× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Online dating på flere måder - den digitale udvikling.

AF LENE JENSEN
31. OKT. 2014, KL. 10:32

Der er foretaget mange undersøgelser om folk i den modne alder i forbindelse med brug af datingsider. Disse undersøgelser vil blandt andet, gerne belyse om voksne har succes på datingsiderne, og om de er fortrolige med det nyeste digitale udstyr. Er det let for folk i den modne alder at gebærde sig på Internettet, eller har de brug for meget hjælp for at komme i gang.

Online dating telefon

Er der mange succeshistorier om brug af datingsider for de voksne.

Det er helt klart en succes at finde både venner og en kæreste. Vi i administrationen har fået mange tilbagemeldinger fra glade 40plus'ere, som har fundet både kæreste og venner på siden. Det er altid rart at få en tilbagemelding om, at siden lever op til sit formål.

 

Er det ensomhed, der får folk til oprette sig på en dating side?

Det kan der ikke svares entydigt på. For nogen vil det være ensomhed der får dem til at søge venner eller en partner, mens det hos andre langt fra er ensomhed der er bevæggrunden. Voksne singler er ikke mere ensomme end andre menensker, men tænker denne og lignende sider som et hyggeligt alternativ til byture og andre sociale sammenhænge.

 

Er de ældre hoppet med på udviklingsbølgen.

Det er ikke kun unge mennesker der køber en iPad eller en anden tablet, og smartphones bruges også i stor stil af det mere modne publikum. Folk først i 40'erne har nok en lidt lettere tilgang end hvis der står 60 eller 70 år på dåbsattesten. Det er noget af et udviklingsspring der er taget for de sidst nævnte. Alligevel tages udfordringen op. Også folk langt op i 80'erne vil være med på Internettes mange muligheder.

 

Det er ikke så svært, når man først får det lært.

Det sang Krumme i filmen af samme navn. Er man med på beatet når det gælder den digitale udvikling kommer der helt automatisk nye muligheder, men det kræver at man sætter sig ind i udstyrets funktioner. En telefon er ikke længere noget, man kun bruger til opringninger. Nu surfes der også på Internettet og tilgangen til en datingprofil kan også foregå fra telefonen. .

 

Det er ikke alle, der er lige fortrolige med det nye udstyr, men med lidt vejledning fra venner og familie går det helt godt. En undersøgelse viser at salget af tablets er toppet, mens den traditionelle computer har fået lidt af et comeback. Sidste år blev der langet mere end 200.000 tablets over disken i danske butikker. Kurven er nu knækket, så der for første gang er solgt mindre af denne form for enheder end sidste år.

 

Hvordan har du det med den digitale verden?

Om ganske kort tid går kommunerne også digitalt med deres post, selv om nogle personer er undtaget. Der er nok ingen her på siden som ikke er i stand til at oprette eller åbne et digitalt brev, men du kan sikkert sagtens huske første gang du sad foran en pc, og første gang du skulle skrive en SMS o.lign. Synes du det har været en hård nød at knække at komme i gang med brug af digitalt udstyr, eller har det været relativt ubesværet?


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

DeLux skrev 2. nov. 2014, kl. 10:06
Jeg var, og er heldigvis omgivet af "Tekniske Supportere" der til enhver tid, altid er behjælpelig med løsning(er) - når og hvis der skulle opstå problemer, med brugen af de digitale udstyr. ☺️


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!