× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Skriv et Kærlighedsbrev

AF DAVID FøNSBO
26. SEP. 2015, KL. 00:01

I dag er det en ganske særlig dag. Næsten på højde med Valentins dag.

I dag er det International Love Note Day. Dagen til at skrive et kærlighedsbrev.

International_kærlighedsbrevsdag

Oprindelig var det meningen, at man skulle placere sedler rundt omkring i sin bolig: i køleskabet, på badeværelsesspejlet, bag en dør eller et andet overraskende sted for at glæde den man boede sammen med. Det kan være en note eller et brev af en hvilken som helst længde, bare indholdet beskriver dine egne positive følelser for det eller de mennesker, der modtager og læser brevet.

Gør et andet menneske glad.

Det behøver ingenlunde at være en kærlighedserklæring. Det kan jo sagtens bare være et venligt brev, som det vil glæde et andet menneske at læse. Et brev der udtrykker varme og/eller venlighed.
Du kan bruge lejligheden til at fortælle vedkommende, hvad han eller hun har betydet for dig. Hvilket indtryk har det menneske gjort på dig, har vedkommende sagt eller gjort noget som har gjort dig glad?

Nogle mennesker benytter også dagen til at skrive til helt fremmede mennesker. Nogle de kun kender perifert eller kun har set online på nettet på Facebook, eller måske endda på en datingside.

Nu lever vi jo i informationsalderen, hvor almindelige gammeldags breve ikke er så moderne længere. I dag bruger vi email til at kommunikere med. Det gør det jo meget nemmere at få sendt nogle breve, og på et datingsite er det endnu nemmere da de jo er lavet for at det skal være nemt at tage kontakt med andre mennesker.

Har du allerede kig på en eller anden?

Måske du har set et billede eller læst en profil på 40plus, hvor du mærker at et eller andet har gjort indtryk på dig, og som du ikke har reageret på endnu. Så er her en rigtig god anledning til at sætte sig ned og tage kontakt. Skriv hvad der fangede dig, hvad der gjorde at du måtte reagere, hvad der gjorde indtryk. 

Det kan gøres helt enkelt sådan her: ”I dag er det International Kærlighedsbrev Dag og jeg vil gerne benytte den anledning til at skrive til dig, fordi da jeg læste din profil måtte jeg bare... /kom jeg til at tænke på.../dukkede der et spørgsmål op.../fik jeg lyst til at... ”

Har du ikke fundet en at skrive til endnu, skal du ikke fortvivle. Der er tusindvis af mennesker på 40plus, så det er bare om at komme i gang med at kigge med det samme. Der er en der ude der venter på netop dig! I skal bare finde hinanden og skabe kontakten. Og her i dag er det den perfekte anledning!


Skynd dig ind på 40plus og vælg en ud som du vil skrive til. Tag et initiativ – uanset om du er mand eller kvinde. Vi er moderne mennesker, og langt de fleste mænd reagerer positivt på en henvendelse fra en kvinde der ved hvad hun vil. Spred glæden og få skabt en kontakt allerede i dag!

Skrevet af: David Fønsbo


David har psyko-terapeutisk baggrund,
og har arbejdet som dating-coach i mange år.
K O M M E N T A R E R

albani skrev 31. okt. 2015, kl. 17:49
albani
hmmm .... hvis ingen svarer er man nok selv skyld i det


Globes skrev 17. okt. 2015, kl. 15:51
Glæder mig så bare til at få brev igen fra dem jeg har skrevet til tidligere... Men det sker nok ikke tænker jeg.

Tænk sig det tager max 2 minutter at skrive tak.. Og det koster faktisk ikke noget..


Skærbæk skrev 27. sep. 2015, kl. 09:32
Done !


andlo skrev 26. sep. 2015, kl. 18:17
Det har jeg så gjort ☺️


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!