× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Chat - Prøv eventuelt også denne del af 40plus.

AF LENE JENSEN
30. MAJ 2014, KL. 08:50

Der er lidt forskellig opfattelse af, hvad en chat er for noget. Nogle mener at hele datingsiden er en form for chat, men selve chatten er et separat rum til samtaler brugerne imellem. Det er ikke alle, der har lyst eller mod på at gå ind på en chat, og deltage i snakken. Andre hopper ind som det mest naturlige, og begynder at samtale med de andre medlemmer. På 40plus er der flere forskellige chat rum. Fællesrum, hvor der kan være mange på samme tid, og de mere private rum, hvor man f.eks. kan mødes to og to.

Chat en del af dating

Prøv det – måske bliver du overrasket.

Det kan være rigtig sjovt at chatte med andre. Det kan også være en tidsrøver, som ikke lige er til at få hold i igen, men sådan er det jo, når man har det sjovt. Der er blevet drøftet mangt og meget på diverse chats på Internettet, og trænger du til et pusterum fra dagens travlhed kan en chat være en god mulighed til at slappe helt af og få lattermusklerne rørt. Du risikerer at gå til ro med et smil på læben.
 

Chatkultur.

Man kan godt sige, der er en vis form for kultur på hver enkelt chat. Det afhænger af brugerne, hvordan kulturen er på netop den chat du har valgt at gå ind på. Emnerne er også meget forskellige. På en chat kan der være både emnerelaterede diskussioner og det mere løsslupne, hvor man bare sidder og hygger sig og deler hverdagens små og store oplevelser.
 

Brugere af en chat er jo ganske almindelige mennesker, og har du brug for en god snak, også i den alvorlige genre, finder du helt sikkert også det, hvis du giver dig tid til at lære de andre at kende.
 

Er det grænseoverskridende at gå ind på en chat?

Det kan det godt være, hvis man ikke er vant til det, eller hvis man ikke lige er den der råber højst i et selskab. Alligevel kan det godt anbefales at prøve. De andre chatbrugere er gode til at vejlede i de almindelige brugsfunktioner, og i det hele taget bliver der taget godt imod dig, hvis du selv er imødekommende og positiv.
 

Kan man chatte sig til en kæreste?

Naturligvis, og med den mere dirkete kontakt lærer du måske hurtigere din kommende kæreste at kende, end hvis I skulle skrive sammen via mails. Nogle finder sammen på den måde, ligesom mange har fundet rigtig gode venner via en chat.
 

Om du foretrækker det ene eller det andet er op til dig. Nogle synes det er besværligt at følge med på en chat, og kommer derfor aldrig rigtigt i gang. Andre har det som fisk i vandet, og synes det er berigende at kunne ”mødes” med andre på en chat, og på den måde få en del af det sociale behov dækket.
 

Vær aktiv og opsøgende.

Byd selv ind med noget, når du går ind på en chat. Du kan ikke forvente at blive underholdt uden selv at deltage. Det er som i alle andre sociale sammenhænge. Yder du selv noget, så får du også noget igen.


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

mandover50 skrev 13. juni 2014, kl. 17:46
Da jeg var ung , var der ikke noget med dating sider. 62 år. Det kan være ikke så nemt at lave en dating aftale , når man ser en der godt kunne få et klem. Jeg er funktionær ansat , kontakt til mange mennesker , det kan give problemer , hvis der forsøges på at score. Der er mange dejlige kvinder , vil hun noget , kemien , det hele er ikke som da man var ung. Som jeg siger , er der mange penge på banken og der er en bil , kan det være nemt når man finder en kæreste. Hun har været gift , jeg har også været gift , det kan have givet nogen negative oplevelser. Mange singler mangler en kæreste , det kan være søgning i meget lang tid. Det er ikke altid nemt , med det der dating.


