× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Historier fra brugerne på 40plus

Her på 40plus har vi siden 2006 givet de modne danskere en ordentlig en på opleveren. Det har igennem tiderne udmundet sig i nogle gode og sjove historier, og nogle af dem har vi modtaget med tilladelse til at lægge dem op, så andre kunne få glæde af dem.

Historier fra 40plus brugereHistorierne er taget ud af folks eget liv, og beskriver altså virkelige hændelser og oplevelser. 40plus.dk har kun lagt rammerne til rådighed, så det kræver naturligvis også sin portion mod at springe ud i det.

Her finder du netop nogle af disse historier, som beskriver hvordan 40plus har ændret forfatternes liv i en positiv og livsbekræftende retning - vi håber du kan finde inspiration.Skab dit eget eventyr...

Skab et 40plus eventyr
Hvis livet kører i tomgang, og hver dag ligner den forrige, så er det tid til forandringer. Det er tid til at få nye oplevelser - og nyt perspektiv. Det handler om at tage en beslutning, og sommetider er man nødt til at skubbe lidt på sine egne grænser for at finde frem til det, der giver lykke og liv.

En af de ting du kan overveje er at oprette en profil på 40plus.
Hvis du lægger en indsats i det, kan du forandre dit liv, og skabe dit helt eget eventyr - du er den eneste, der kan gøre det!

Har du en god 40plus historie ?


Skulle du have lyst til at sende os din egen historie, vil vi meget høre fra dig:

» Klik her for at kontakte os
 
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!