× Min side Nyt Post Søg Events Grupper Forum Chat
×
40plus.dk
Hvor voksne mødes

Seriøs dating & hyggeligt mødested
Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

E-Bog: Succes med Internet- dating

AF LENE JENSEN
17. DEC. 2015, KL. 14:30

Vi her på 40plus har skrevet en e-bog om dating på Internettet, som vi håber du kan få glæde af - eller i det mindste en smule inspiration.

Du kan finde link til download af bogen længere nede.

Happyman

De fleste af os her på siden har været igennem mange tanker, forud for oprettelsen af en datingprofil. Hvem er jeg egentlig ? Hvor vil jeg gerne hen ? Hvordan kommer jeg bedst frem ?

De første to spørgsmål kan vi ikke hjælpe dig med at besvare; det kræver selvindsigt og omtanke. Men eftersom du er her på 40plus, er du (nok) kommet frem til, at du savner medspil (og modspil) her i livet: en kæreste. Vi har skrevet en e-bog for at gøre det nemmere for dig at finde den rigtige partner, og undgå de værste faldgruber.

E-bogen

Bogen beskriver forskellige aspekter af dating. Du finder en kort forhistorie om dating, gode råd til din profil på nettet, hvordan du bedst kontakter andre, samt tips til at gøre den første date rigtig god.

 

Herunder kan du dele dine erfaringer og tanker om bogen med de andre brugere her på 40plus - skriv en kommentar og lad os få en god debat.

Skrevet af:

Udover at være idékvinde bag 40plus.dk,
er Lene også ivrig forfatter her på 40plus Posten...
K O M M E N T A R E R

Luk support
40plus ejes af:
Cyberfusion ApS
E-mail: kontakt@40plus.dk
CVR: 32269818
Regler og betingelser
Persondatapolitik

Kontakt os:
E-mail: kontakt@40plus.dk
Vi svarer på alle hverdage!