× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Myrefarmen - en sjov historie

Vil skrive om en sjov oplevelse jeg havde i ugen før min grilfest - et arrangement jeg afholdt for medlemmer her på 40plus. Navnene er *censureret*, så jeg ikke kommer til at træde nogen over tæerne ;)

Person A og Person B kom flere dage før festen for at hjælpe og være sammen med mig.

En skøn sommerdag sidder vi på teressen og Person A siger: Sikke mange myrer, der er derhenne …. jeps siger jeg, og du skal passe på ikke at træde på dem…Person A kikker forundret på mig og siger: Nå, hvorfor det ? Jow, svarer jeg..du kan komme til at træde på mine avlsmyrer !!
Person A ser forundret på mig…hvad mener du med det .. hvorefter jeg udbryder: jow, jeg har en myrefarm !!! Det er da løgn siger Person A og ser noget forundret ud, for jeg foretrækker jo ikke en mine….hvor har du den henne????

Jow, ser du…der er lavet underjordiske gang under teressen og hen langs huset og ind i laden .. der er myrefarmen.
Person A kikker stadig skeptisk på mig, men jeg kan se, hun er begyndt at tro på mig….jamen, siger hun…hvad bruger du dem til ??? Jeg kikkede meget bestemt på hende og sagde: Dem sælger jeg da over nettet til folk, der har eksotiske dyr..kamæleoner, myreslugere m.m. og Ålborg Zoo er ved at blive en stor kunde. Det er faktisk ved at blive en god forretning.

Nu vidste Person A ikke hvad hun skulle sige… og jeg kunne ikke holde masken mere og knækkede sammen af grin.

Resten af ugen blev Person A godt drillet .. f.eks kørte vi en tur og kom forbi et sted, hvor der stod: Lopper sælges !
Hvorefter Person B udbrød: Skal vi ikke købe en pose og fremavle en ny art med dem og myrene, vi kunne kalde dem …mylo GGG.

Da dating festen skulle holdes, havde Person B lavet et kyssetelt (billedet) til fordel for myrefarmen – det skal siges, at der var et spejl i teltet, så kunne man kysse alt det man havde lyst til … nå ja, der kom hele 5 kr. i kyssegrisen hahaha.

Tror aldrig jeg vil glemme myrefarmen….mon Person A vil hahahaha.
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!