× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Netdating i juletiden – en ny kæreste er også en slags julegave.

AF LENE JENSEN
12. DEC. 2014, KL. 10:00

Juletiden nærmer sig, og du har måske endnu ikke fundet den helt rigtige på netdating. Drømmen om tosomhed inden jul kan sagtens nås endnu, selv om juleforberedelserne er godt i gang. De ledige øjeblikke mellem aktiviteterne er velegnede til en afslappende stund på datingsiden, og hvem siger, du ikke kan nå en date eller to, selvom du også skal nå at købe gaver og deltage i julefrokoster.

Shutterstock_88868953

 

Kunne du tænke dig en kæreste i julegave?

En julegave er jo mest noget vi betragter som en pakke med bånd og pynt, men når to mennesker finder sammen, er det også en slags gave På netdating finder mange sammen netop i juletiden.

Mange tror, fejlagtigt at juletiden ikke er gunstig for kærestesøgning. Det er netop denne tid på året, der er rigtig meget trafik på datingsiderne.
 

Hvorfor netdates der meget i december?

Vi kan kun gisne om, hvorfor det er sådan. Måske er vi bare mere oplagte til at søge kontakt med andre, fordi det er en tid der lægger op til, at vi er mere sociale. Den mørke tid levner måske også plads til, at vi helhjertet kan gå ind i at mødes med en potentiel kæreste. Der er ingen sommerferie, der står for døren, og udendørsaktiviteterne er begrænsede af vejret. Med andre ord – det er dating tid.

 

Brug juleferien på dates og events.

Juletiden er også en kærkommen lejlighed til at mødes, selv om der er nogle kilometer mellem jer. Der er måske et par fridage fra jobbet i forbindelse med julen, og hvorfor ikke bruge dem på en date, eller på flere dates hvis du har fået kontakt med en person du kunne tænke dig at lære nærmere at kende.

Tiden mellem jul og nytår er også velegnet til at mødes med andre 40plus'ere til diverse events, og nytårsaften er især en aften, hvor der kan hygges og festes sammen med andre voksne. Lav eventuelt dit eget nytårsevent, og inviter andre til at deltage.
 

Glædelig jul til alle på 40plus.


 
 

 


Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

Aimé skrev 12. feb. 2015, kl. 22:41
Det var julen 2014 ... D. 12. DEC. 2014, KL. 10:00


24akkus skrev 12. feb. 2015, kl. 05:55
er det ikke lidt tidligt at tænke på julen ?


Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!