× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Gode intentioner - hvad er det du vil med din profil?

AF LENE JENSEN
2. NOV. 2013, KL. 14:06

Yess - nu fik du overskredet en af dine grænser, og kigger, en anelse stolt, på din nyligt opslåede profil på en datingside. Du har samvittighedsfyldt udfyldt alle de felter der skal udfyldes, du har skrevet en god profiltekst, og billeder skorter det heller ikke på. Teksten var lidt vanskelig at få ned på papir, for hvad var det egentlig, inderst inde, du ønskede dig som udkomme af denne profil?

To der er glade for hinanden

Panik før lukketid?

Det er nok ikke så godt at dukke op til en date med kuffert og tandbørste under armen. Du kan føle dig nok så ensom og alene - men vent lige lidt.
I to har måske skrevet meget frem og tilbage i 14 dages tid, sms'et og ringet sammen, og du har helt klart opfattelsen af, at det skal være jer to, og så må det briste eller bære. Måske har det aldrig været din dates intention at I skulle hoppe direkte ud i et flytte- sammen forhold, og så har du balladen som du står der, klar til at flytte ind.
Det kan være en god ide at tage en dyb indånding og gøre dig klart om du står der med kufferten fordi du bare ikke kan lide at være alene, eller om det virkelig er den helt store kærlighed. Måske er det først en idé at stoppe helt op og finde tilbage til dig selv og dine værdier, inden du kaster dig ud i at oprette en profil på en datingside...

Alderen er med os

Når vi når alderen over de fyrre, har vi været igennem en masse ting, der har været med til at præge vores liv så vi er den, vi er i dag. En af de ting der er værd at have på plads i den forbindelse, er ens tidligere forhold.
At være fri af tidligere forhold behøver ikke at betyde at man har skåret forbindelsen til børn og tidligere partnere væk; men derimod at vi har gode relationer, der ikke belastes af tidligere eventuelle uenigheder og lignende ,og derfor ser glæden i det liv, som vi har nu og kan få fremover.
Man kan mene at en evt. ny partner ikke skal involveres i tidligere forhold, men gerne i erfaringer stammende herfra. De beslutninger, der er taget i forbindelse med tidligere forhold, er jo taget på grundlag af daværende tilstande, og de, der skal dunkes i hovedet i den forbindelse, er blevet dunket.


Hele pakken

Det kan være nødvendigt på forhånd at have en klar ide om hvor 'meget' af en eventuelt ny partner du er klar til at indlemme i dit liv. Er du selv et menneske med meget lidt famile og venner, og ønsker du at bibeholde den status? I den situation kan det være nødvendigt for dig at undgå de profiler med rigtigt mange børn og børnebørn samt venner i store mængder. Er det modsatte imidlertid tilfældet, og din intention netop er at udvide din bekendtskabskreds i vid udstrækning, så bare hop med på vognen :-).

Læg dit skjold og dit sværd

Hvis du har en intention om at finde en ny kæreste, må du starte på ny.
Glem dine gamle forsvarsværker, som du mente var nødvendige for lang tid siden.
I øvrigt har den stakkels nye kæreste heller ikke forudsætninger for at forholde sig til dine tidligere forhold på et plan udover det generelle, og det er urimeligt at hælde alle sine gamle frustrationer ud over en ny partner.
Man behøver ikke at forklare sig, anklage eller undskylde vedrørende sine tidligere forhold. Den debat skal tages med de tidligere partnere...

 


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

Agerhønen skrev 24. nov. 2013, kl. 12:43
Hvad det er jeg vil med min profil? Fortælle, at jeg er en kvinde med orden i både fortid, nutid og ønsker for fremtiden - kortere og bedre kan jeg ikke skrive det - syntes jeg.


fri fugl skrev 21. nov. 2013, kl. 15:24
Ja, det er et MUST, at man lægger skjold og sværd, inden man går i seriøs dialog med en potentiel ny kæreste. Ingen kan være tjent med at skulle betale prisen for fortidens kampe i vores liv..... vi vil jo heller ikke selv stå model til en ny kærestes stridigheder med fortidens spøgelser, vel ??? Slå en streg i sandet og mærk efter, om du kan bevæge dig over den med en neutral holdning til det, der ligger bag den. Kan du det, tror jeg du er klar til at påbegynde et fremtidigt forhold. Går du stadig og skumler over noget i et tidligere forhold, gør du nok klogest i at få det afklaret, inden du også forpester et andet menneskes liv med det.


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!