× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Singlerejser - et alternativ for rejselystne singler.

AF LENE JENSEN
18. APR. 2014, KL. 00:00

Måske sidder du med en brændende lyst til at bruge ferien på en rejse, men udsigten til at skulle rejse alene er måske ikke det allermest tiltrækkende. Der er et alternativ, der har vundet mere og mere indpas de senere år: Singlerejser, hvor du finder dine rejsefæller på Internettet. Blandt andet på datingsiderne findes der flere og flere, der søger en at rejse med.

Single rejser voksne

Manglende rejsefælle.

Mange singler kender det. Ferien står for døren, og hvad så? Bedstevennen eller veninden er i forhold og skal bruge ferien sammen med partneren. Det er der ikke noget unaturligt i, og i øvrigt plejer I heller ikke at bruge ferien sammen. Børnene har deres egne planer for ferien også, og i virkeligheden vil du helst ud og rejse – dog helst sammen med nogen. Det behøver ikke være en hel gruppe, der tager af sted sammen. Måske ønsker du kun at forholde dig til en enkelt person at rejse sammen med.

Singlerejser – en god mulighed.

Hvorfor ikke springe ud i det, og finde nogle rejsefæller på Internettet. På datingsiderne finder du ligesindede, der har det på samme måde. De vil gerne ud og rejse, men kender ikke lige nogen som har lyst og tid til at tage med. Tager du af sted sammen med andre singler, behøver I ikke nødvendigvis følges ad hele tiden- I kan afpasse jeres aktiviteter efter interesse og blot mødes til måltider og om aftenen for at hygge jer sammen.

Det er jer selv, der sammensætter programmet og hvem ved, om ikke der både kan opstå blivende venskaber på sådan en rejse, og måske faste rejsefæller fremover.

Planlægningen er det halve af turen.

I kommer til at kende hinanden under selve planlægningen, så det ikke bliver noget forkrampet noget at skulle møde hinanden i lufthavnen. Måske har I mødt hinanden flere gange under planlægningen, og føler jer derfor trygge ved at skulle ud på en rejse sammen. Mange singler nyder denne form for rejseaktivitet hvor alle er lige nye overfor hinanden, og hvor man i fællesskab oplever en anden form for ferie end sammen med familien.

Har du overvejet muligheden?

Er du en af dem, der har overvejet muligheden for en singlerejse, men aldrig har turdet hoppe ud i det, eller ligger det meget fjernt for dig at skulle holde ferie og rejse med folk, du ikke kender så godt?

På 40plus.dk er der både loger og events, der handler om det at rejse sammen og få nogle dejlige oplevelser udenfor landets grænser.
Rejsens mål kan være alt fra sydens sol til skiferie. Kun fantasien sætter grænser. Om du vil på vandretur i junglen eller synes det er mere tiltrækkende at være placeret i en liggestol med kolde drinks indenfor rækkevidde, det er op til dig og dine rejsefæller.

Måske ønsker du ikke at rejse udenlands.

Det kan også være en ferie i Danmark, hvor singler mødes og er sammen i påsken, pinsen eller sommerferien. Det behøver derfor ikke være en decideret rejse I foretager jer sammen, men et dejligt, hyggeligt samvær med andre i ferieperioderne.

Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

M - 255 skrev 2. maj 2014, kl. 00:11
M - 255
Sorry, ... Bare, det ene point, at "U", for et par dage siden ringede, og sagde: Det er ikke knapt 3 år siden. Bare 2, men ellers er det ok.


Tannie skrev 29. apr. 2014, kl. 09:38
Tannie
Mange er bange,de voksne er bange ,for at prøve noget nyt og anderledes.Jeg sad alene som enke,netværket var lille og ud og rejse,ville jeg og så tænkte jeg,prøv 40+ spørg om der er andre der vil med på en tur og det var der, en del afmeldte nok på grund af egen usikkerhed og andre grunde, men ok vi er forskellige,nogen vil helst have bælte og seler på ok,sådan er vi bare og det skal der også være plads til. Men til sidst var vi 6 der tog af sted til Tyrkiet,vi havde ikke nået at mødes før,så det første møde var i lufthavnen os 3 fra Kbh,det gik bare der ud af,god kemi,snakken gik, de 3 fra billund var der nede,de havde også bare haft en kanon tur,vi mødtes først ved morgenmaden dagen efter, snakken gik bare dejlig gå tur og sådan gik vores uge,nogle fandt sammen,bedre end andre,men det store og det hele havde vi en rigtig god tur og vi skal selvfølgelig mødes igen, gode venskaber er der kommet ud af vores tur. Går da og tænker på måske skal man lige overveje en tur til efteråret,det kan godt fungerer,når alle vil det godt. Mit motto man skal ikke være bange,vi er i samme båd,på den ene måde eller anden.


incognito skrev 18. apr. 2014, kl. 21:29


M - 255 skrev 18. apr. 2014, kl. 15:22
M - 255
For knapt 3 år siden var juni trist, og juli værre. Livsnyder Q, fra nordsjælland skrev: Nogen, der vil med sydpå? - for nu er jeg træt af det her møgvejr! Kørte nordpå, hvor vi fik en god snak - og så rejste vi. For 3 uger siden bestilte vi 5. rejse ... til Santorini. Vi er ikke kærester, og bliver det heller ikke. Men vi har det smadder sjovt sammen, og ses ellers ca. hver måned, til en bedre middag, lidt kulturelt, og så et par drinks. Se, og så er historien her faktisk sand!


incognito skrev 18. apr. 2014, kl. 12:32
Jeg rejser oftest alene - kører selv sydpå. Men jeg har en enkelt gang fundet en rejsefælle på nettet, og det fungerede ganske udmærket.


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!