.

Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

incognito skrev 12. maj 2014, kl. 16:11
Ikke det mindste.


Challenges skrev 5. maj 2014, kl. 11:10
Jeg indrømmer blankt, at årstiderne har en hvis indflydelse på lysten til at date / finde en kæreste. Forår / Sommer hvor de lyse timer gør sig gældende, bruges til udendørsaktiviteter, og meget lidt tid på PC / Tablett / Mobiltelefon - for søgning af date / kæreste. Efterår / Vinter hvor mørket falder på, bruges der lidt mere tid foran PC ect.ect. på jagten efter date / kæreste.


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!