× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Tag også på dates i den mørke tid – Vær aktiv på siden og mød nye mennesker.

AF LENE JENSEN
16. JAN. 2015, KL. 11:02

Vinteren er ikke just det mest inspirerende tidspunkt, når det gælder om at komme ud blandt andre. Nogen går ligefrem i vinterhi, og har det bedst på den hjemlige front. Andre igen trives fint selv om kulden har gjort sit indtog, og dagene er korte. Trods forskellighederne er der ikke forskel på lysten til at date. En date kan man altid få tid til. Det handler jo om at finde en tæt relation, og det står naturligvis højt på listen hos singler på en datingside.

Date2

Er dating overhovedet noget for mig.

Det spørgsmål melder sig af og til hos nye brugere af en datingside. Det er jo ukendt land, der betrædes, når vi for første gang opholder os på en side med det formål at finde en kæreste eller nogle nye venner. Hvid du har lyst til at møde andre mennesker, så er dating noget for dig, og det har langt de fleste mennesker jo. Det kan kræve lidt tilvænning, hvordan man gebærder sig, og måske er det ikke lige til højrebenet at skrive noget interessant om sig selv. Du skal blot huske på, at det på et eller andet tidspunkt har været lige så nyt for alle andre.

 

Der sker jo ingenting.

Hvis du har oprettet en profil og sætter dig til at vente på at andre tager initiativet, er dit projekt dømt til at mislykkes. Du kan ikke forvente at tingene kommer af sig selv på en datingside, lige så lidt som det vil gøre, hvis du sad i din sofa og ventede. Så hvis du er af den opfattelse, at du er landet et sted, hvor der intet sker, er det en god ide at tage udgangspunkt i sig selv.

 

Du må selv til tasterne og kontakte den eller de personer, du finder interessante. På den måde sker der nemlig noget. Måske får du ikke svar på alle de breve, du sender af sted, men sådan er det også ude i samfundet. Der er ikke kemi ved alle kontakter – heldigvis havde jeg nær sagt. Det kunne blive en ordentlig karruseltur i følelsernes vold.

 

Brug den mørke tid på kærligheden.

Som tidligere nævnt trækker nogen sig tilbage i den kolde tid og helliger sig aktiviteter, der foregår indendørs. Det er også temmelig vildt at forestille sig, at der holdes grillparty i minusgrader. Ikke at det ikke er set før, men det nu engang en kold fornøjelse. De spændende bøger findes frem, og måske ses der også et par film mere om vinteren end om sommeren.

 

Tiden er oplagt til en date, hvis man søger en kæreste – måske finder du ligefrem én med samme filmsmag som dig selv, eller andre interesser I kan dyrke sammen. At se en god film sammen er også en mulighed for noget man kan lave sammen– nok ikke første gang man mødes, men når bekendtskabet er etableret. Du når sagtens at læse dine yndlingsbøger, selv om du også tager dig tid til at date.

 

Modet svigter og jeg får ingen aftaler i hus.

Hvis du synes det er meget svært at mødes med et fremmed mennesker første gang, og hvis du efter flere tilløb stadig ikke er kommet et skridt videre er det en god ide at prøve noget helt andet.

 

Du kan prøve at deltage i et af de events, der er opslået på siden, hvor der er flere der mødes sammen til et eller andet arrangement. Det er nemlig også en god måde at lære nye at kende på, og så er det ikke en date på samme måde, som hvis I var to, der lavede en aftale.


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

chipper skrev 21. jan. 2015, kl. 01:19
The Visitor.. Så kunne du måske oprette noget som du syntes er interessant.. Det er da en måde at komme ud over problemet med ensformigheden...


The Visitor skrev 20. jan. 2015, kl. 16:29
Jeg KOM GLAD til div. Events - hvis der blot var lidt mere afveksling i disse. Disse rimelige mange Events, er alt for ensformige - efter min bedste beskuelse.


chipper skrev 20. jan. 2015, kl. 01:41
Events er en rigtig god ide og der er rimelig mange, så se nu at få fingeren ud af gaskammeret og kom afsted.. Der er som regel altid mulighed for overnatning/samkørsel hvis du kommer langvejs fra, så lad ikke det være DIN forkølede undskyldning for ikke at deltage... KOM GLAD ☺️


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!