kisses skrev 10. juni 2014, kl. 18:30
Jeg har haft rigtig megen glæde af chatten. Mange vinter aftener når man har siddet alene,har det altid være nogen at skrive og hygge sig med. Er pt ikke betalende,da jeg har fundet ham,men savner da chatten, de aftener jeg stadig sidder elene, men vil ikke betale fuldt medlemskab for den ydelse. Kan kun anbefale at nye medlemmer skal gi chatten en chance,den kan gå hen og blive vanedannende ☺️


sus59 skrev 9. juni 2014, kl. 07:53
Nu har jeg prøvet chatten, og kan varmt anbefale den til alle. Dem der er der inde, er meget søde og hjælpsomme. Så det er ikke sidste gang jeg kommer der.


Gibi skrev 6. juni 2014, kl. 19:33
Chatten er et godt sted at lære andre at kende... det kan blive til rigtige gode venner men også til en kæreste... Var selv nervøs i starten, men ja alle er søde til at hjælpe en igang.... Hvis nyoprettede brugere enten fik en længere periode som ikke betalende til at prøve siden af... eller ja, måske chatten var gratis tror jeg også det ville give stor gevist...


Animus skrev 5. juni 2014, kl. 18:01
Tror faktisk det kunne være en gevinst for både 40Plus og vi andre, hvis chatten (de store rum) var åben, for ikke betalende.... Programmelt kunne det sagtens lade sig gøre, kun at lade de store rum være åbne, samt lukke af for privatchat, for ikke betalende. Tror faktisk det kunne animere til, at nogle ville blive betalende..


Agerhønen skrev 5. juni 2014, kl. 12:29
Jeg har været tilmeldt 40+ igennem flere år dog er det med korte og længere pauser indimellem. Chatten var på et tidspunkt samlingstedet for rigtig mange brugere lige fra tidlig morgen til sen aften. Hvis jeg kom sent hjem og loggede på var der altid nogen - det var hyggeligt. Her er venskaber og stævnemøder blevet skabt i stribevis ligesom mange ideer til diverse arrangementer er blevet til . Der er blevet diskuteret alt så tasterne på tasteturerne har været rødglødende ligesom mange seriøse og alvorlige emner har været talt igennem. Alle er hjælpsomme til at fortælle hvordan Chatten bruges - og der er bestemt ikke noget at være bekymret for - tværdigmod. Ja det går hurtigt. For mit vedkommende gik det umådeligt langsomt og aldrig troede aldrig jeg ville lære det - men det gjorde jeg så med hjælp fra alle de andre - og har aldrig fortrudt det. Der er også virkelig morsomt. Jeg har tit grædt af grin fordi der falder morsomme bemærkninger og meget af det kan være det rene vrøvl og pjat - hvilket kun løsner op for en måske sur dag ggg. Vil ikke just sige at Chatten er ved at dø men at den måske bare holder en længere pause og det gør der også andre steder rundt om i Cyber altså. Der er rigtig mange muligheder ved at være tilmeldt 40+ når du søger kæreste. Ikke bare en profil du dagligt kun lige klikker ind for at se om der har været besøg. Du har også mulighed for at danne dig et indtryk af måske for dig en interssant person ved at se om vedkommende skriver i Forum deltage i de mange forskellige Events og endelig på Chatten hvor rigtig mange har mødr hinanden. Syntes du bare du vil sludre vil det være lige så hyggeligt.


chipper skrev 4. juni 2014, kl. 19:05
Måske skulle nye eventuelle brugere af 40+ ha en bedre chance for at finde ud af, hvad chatten er. En gratis dag er ikke meget til at finde ud af 40+ og slet ikke chatten, hvis man skal nå at surfe rundt. Chatten er ved at dø, de aftentlige chattere kan tælles på mindre end tre fingre efterhånden.. SURT for det er hyggeligt..


jetanden skrev 31. maj 2014, kl. 06:35
Ja ,,jeg har da fået nogle gode venner på den konto..det ville være dejligt hvis den kom igang igen..har haft mange gode timer der..også en date..så kom frisk


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!